• Helleeuuh, ik ga een nieuwe storie maken:
    Villa 07.
    Het gaat over een groepje mensen, [een aantal vrouwen en een aantal voetballers] die worden uitgenodigd voor Villa 07.
    Villa 07 is een soort horror villa, en beeld je er maar dingen bij in.
    Ik moet nog even een begin schrijven (A)

    Maar ik heb dus rollen nodig:
    - Ik heb alleen meiden nodig, en dan kan je dus het vriendinnetje worden van een v.d voetballers, of je blijft single ^^

    Invullen:
    -graag goede beschrijving-
    Rol:
    Naam:
    Geslacht: Vrouw
    Leeftijd:
    Karakter:
    Uiterlijk:
    Hobby's:
    Beroep:
    Extra:

    David Villa is bezet.

    [ bericht aangepast op 30 nov 2010 - 21:57 ]


    Everyone you meet is fighting a battle you know nothing about. Be kind

    Rol: Toekomstige vriendin Bojan Krkic
    Naam: Livia Serena Iglesias Casanova
    Geslacht: Girly
    Leeftijd: 19
    Karakter: Liv is van iedereen de favoriete persoon die ze kennen. Ze nestelt zich nog sneller in iemands hart dan dat je "Goal" kan roepen en je hebt gewoon geen behoefte om haar er uit te halen. Ze heeft een kinderlijk gedrag waar iedereen van houdt. Ze klimt graag op iemands rug en is altijd in voor een grapje. Ze heeft een zeer creatieve geest. Ze is van iedereen de favoriet. Ze heeft een zeer aanstekelijke lach en maakt vaak sarcastische opmerkingen waardoor iedereen in de slappe lach beland. Liv lacht dus heel graag en ze ziet er een zeer gelukkig meisje uit. Maar ze vindt het ook zeer belangrijk dat andere mensen gelukkig zijn en zich goed in hun vel voelen. ze doorziet als geen andere een fake glimlach en heeft zo die kracht dat je haar gewoon moét vertellen wat er scheelt ookal vraagt ze er niet eens achter. Liv heeft een hart van goud en is een goed luisterend oor. Ze is er altijd voor iedereen als iemand haar nodig heeft. Liv heeft het moeilijk om nieuwe mensen in vertrouwen te nemen of ze in haar hart op te sluiten. Ze weet dat, op een dag, ze haar allemaal zullen verlaten zoals haar moeder en zus deden.
    Uiterlijk: Liv!
    Hobby's: Liv heeft dertien jaar aan kunstschaatsen gedaan maar heeft zeven rugribben gebroken bij een verschrikkelijke val bij een mislukte lift en durft sinds die dag niet meer op het ijs te staan. Als alternatief omdat ze opeens zoveel vrije tijd had leerde Liv zichzelf piano, harp en gitaar spelen en begon liedjes te schrijven over haar gevoelens, pijn en gedachtes. Sinds ze daarmee startte gat ze nergens meer heen zonder jaar gitaar. Hij is haar beste vriend zowaar geworden. Ze heeft hem ook gedoopt. Zijn naam is Brad Iglesias Casanova
    Beroep: Sinds haar veertiende is Liv een model. Ze heeft eventjes stil gelegen door haar blesure maar is nu weer terug in vorm.
    Extra: Liv's tweelinzus Lizanna stierf toen de twee zusjes twaalf waren doordat ze bij een paardenwedstrijd van haar paard viel en vertrappelt werd. Op haar zestiende verjaardag liet Liv de naam van haar tweelingzus onder haar rechterborst tattoeren met daarnaast een kleine dolfijn. Liz' lievelingsdier.
    Liv en Liz hebben geen leuke jeugd gehad. De twee meisjes hebben hun moeder nooit gekend omdat ze stierf bij de bevalling en hun vader heeft hen daar altijd de schuld van gegeven. Hij mishandelde hen. Hij sloeg hen, liet hen in de winter soms buiten slapen en gaf hen vaak vijf dagen geen eten. Sinds de dag dat Liz stierf werd Liv's leven een nog completere hel. Ze was haar wederhelft kwijt, en haar vader had nog iets gevonden om haar leven nog zieker te maken dan het al was. Op haar twaalfde werd Liv door haar eigen vader ontmaagd en de verkrachtingen vonden vaak meermaals per dag plaats.

    De rest komt zo.

    [ bericht aangepast op 1 dec 2010 - 16:34 ]


    This time i'm ready to run. Escape from the city and follow the sun.

