• Hello..
    ik ga alweer een nieuw verhaal maken met Jonas & Tokio Hotel. (komen niet veel voor.)

    ~ Love, pregnant and famous people.

    He wants revenge, she gets hurt and he's got to make the hardest decision ever..

    Rollen:
    - 4 fans van Jonas. JonasPuppy
    - Vriendin Nick. JonasTurtle
    - Vriendin Kevin. Apasionado
    - Beste Vriendin Marilyn.
    - Een meisje op het festival die het ziet gebeuren.
    - Beste vriendin van de broers. (Tokio Hotel.) (Komt niet vaak voor) TheDarkness
    - Beste vriendin van de broers.(Jonas.) (Komt niet vaak voor)manonXseth
    - en Zelf een rol bedenken mag ook. ;)


    Invullen:
    Rol:
    Volledige Naam (Dus ook achternaam):
    Bijnaam:
    Leeftijd:
    Karakter:
    Uiterlijk (foto):
    Extra:

    Als je fan wil zijn:
    Naam:
    Leeftijd:
    Waarom ben je fan:
    Je lievelings liedje. (Je moet er een kiezen.):

    Leeftijden:
    Joe 19Jaar.
    Marilyn & Nick 17Jaar.
    Kevin 20Jaar.
    ~~~~~~~~~~~~~~~~~~
    Tom&Bill 19Jaar.
    Gustav&Georg 20Jaar.


    De hoofpersoon zal gespeeld worden door Hilary Duff.
    Je krijgt het te horen als je de rol hebt!;)

    [ bericht aangepast op 6 feb 2011 - 20:33 ]


    Never. Lose. Hope. | Quser: 2009-Heden

    Rol: Vriendinnetje Nick Jonas.
    Volledige naam: Samantha Elise Mason.
    Bijnaam: Sam, Sammy
    Leeftijd: 17 jaar.
    Karakter: Samantha is heel nieuwsgierig en bemoeit zich heel snel met andermans zaken. Ze houdt ervan om dingen tot op de details uit te zoeken. ze houdt ook wel van feesten en houd van dansen. Ze is ook wel in voor een lolletje, maar als het te ver gaat verandert haar houding en kan ze best wel gemeen worden. Als je een grap met haar uithaalt moet je goed uitkijken, want ze pakt je terug op een heel onverwachts moment.
    Uiterlijk (foto): Samantha
    Extra: Samantha is echt totaal geen fan van Tokio Hotel en al helemaal niet van Tom.

    [ bericht aangepast op 30 jan 2011 - 20:43 ]

    Beste vriendin broers
    Volledige Naam: Helena Alexiane Grannson
    Bijnaam: Lena
    Leeftijd: 20
    Karakter:Helena is een vrolijke en aardige meid.Ze is vaak een rustig type. Ze is altijd vriendelijk voor haar vrienden en staat altijd voor andere klaar. Ze kan een redelijk koppig meisje zijn,ze zal vaak haar zin doordrammen.Ze maakt graag grapjes en kan sarcastisch uit de hoek komen.
    Uiterlijk : Helena
    Extra: Helena is verlieft op Georg Listing.
    Ze speelt drum en basgitaar

    Vriendinnetje Kevin

    Volledige Naam (Dus ook achternaam):Lysandra Allison Johnson
    Bijnaam: Lysa / LA (Lysandra Allison)
    Leeftijd: 19 jaar
    Karakter: Lysandra is een lief en beschaamd meisje . Ze is heel stil , maar zegt wel altijd wat ze denkt en is een beetje een flapuit . Voor haar vrienden , familie en geliefde gaat ze door het vuur en staat altijd klaar voor ze . Ze is een beetje raar , maakt soms onzinnige opmerkingen (zoals Kevin) . Ze haalt wel eens graag een grapje uit met Nick samen met Kevin . Ze kan ook heel erg koppig zijn als ze iets in haar hoofd heeft krijg je het erbij niet meer uitgepraat .
    Uiterlijk (foto): Lysa heeft krullende blonde haren en chocolade bruine ogen . Ze is 1.65 meter en slank gebouwd .
    Extra: Ze houdt van muziek en natuur . Ze bespeelt de akoestische gitaar.


