• Iedereen droomt ervan om mee te gaan op het gigantische cruiseship, The Royal Symphony. Maar ja, De prijzen om mee te kunnen zijn hoog. Heel hoog. Daarom kunnen alleen de rijkste mensen mee, of mensen die er héel lang voor hebben gespaard. Het schip zou van Amerika naar Spanje gaan, het leek allemaal goed te gaan. Tot ze tegen een grote rots aan botsten, en het schip begon te zinken.. De meesten hebben het natuurlijk overleefd. Sommigen niet,. De meesten konden mee in reddingsboten, maar een kleine groep mensen waren bewusteloos aangespoeld op het eiland dichtbij de rotsen. Een eiland zonder stroom, zonder luxe. Maar het ziet eruit dat ze hier nog wel een tijdje blijven. Maar niet alleen deze mensen hebben hier problemen mee. De mensen die al heel hun leven op dit eiland wonen, die mensen ook. Want hun wouden natuurlijk het eiland voor zichzelf houden..


    Gezinnen die aanspoelen.

    Gezin 1 (Romano) [Spaans]
    - Vader - Aztec
    - Moeder
    - Tyler Jayden Romano - Wonderwatch
    - Damianne Jolien Romano - Stornoway

    Gezin 2 (Averes) [Amerikaans]
    - Vader
    - Moeder
    - Chase Alexander Averes - Stornoway
    - Katelynn Anne Averes - Broadfields

    Gezin 3 (Montez) [Portugees]
    - Vader
    - Moeder
    - Savannah Alexandra Montez - Wonderwatch
    - Rachelle Alexis Montez - Sirens

    Gezin 4 (Smith) [Brits]
    - Vader
    - Moeder - Aztec
    - Joseph Adam Smith - Broadfields
    - Daniël Smith & Nathan Nathaniel Smith - WillNotLearn

    Overige mensen die mee gingen (3 meisjes en 3 jongens)
    - Eleana Vienna Degrassi - Stuttgart
    - Alexa Esmee Conner - Mismi
    - Alicia Chartlotte Evans - JustMx1D
    -
    -
    -

    Mensen die op het eiland wonen (2 Jongens)
    - Damian Alexander MacGreggor - WillNotLearn
    - Ayoka Nkosazana - Buttzville
    - Chelsea McFlannigan - Brokenplace
    - Aline Leaves - jaimyhoi
    - Caeli Roxanne Romérez - Sirens
    - Jason Samuel Green - JustMx1D

    Invullen:
    Rol:
    Naam:
    Leeftijd (Vanaf 12):
    Karakter:
    Uiterlijk:
    Extra:

    Regels:
    -Liefst meer dan één regel!
    -Schelden mag
    -16+ mag
    -Doe niet perfect!
    -OOC tussen haakjes!
    -We sluiten niemand buiten!
    -2 Personages per persoon!
    -Reserveringen blijven 2 dagen staan!

    [ topic verplaatst door een moderator ]

    [ bericht aangepast op 18 aug 2012 - 0:19 ]


    El Diablo.

    Rol: Gezin 1
    Naam: Tyler Jayden Romano
    Leeftijd (Vanaf 12): 18
    Karakter: Tyler is een jongen die erg veel luxe gewend is, en komt dan ook vaak over als verwend en arrogant. Arrogant is hij dan ook wel. Hij weet ook dat hij er goed uitziet, en maakt daar vaak gebruik van. Omdat hij er goed uit ziet is hij ook ijdel, hij doet niks zonder er goed uit te zien. Dit is een kant van hem die je het meest zal zien. Maar als hij je echt mag doet hij wel aardig tegen je. Alleen het arrogante blijft een beetje.
    Uiterlijk:



    Tyler is een jongen die erg gespierd is, en een kleurtje heeft van het zonnen. Hij heeft zwart haar dat hij in model houdt met gel, en bruine ogen waar veel meisjes in verdrinken. Hij heeft witte tanden die recht staan. Hij is gespierd, en is 1,85 lang.
    Extra: /

    Rol: Gezin 3
    Naam: Savannah Alexandra Montez
    Leeftijd (Vanaf 12): 16
    Karakter: Ze is echt sociaal en kan heel druk zijn. Maar als je aan haar vrienden komt heb je een probleem. Tegen mensen die ze echt niet mag is ze heel erg bitchy, maar je kent haar als lief en aardig. Ze is soms wel wat rebels. Maar haar slechte eigenschap is dat ze wel heel erg ijdel is. Ze kan bijvoorbeeld niet zonder haar make-up en borstel de deur uit.
    Uiterlijk:


    Extra: /


    El Diablo.