    Rol: toekomstige vriendin Gerard Pique
    Naam: Lily Mary Johnson
    Geslacht: Vrouw
    Leeftijd: 20
    Karakter: Ze is een lief meisje, maar laat niet over zich heen lopen. Ze weet goed wat ze wilt en daar zijn haar ouders niet altijd blij mee, want dat levert vaak problemen op. Ze is ook heel erg koppig. Ze is een vrolijk meisje, vaak is ze druk. Maar ze houdt ook heel erg van lezen en dat is een van de enige momenten dat ze ook stil is. Haar energie uit ze in voetbal, als ze een dag niet voetbalt (of iets anders wat energie kost) wordt ze druk en gaan mensen zich vaak aan haar irriteren. Ze is perfectionistisch en kan er dus ook niet tegen als iets fout gaat. Ze uit moeilijk haar gevoelens, alleen bij mensen die ze echt vertrouwd. Ze is heel loyaal aan haar vriendin.
    Uiterlijk: [url=http://15.media.tumblr.com/tumblr_ks48esikRN1qz8a9zo1_500.jpg
    ]Lily[/url] heeft blond halflang haar met een slag erin. Een paar sproetjes op haar neus. En is 1.70 m lang. Ze heeft bruine ogen en ze draagt over het algemeen alleen mascara. Ze draagt meestal een skinnie jeans met een leuk t-shirt en een vestje erop met daaronder een paar sneakers. En een paar leuke armbanden.
    Hobby's: Voetbal, roddelen, met vriendinnen rondhangen, films kijken, lezen
    Beroep: Ze speelt in het dames team van FC Barcelona, daar verdient ze haar geld mee (hoeverre dat mogelijk is:Y)). Ze is keeper en aanvoerder.
    Ze is op haar 9e begonnen met voetbal. Ze was zo goed dat ze gescout werd door FC Barcelona. Maar er was toen nog geen sprake van een jeugd opleiding voor meisjes. Daarom heeft ze aan het begin van haar opleiding mee moeten trainen met de jongens. Ze werd daar heel erg gepest door de jongens, want die vonden meisjes maar stom. Behalve Bojan Krkic, hij is altijd aardig tegen haar geweest en ze zijn nu ook beste vriendin.
    Extra: Haar ouders hebben altijd maar niks gevonden dat ze voor voetbal koos ipv te gaan studeren. Ze hadden veel liever hun dochter gezien met een goede baan. Daardoor is hun contact een beetje verwatert. Lily is bij een vriendin in huis getrokken, nadat ze weer eens knallende ruzie met haar ouders had. Maar ze is nu opzoek naar een eigen appartement, want ze vind het zielig voor die vriendin. Want ze heeft het gevoel dat ze van haar profiteerd.

    [ bericht aangepast op 1 dec 2010 - 14:25 ]


    I'm the one who gripped you tight and raised you from perdition.

    Rol: toekomstige vriendin van een voetballer (Heb geen zin om een leuke op te zoeken)
    Naam: Meggy Loïs Black
    Geslacht: Vrouw
    Leeftijd: 19
    Karakter: Meggy is een verlegen meisje, het is zeldzaam als ze praat maar ze heeft een krachtige mooie stem waardoor alles wat ze zegt als een bom inslaat. Ze is erg intelligent en aardig. Ze is ook erg behulpzaam en trouw.
    Ze is snel bang maar ze is wel een doorzetter.
    Ze is erg gevoelig en kwetsbaar maar ze weet goed wat ze wil en volgt altijd haar eigen weg en hart.
    Meggy geeft helemaal niks om slim zijn bij haar gaat het om haar hart volgen.
    Uiterlijk: Meggy Ze is klein maar heeft mooi bruin krullend haar. Meestal dragt ze jurkjes/rokjes
    Hobby's: Ze houdt van wandelen en is een kei in zwemmen daar haalt ze veel prijzen mee. Veder houdt ze van dieren en werkt ze het liefst op een manege want ze houdt erg van paarden. En ze reist graag
    Beroep: Stalknecht/ paardrijd-instructeur
    Extra: Meggy is opgegroeid in Engeland maar is dol op warme landen in haar jeugd heeft ze veel veel gereisd met haar ouders.


    Sterf niet voordat je dood bent

    Rol:Beste vriendin -Voetballer-( ik weet ook geen voetballer dus verzin maar iemand) (she is happy single)
    Naam: Siobhan Arlyne O'Connor
    Geslacht: Vrouw
    Leeftijd:20
    Karakter: Siobhan is van ierse afkomst en is een lief en zorgzaam meisje. Siobhan heeft toen ze 6 was een zwaar auto ongeluk gehad waardoor ze nu in een rolstoel zit. Ondanks haar probleem is Siobhan heel optimistisch, ze houd van het leven en is daarom altijd vrolijk. Siobhan houd van mensen en bijna iedereen houd van haar. Ze is erg populiar onder de jongens, maar ze moet niets van hun hebben en is dus happy single.
    Uiterlijk:Siobhan
    Hobby's: Door haar rolstoel kan Siobhan niet aan veel sporten deelnemen maar er zijn natuurlijk nog andere dingen. Siobhan houd van lezen en dat is ook niet zo gek ook, haar moeder is een groot schrijfster en Siobhan is in door haar moeder ook zelf aan het schrijven geraakt, maar haar grootste passie is fotograferen hiervan heeft ze dus ook haar beroep gemaakt.
    Beroep: natuurfotograaf
    Extra: Siobhan is van Ierse afkomst en zit dus in een rolstoel. Ze is erg modebewust en houd ervan om dingen zelf te ontwerpen, ze is daarom ook heel creatief.