    You make my life perfect ! <3

    Vriendin van Kevin Jonas

    Volledige naam: Kim Johansson
    Bijnaam: Kimmie
    Leeftijd: 20 jaar
    Karakter: Kim is een lieve en vriendelijke meid die altijd op komt voor de mensen die zwakker zijn of toebehoren aan haar vrienden. Kim kan soms wat overbezorgd reageren als er iets met haar dierbaren gebeurd en dan raakt ze in de stres. Kim heeft altijd zin in avonturen en wilt graag alles uitproberen. Kim houd van gelijkheid en voorkomt vaak ruzies van klasgenoten. Wanneer Kim boos is, reageert ze nogal agressief en daar kunnen sommige mensen nog wel eens van schrikken. Kim is brutaal en test graag mensen uit, wanneer ze een jongen aantrekkelijk vind gooit ze toch redelijk snel al haar charmes in de strijd.
    Uiterlijk: Een mooie jongedame is Kim zeker weten. Kim heeft kort en krullend platinablond haar met bijpassende goudbruine ogen. Ze is behoorlijk klein voor haar leeftijd maar daar heeft ze geen problemen mee. Ze heeft een blanke huid die snel gebruind is in de zomer. Ze heeft volle rode lippen zonder ook maar één keer een lippenstift te hebben aangeraakt. Kim heeft een slank tot mager postuur en draagt vaak mooie rode jurken.
    Extra: Kim houd erg van muziek luisteren en koken.


    If you have the courage to love, you have the courage to suffer.

    ik doe wel fan in geval van levenloosheid :)(envoor Nick en KEvin zijn al ingevuld en ben te lui om moeilijker te gaan verzinnen xd)
    Naam: Madison Uley
    Leeftijd:16
    Waarom ben je fan: Omdat de Jonas Brothers überDuberSuperCool zijn en ze ijn natuurlijk hot (A)
    Je lievelings liedje. A Little Bit Longer


    --

    Dankjewel voor de rol (:


    If you have the courage to love, you have the courage to suffer.

    Rol: Vriendin Nick
    Volledige Naam (Dus ook achternaam): Cleo Brandy
    Bijnaam: Sissi (Door haar obsessie voor de Oostenrijkse keizerin)
    Leeftijd: Net 18 geworden
    Karakter: Cleo,of Sissi is geen gemakkelijk typetje. Ze haat mensen die 'normaal' zijn en is altijd bereid een stapje verder te gaan dan de gemiddelde medemens. Ze houdt er enorm van uitdagingen aan te gaan,vooral als er iets voor haar aan verbonden is.
    Ze is een echt kuddedier,wat betekent dat je haar meestal aantreft in gezelschap van haar vrienden. In die groep is ze echt de komiek. Als je een gevatte opmerking of een mop die zo flauw is dat ze grappig wordt nodig hebt,dan moet je bij haar zijn.
    Ze heeft een obsessie voor de Oostenrijke keizerin Sissi. Bij elk verkleedpartijtje gaat ze als haar. Dit komt doordat haar ouders haar vroeger steeds naar de films over haar leven lieten kijken als ze ergens heengingen.
    Ze heeft eigenlijk maar 1 hobby en dat is lezen. Ze kan uren met haar neus in de boeken zitten. En dan het liefst biografieën van grote geschiedkundige personen.
    Uiterlijk (foto): Cleo is een pracht van een meisje. Met haar knappe snoetje en perfect lichaam doet ze menig jongenshart sneller slaan. Maar ze interesseert zich er niet echt in.
    Ze volgt de mode op de voet,je zal haar dan ook nooit in een outfit van een jaar oud zien. Ze weet er wel steeds een persoonlijke toets aan te geven door er een origineel accessoire bij te dragen. Ze is ietsje groter dan andere meisjes,wat ze eigenlijk niet zo leuk vind. Ze draagt het liefste Converse All Stars,bij voorkeur in een lekker fel kleurtje.
    Extra: Haar motto is Historia Vitae Magistra wat De geschiedenis is de leermeester van het leven. betekent. Ze heeft het zinnetje op haar 18de verjaardag op haar pols laten tatooëren. Over enkele maanden gaat ze naar de unief,waar ze Geschiedenis gaat studeren. Later wil ze professor Antieke Oudheid worden.