    Mag ik dochter gezin 2 en zoon gezin 4 reserveren?(:


    everything, in time

    Natuurlijk!


    El Diablo.

    Rol: Dochter gezin 2
    Naam: Katelynn (Kate) Anne Averes, maar iedereen zegt gewoon 'Sofia', zo stelt ze zich ook voor omdat ze een hekel heeft aan haar dubbele naam.
    Leeftijd (Vanaf 12): 17
    Karakter: Hoewel Sofia uit een rijk gezin komt, is ze niet verwend. Desondanks kan ze haar zin ontzettend doordrijven als ze dat wil. Sofia is heel intelligent en vindt dat iedereen een tweede kans verdient. Meestal dan. Het is iets wat ze anderen aanraadt, om een tweede kans te geven, maar als het erop aan komt vindt ze het zelf enorm moeilijk.
    Sofia lacht veel en is vrijwel altijd vrolijk. Een nadeel is dat ze veel ziek is, al van kleins af aan. Niemand weet wat het is en de dokters hebben het geschoven op een 'slecht afweersysteem'. Zelfs als Sofia ziek is, is ze meestal nog steeds vrolijk.
    Verder is ze van huis uit beleefd opgevoed, maar zeker niet op haar mondje gevallen en ze durft prima voor zichzelf op te komen.

    Uiterlijk:


    Sofia is niet erg lang (1,70), maar heeft wel lang, blond haar. Het blonde haar heeft ze niet van nature, eigenlijk is haar haar donkerbruin. Ze heeft een lieflijk gezicht en een stralende glimlach. Daarnaast heeft ze grote, bijna smekende blauwe ogen, die ze best misbruikt, mocht het nodig zijn. Haar haar heeft ze meestal zitten zoals op de foto, maar als ze met iets intensiefs bezig is, steekt ze het op of doet ze het in een simpele paardenstaart. Sofia heeft een dun postuur met mooie vrouwelijke vormen.

    Extra: Ze eet geen vlees, wel vis en kan er eigenlijk niet zo goed tegen om lang in de zon te zitten, in verband met migraine. Haar hoofdpijn en het gebonk kan bij haar tot enige irritatie leiden en dan is ze niet zo vrolijk meer. Ze speelt viool en piano en heeft vroeger veel zangles gehad, ze kan dan ook prachtig zingen. Het liefst zingt ze klassiek.


    Rol: Zoon gezin 4
    Naam: Joseph Adam Smith
    Leeftijd (Vanaf 12): 20
    Karakter: Ook Joseph komt uit een rijk gezin, maar hij schept hier net wat vaker over op dan Sofia.
    Joseph is absoluut geen verkeerde jongen, maar hij is zich ontzettend bewust van zichzelf en weet dat hij knap is. Hij praat met een echt brits accent en wil daar ook niet vanaf, omdat hij weet dat het meisjes lokt. Hij houdt van meisjes. Het is totaal niet dat hij ze misbruikt, absoluut niet. Als je hem voor je kunt winnen, dan heb je een echte prijs aan de haak. Desondanks kijkt hij graag naar alle meisjes.
    Joseph is heel intelligent, maar gebruikt zijn intelligentie niet altijd, omdat hij ook lui is. Toch is Joseph meer een leider dan een volger, wat zijn luie karakter nogal tegenspreekt.

    Uiterlijk:


    Nou, het uiterlijk qua haar en ogen lijkt me duidelijk. Verder heeft Joseph een lengte van 1,89 en hij is goed gespierd, niet te macho natuurlijk.

    Extra: Joseph speelt piano en gitaar, hij houdt van zingen maar zegt dat tegen niemand, hoewel hij er best goed in is. Daarnaast tekent hij graag portretten van mensen.

    [ bericht aangepast op 17 aug 2012 - 22:10 ]


    everything, in time

    Mag ik dochter Romano en zoon Averes? ^^

    Smith... Alex Pettyfer... John Smith... I am Number Four...

    -.-

    [ bericht aangepast op 16 aug 2012 - 0:45 ]


    help

    Stornoway schreef:
    Mag ik dochter Montez en zoon Averes? ^^

    Smith... Alex Pettyfer... John Smith... I am Number Four...

    -.-


    Yay, je doet mee!<3 En je word gewoon een broer(tje). :3

    Hahah, ik heb die hele film niet gezien. Dus gelijkenis is per ongeluk! Ik zag die gif en dacht.. wauw. <3


    everything, in time

    Broadfields schreef:
    (...)