    [ bericht aangepast op 1 dec 2010 - 15:33 ]


    A kiss is the beginning of cannibalism - Georges Bataille

    Rol: Toekomstige vriendin Cesc Fàbregas.
    Naam: Lise Vienna Lopez
    Geslacht: Vrouw
    Leeftijd: Twintig
    Karakter: Lise is een positief ingestelde jonge vrouw, die houd van een praatje maken, en lol hebben met vriendinnen. Lise is erg sociaal naar nieuwe mensen, en is het zelfde als andere meisjes. Lise is soms een tuttig iemand, die houd van lekker make uppen. Ze praat met de gooische "R" en heeft een netjes accent. Lise houd er niet van om snel haar gevoelens te uiten, en snel te zeggen "Ik hou van jou" dat heeft ze namelijk een keer gedaan bij een jongen waar van ze dacht dat ze van hem hield. Ze is op haar 16e misbruikt door een jongen, en is gauw bang om verliefd te worden. Maar toch houd Lise de moet erin dat die jongen bestaat, die jongen die haar niet misbruikt, en die van haar gaat houden zoals zij van hem gaat houden.
    Uiterlijk: Lise heeft blonde haren, met bruine highlights. Ze heeft een spierwitte glimlach en bruine ogen. Ze is slank, en heeft ongeveer cup C. Haar make up is meestal neutraal, ze gebruikt wel rouge en mascara, en een beetje bruine oogschaduw.
    Hobby's: Lise houd van koken, ze houd erg van eten maken, en wilt later ook de horeca in. Ze houd ook van verschillende sporten o.a Voetbal, Hockey, Paardrijden en Zwemmen. Maar haar nummer een is toch zingen met haar Spaanse gitaar die ze van haar opa heeft gekregen.
    Beroep: Ze sport veel, ze gaat vaak naar de sportschool en doet aan hockey.
    Extra: Lise heeft vroeger haar moeder verloren bij een brand in haar geboorte huis. De politie dacht dat er een gaslek was. Lise kon op tijd ontspannen met haar twee katten en is soms nog steeds een beetje emotioneel als het om haar moeder gaat.


    “She was another broken doll dreaming of a boy with glue.” - Atticus

    Omdat ik zeer te lui ben om te quoten elke keer,
    -Jullie hebben allemaal de gekozen rol (A)
    x


    Everyone you meet is fighting a battle you know nothing about. Be kind

    Maar Dude,
    ik en Emma hebben allebei Cesc ingevuld. xd


    “She was another broken doll dreaming of a boy with glue.” - Atticus

    Oh, Emma heeft hem al veranderd. :'D


    “She was another broken doll dreaming of a boy with glue.” - Atticus

    Rol: Single lady
    Naam: Martine Zwarts
    Geslacht: Vrouw
    Leeftijd:20
    Karakter: Martine is een aardige jonge vrouw.. Ze houd veel van voetbal kijken. Ze is ook heel erg behulpzaam, ze helpt iedereen even graag. Ze gaat positief door het leven heen. Ze heeft al veel meegemaakt in haar leven. Ze doet graag dingen samen met haar vrienden en vriendinnen.
    Ze heeft soms uit het niets woedeaanvallen, als ze dat voelt aankomen, gaat ze vaak wandelen om af te koelen.
    Uiterlijk:Martine Ze heeft best lang haar blond haar. Groene ogen. Haar huis is niet al te bruin.
    Hobby's: Lezen, feesten, winkelen, tv kijken, wandelen.
    Beroep: Gastvrouw in een restaurant.
    Extra: Martine heeft al veel doorstaan. Haar vader heeft toen ze 16 was zelfmoord gepleegd. Haar moeder werd verslaagd aan de alchol. Haar broer zit in het leger en is in Afganistan. Ze is nogal onzeker over dezelf.
    Ze werkt als gastvrouw in een restaurant, ze is niet rijk maar ze is erg gelukkig. Ze heeft een katje Pinky.


    Leef de dag, zoals je nooit hebt geleefd.

    Rol: Meisje + vriendin van Cristiano Ronaldo
    Naam: Misha Morena
    Geslacht: Vrouw
    Leeftijd: 24
    Karakter: Ze is nogal wild. Haar levenstijl is hetzelfde in vergeleken met Cristiano. En ze pakt dingen grondig aan, en is niet snel bang.
    Uiterlijk: Zwart haar, gifgroene ogen, bruine huidkleur. Heeft altijd rode lippenstift op en matte lippen.
    Hobby's: Ontdekken, handballen, knutselen, tekenen, etc.
    Beroep: journalist
    Extra: ...


    Whosoever chooses to follow guidance, follows it for his own good; whosoever goes astray, goes astray to his own loss.