    Don't make people into heroes, John. Heroes don't exist. And if they did, I wouldn't be one of them. -Sherlock Holmes

    Rol: beste vriendin van je jonas broertjes
    Volledige Naam: lizzelore mitchwell
    Bijnaam: lizz, lizzy, muffin, kleintje
    Leeftijd: 17 jaar
    Karakter: ze hyper en speels en is dol op mensen uitdagen. maar ze kan ook beschermend en vertrouwelijk zijn. ze kan goed maar mensen luisteren maar is zelf niet op haar mondje gevallen. soms is ze erg koppig en eigenwijs en trekt zich niet veel van de wereld aan. ze heeft veel humor en je kan zeker lol met haar beleven.
    Uiterlijk (foto):picture
    Extra: is erg goed in hiphop en streetdance en kan redelijk zingen. ze gaat vaak mee met je jonas brothers op tour.

    [ bericht aangepast op 6 feb 2011 - 17:35 ]


    everyday deserves a chance to be the best day of your life...

    Rol:Beste vriendin Marilyn
    Volledige Naam: Vania Siara Ivanov
    Bijnaam:Vani of Vina
    Leeftijd: 18 jaar
    Karakter: Vania is een beleefd meisje. Ze heeft veel respect voor anderen en laat dan ook blijken. Ze komt uit Oekraïne, uit een arm en groot gezin. Ze is dan ook tegen rijkdom. Ze is heel rustig maar bij vrienden is ze gek. Ze is heel sociaal en heeft ook veel vrienden. Vania is heel slim en moedig. Ze zal voor haar vrienden door het vuur gaan. Ze helpt mensen graag. Ze is goedgelovig en ziet is iedereen het goede. Ze wordt niet heel snel boos. Vania weet precies wat ze wil en als ze iets in haar hoofd heeft kan je het er onmogelijk uit praten. Ze vindt het moeilijk om complimenten in ontvangst te nemen en geeft ze dan ook liever. Ze is snel verliefd maar laat dat niet altijd merken. Alleen haar vrienden weten dat dan. Ze is niet snel in paniek en verzint overal wel een oplossing voor. Ze tennist graag. tennissen dat doet ze dan ook bijna elke dag. Ze houdt ook veel van zwemmen. Het liefste in de zee.

    Uiterlijk (foto): Vania is een mooie meid. Ze heeft lange blonde haren en mooie gouden ogen. Ze heeft soms paarse contact lenzen in. Haar haar komt onder net onder haar borsten. Ze heeft een blanke huid maar wordt snel bruin. Daar is zo ook trots op. Ze heeft lang bruine wimpers en mooie dunne wenkbrauwen. Ze is slank en zo’n 1.73 cm. Haar lippen omlijnen haar rechte hagelwitte tanden mooi. Ze heeft een echt sporters lichaam.
    Haar kledingkast bestaat uit veel verschillende kleren. Vooral jurkjes, rokjes, shortjes en hemdjes. Ze houdt ontzettend veel van hakken. Van pumps tot stiletto’s. Ook hangt er veel sportkleding in haar kast. Ze houdt van blote kleding.
    Extra: Vania houdt enorm van fotografie en studeert dit ook. Ze komt uit Rusland. Ze wint veel wedstrijden met tennis en droomt ervan om daar haar geld mee te verdienen.


    You don't know what you got until is gone