    Yay, je doet mee!<3 En je word gewoon een broer(tje). :3

    Hahah, ik heb die hele film niet gezien. Dus gelijkenis is per ongeluk! Ik zag die gif en dacht.. wauw. <3


    Dat broertje [broer eigenlijk] wordt Drew van Acker. *wbw*


    help

    Rol: Dochter gezin 1
    Naam: Damianne Jolien Romano
    Bijnaam: Damian, Dames, Damen, Damy, Jo. Het maakt haar niet echt uit hoe je haar noemt.
    Leeftijd: 17
    Karakter: Dames is net zoals haar broer luxe gewend, maar het is niet zo dat ze altijd luxe wìl. Integendeel. Van zodra ze de kans krijgt, wilt ze gaan kamperen in het bos. Damianne is een vrolijk meisje die soms wel arrogant kan overkomen. Ze is bazig, maar op een rechtvaardige manier en wil dan ook vaak de leider zijn. Ze is rebels en haar ouders ergeren zich meestal dood aan haar. Maar ze is ook heel erg creatief en ontzettend muzikaal. Ze houdt van lezen, zingen en schrijven en dat zijn ook de subjecten waarmee je bij haar in de smaak kan vallen. Damian is heel erg slim en spreekt vier talen vloeiend, schrijft en leest Latijn en Grieks. Wiskunde is niet echt haar ding.
    Uiterlijk:




    Klik
    Tamsin Egerton [Met bruin haar.]
    Damianne heeft mooi, lang, lichtbruin haar dat op sommige momenten enorm krult en alle kanten op steekt, maar meestal gewoon warrig is en zachte krullen heeft. Ze wilt haar haar altijd zo lang mogelijk houden omdat ze er dan meer mee kan doen. Ze heeft diepe, mysterieuze donkerbruine ogen waarin de pretlichtjes nooit helemaal doven. Verder is ze redelijk klein voor haar leeftijd, ook wel tenger gebouwd. Mensen denken daarom dat ze haar moeten beschermen omdat ze er op sommige momenten heel erg breekbaar uit ziet, maar ze vindt het niet echt leuk om beschermd te worden.
    Extra: Damen houdt ervan om te experimenteren met tekenen, schilderen en fotograferen door elkaar en ze speelt verschillende instrumenten foutloos.

    [ bericht aangepast op 17 aug 2012 - 22:19 ]


    help

    [ Mag ik de Montez Dochter ? ]


    The duty of youth, is to challenge corruption.

    Rol: Zoon gezin 2
    Naam: Chase Alexander Averes
    Leeftijd: 21
    Karakter: Op het eerste gezicht lijkt Chase een verwaand kind dat alles krijgt wat hij wilt, maar dat is niet zo. Hij is erg beschermend tegenover familie en vrienden en was al als kind een zelfstandige jongen die niet echt naar zijn ouders luisterde, maar ook nooit iets fout deed in hun ogen. Soms kan hij sarcastisch reageren, maar hij houdt ervan om grapjes te maken en mensen te misleiden. Hij heeft veel mensenkennis en is erg geïnteresseerd in geschiedenis, vandaar dat hij archeologie studeert. Hij begint aan zijn laatste jaar.
    Uiterlijk:




    Drew van Acker
    Chase heeft donkerblond haar en groene ogen die in een bepaald licht soms turkoois neigen. Hij heeft een gespierd, atletisch lichaam en is van gemiddelde lengte.
    Extra: Komt in de loop van de RPG misschien nog.

    [ bericht aangepast op 16 aug 2012 - 16:22 ]


    help

    Ik ben momenteel nogal verslaafd aan Pretty Little Liars, don't mind me. xd


    help

    Rol: Gezin 3 dochter.
    Naam: Rachelle Alexis Montez ( Rae )
    Leeftijd (Vanaf 12): 17
    Karakter: Komt nog.
    Uiterlijk:


    Extra: Komt nog.


    The duty of youth, is to challenge corruption.

    Stornoway schreef:
    Ik ben momenteel nogal verslaafd aan Pretty Little Liars, don't mind me. xd


    And there's my little friend Jason :3


    The duty of youth, is to challenge corruption.

    Sirens schreef:
    Rol: Gezin 3 dochter.
    Naam: Rachelle Alexis Montez ( Rae )
    Leeftijd (Vanaf 12): 17
    Karakter: Komt nog.
    Uiterlijk:


    Extra: Komt nog.


    Rose McGowan! =D


    help

    Sirens schreef:
    (...)

    And there's my little friend Jason :3


    You have a Halliwel Sister, did you know that?

    En per toeval speelt Holly Marie Combs - Ella van PLL - ook een Halliwel sister. ^^ Awesome.


    help