• Ik verveel me, en ik heb een beetje leesvoer nodig. Dus ik dacht, misschien kunnen jullie me daarbij helpen? Dump hier maar je storie, en zeg gewoon over wie hij gaat, en een korte uitleg over wat hij gaat. Liefst geen voetballerverhalen, daar weet ik toch niets van(:


    Moonshine, take us to the stars tonight ~

    It's My Life {Leah Clearwater}
    Leah Clearwater, het wolvenmeisje.
    Maar wat gebeurde er nu eigenlijk voordat ze wolf werd? Hoe was haar leven toen en wat is er precies tussen haar, Sam en Emily gebeurd?


    Let's play a love game
    Een meisje is nooit goed geweest in Natuurkunde, leraren hebben de pest aan haar en haar klasgenoten negeren en pesten haar. Maar daar komt verandering in als er een nieuwe leraar op school komt.
    Hij geeft om haar en wil haar helpen met haar problemen.
    Maar haar problemen zijn toch wat ingewikkelder dan iemand ooit had kunnen denken.

    Mijne zijn allemaal nog steeds niet teruggevonden, so I'm sorry.:Y)


    You're a lover of the wild and a joker of the heart, but are you mine?

    http://www.quizlet.nl/stories/37247/baby-you-mean-the-world-to-me--justin-bieber/

    The Other Side Of The Rainbow (16+)
    onbekende personen:

    Davy Woont in een pleeggezin. Op de middelbare school heeft ze een vriendengroep maar na een ruzie gaan ze uit elkaar. De jongens uit haar oude vriendengroep beginnen haar te mishandelen en te pesten. Zo begint ze aan de drugs. Ze word verslaafd en moet op een gegeven moment zelfs naar een afkick kliniek. Vaak spijbelt ze van school. Ze krijgt een nieuwe vriendengroep en gaat vaak met die jongens naar bed.


    It's hard to hold a candle in the cold November Rain

    Bodyswap

    Mijn Batman/Joker story. Hij loopt nog (:

    Wanneer the Joker en Batman op een avond een gevecht aangaan, maakt the Joker een uitspraak die de hele boel in de war zal schoppen.

    Vage beschrijving... Het wordt wel duidelijk 8D

    [ bericht aangepast op 11 feb 2011 - 23:20 ]


    Caution first, always.

    By the light of the moon | The Vampire Diaries


    “She was another broken doll dreaming of a boy with glue.” - Atticus

    The war of Quizlet

    In een land genaamd Quizlet worden de burgers die daar users genoemd worden onderdrukt door een leger mods. Een klein groepje durft in opstand te komen. Maar kunnen ze wel op tegen de allemachtige mods?


    "Ignite, my love. Ignite."

    Games of gods.

    5 Jongeren zijn op reis door Noorwegen als een van een een kasteel ontdekt tussen de bergen in het hoge noorden. In het laatste dorp waar ze door komen worden ze keer op keer door de dorpelingen gewaarschuwd om niet naar het vervloekte stuk land te gaan. Maar wat als ze toch gaan? Wie had ooit kunnen denken dat het zo fout zou lopen? Dat de waarschuwingen terecht waren geweest? En dat vergeten goden lang niet zo dood waren als men dacht? Wie had ooit gedacht dat puberale koppigheid een levenslijn voorgoed kon veranderen...


    If you don't stand for something, you'll fall for anything.

    The Story Of Insecurity. Het gaat over Emma, die haar leven totaal om wil gooien, alleen dan word net nogal een soort van puinhoop (:

    What happened on 14-03-2000
    http://www.quizlet.nl/stories/30049/what-happened-on-14032000/
    Madison heeft een aantal weken in coma gelegen. Waarom weet ze niet. Ze wil het gaan uitzoeken, en telkens komt ze een stapje dichterbij. Mede door de flashbacks die ze krijgt...

    I think i love you. ~ JB
    http://www.quizlet.nl/stories/30904/i-think-i-love-you--jb/
    Iedereen die Lindy ontmoet, zal denken dat ze een perfect leven leid. Ze woont als twaalfjarige in een redelijk groot huis, haar moeder verdiend bakken geld en heeft thuis voor minstens twee miljoen aan sieraden liggen. Maar er is één probleem; Lindy's moeder is nooit thuis. In totaal heeft ze al 12 Babysitters, - zoals Lindy's moeder het graag noemt - gehad. Opeens blijkt dat Lindy's moeder en Pattie al jaren vriendinnen zijn. En dan duikt Justin Bieber op ach wat orgineel. Hij heeft vakantie en bied aan een week lang op Lindy te passen.


    Lost in this world.
    http://www.quizlet.nl/stories/36215/lost-in-this-world/
    Geen uitleg, gewoon lezen haha.


    Never say Never

    http://www.quizlet.nl/stories/39640/my-life-as-a-normal-girl-on-a-normal-school-in-a-notnormal-world/

    over een meisje dat de eerste vier jaar op Beauxbatons gezeten heeft en het vijfde jaar naar zweinstein gaat (Ombers jaar, ghehe)
    romantiek-fantasy-humor
    dat soort dingen
    hope you like it (flower)


    "You can't cancel Quidditch!" - Oliver Wood

    Head says no, Heart says go.

    "Know what's weird?" Day by day, nothing seems to change. But pretty soon, everything's different.

    [url]http://www.quizlet.nl/stories/41250/ik-beloof-het/
    [/url]
    Rozanne is een lief, vrolijk en verlegen meisje. Samen met Jasmijn, Jordi en Dustin gaat ze een verwarrende maar leuke zomer tegemoet. Er is een belofte die haar en Jordi behoorlijk dwars zit. Als dat nog niet genoeg is krijgt ze ook nog ruzie met Jasmijn. Op het moment dat alles mis lijkt te gaan, moet zo ook nog met haar ouders mee op vakantie. Hoe gaat Rozanne dit allemaal oplossen?


    real girls aren't perfect and perfect girls aren't real.

    Flup schreef:
    [url]http://www.quizlet.nl/stories/41250/ik-beloof-het/
    [/url]

    Ik beloof het.
    Rozanne is een lief, vrolijk en verlegen meisje. Samen met Jasmijn, Jordi en Dustin gaat ze een verwarrende maar leuke zomer tegemoet. Er is een belofte die haar en Jordi behoorlijk dwars zit. Als dat nog niet genoeg is krijgt ze ook nog ruzie met Jasmijn. Op het moment dat alles mis lijkt te gaan, moet zo ook nog met haar ouders mee op vakantie. Hoe gaat Rozanne dit allemaal oplossen?


    real girls aren't perfect and perfect girls aren't real.