• Vul de ontbrekende woorden in, die blauw gekleurd, niet voorruit lezen, als je alle woorden hebt ingevuld, moet je het helemaal lezen.
    Hij komt uit myn Cosmo girl-Agenda.

    Je staat op het schoolplein met (naam vriendin). Net als je staat te dagdromen over (acteur/zanger), wandelt (naam schoolhunk) langs. Je begint te giechelen: zijn nieuwe (kleur+kledingstuk) staat hem namelijk belachelijk. (zelfde schoolhunk) ziet je lachen en verandert spontaan in een gefrustreerde (aapsoort). Plotseling zie je dat hij (naam schoolnerd) laat struikelen. Je wordt (kleur) van (emotie) en rent erop af. ''Gedraag je eens als een beschaafde (groente) !'' Je raapt (zelfde nerd) op van de grond. Zijn (lichaamsdeel) is geschaafd en hij heeft tranen in zijn ogen. Omdat hij niet meer kan lopen, belt hij zijn (mannelijke familielid) om hem op te halen. Bij het zien van deze (zelfde mannelijke familielid), valt je (lichaamsdeel) open van verbazing. ''Maar dat is (naam knappe acteur/zanger)!''. Hij kijkt naar je en komt jouw kant op (werkwoord). ''Wat lief dat je voor (zelfde nerd) opkwam''. (zelfde knappe acteur/zanger) merkt meteen op dat je ontzettend knap bent. ''Je hebt wel wat weg van (knapste actrice/zangeres) die je kent). Ga je mee naar het landhuis van mijn goede vriend (naam maffe leraar)? Daar kunnen we intiem (hobby van je moeder)''. Dat laat je je (getal) keer zeggen. Je springt achterop zijn (vervoermiddel) en jullie scheuren door (plaats), de wind wappert door je haren. In het landhuis is (zelfde acteur/zanger) alleen maar met jou bezig. Daardoor bots hij keihard tegen de (meubelstuk). Je troost hem door te (werkwoord). Daar kikkert hij van op. Vol liefde kijkt hij je diep in je ogen en pakt je (kledingstuk) beet, Hij komt dichterbij en kust je vol op je (lichaamsdeel). Zucht...Waar school al niet goed voor is !.

    Je staat op het schoolplein met (Laura). Net als je staat te dagdromen over (tom), wandelt (nick) langs. Je begint te giechelen: zijn nieuwe (shirt) staat hem namelijk belachelijk. (nick) ziet je lachen en verandert spontaan in een gefrustreerde (gorilla). Plotseling zie je dat hij ( sjoert-jan) laat struikelen. Je wordt (kleur) van (emotie) en rent erop af. ''Gedraag je eens als een beschaafde (andijvie) !'' Je raapt (sjoert-jan) op van de grond. Zijn (arm) is geschaafd en hij heeft tranen in zijn ogen. Omdat hij niet meer kan lopen, belt hij zijn (vader) om hem op te halen. Bij het zien van deze (vader), valt je (lichaamsdeel) open van verbazing. ''Maar dat is (Tom kaulitz)!''. Hij kijkt naar je en komt jouw kant op (lopen). ''Wat lief dat je voor (sjoert-jan) opkwam''. (tom) merkt meteen op dat je ontzettend knap bent. ''Je hebt wel wat weg van (avril lavigne) die je kent). Ga je mee naar het landhuis van mijn goede vriend (marc)? Daar kunnen we intiem (shoppen xD)''. Dat laat je je (8) keer zeggen. Je springt achterop zijn (fiets) en jullie scheuren door (zwolle), de wind wappert door je haren. In het landhuis is (tom) alleen maar met jou bezig. Daardoor bots hij keihard tegen de (kast). Je troost hem door te (zoenen^^). Daar kikkert hij van op. Vol liefde kijkt hij je diep in je ogen en pakt je (shirt) beet, Hij komt dichterbij en kust je vol op je (mond). Zucht...Waar school al niet goed voor is !.


    Life is a fairytale, told by an idiot.

    Je staat op het schoolplein met Jennifer. Net als je staat te dagdromen over Bill, wandelt Matti langs. Je begint te giechelen: zijn nieuwe roze blouse staat hem namelijk belachelijk. Matti ziet je lachen en verandert spontaan in een gefrustreerde neusaap. Plotseling zie je dat hij Dennis laat struikelen. Je wordt rood van woede en rent erop af. ''Gedraag je eens als een beschaafde aardappel !'' Je raapt Dennis op van de grond. Zijn arm is geschaafd en hij heeft tranen in zijn ogen. Omdat hij niet meer kan lopen, belt hij zijn vader om hem op te halen. Bij het zien van deze vader, valt je mond open van verbazing. ''Maar dat is Bill!''. Hij kijkt naar je en komt jouw kant op schuifelen. ''Wat lief dat je voor Dennis opkwam''. Bill merkt meteen op dat je ontzettend knap bent. ''Je hebt wel wat weg van Reese Whiterspoon. Ga je mee naar het landhuis van mijn goede vriend Meneer Weeldenburg? Daar kunnen we intiem breien''. Dat laat je je 1 keer zeggen. Je springt achterop zijn kameel en jullie scheuren door Duivelstad, de wind wappert door je haren. In het landhuis is Bill alleen maar met jou bezig. Daardoor bots hij keihard tegen de de tafel. Je troost hem door te kussen met hem. Daar kikkert hij van op. Vol liefde kijkt hij je diep in je ogen en pakt je T-shirt beet, Hij komt dichterbij en kust je vol op je neus. Zucht...Waar school al niet goed voor is !.


    whaha lolxD


    Why don't you break my heart

    Je staat op het schoolplein met (Daphné ). Net als je staat te dagdromen over (Bill), wandelt (niemand) langs. Je begint te giechelen: zijn nieuwe (broek) staat hem namelijk belachelijk. (niemand) ziet je lachen en verandert spontaan in een gefrustreerde (baviaan). Plotseling zie je dat hij (ik noem die naam niet) laat struikelen. Je wordt (blauw) van (verdriet) en rent erop af. ''Gedraag je eens als een beschaafde (brocolli) !'' Je raapt (ik noem die naam niet) op van de grond. Zijn (lijf) is geschaafd en hij heeft tranen in zijn ogen. Omdat hij niet meer kan lopen, belt hij zijn (pa) om hem op te halen. Bij het zien van deze (pa), valt je (arm) open van verbazing. ''Maar dat is (Bill)!''. Hij kijkt naar je en komt jouw kant op (gestrompeld). ''Wat lief dat je voor (ik noem die naam niet) opkwam''. (Bill) merkt meteen op dat je ontzettend knap bent. ''Je hebt wel wat weg van (Shakira) die je kent). Ga je mee naar het landhuis van mijn goede vriend (iedereen)? Daar kunnen we intiem (luieren)''. Dat laat je je (1001) keer zeggen. Je springt achterop zijn (trotinet (step)) en jullie scheuren door (straat), de wind wappert door je haren. In het landhuis is (Bill) alleen maar met jou bezig. Daardoor bots hij keihard tegen de (zetel). Je troost hem door te (kussen) . Daar kikkert hij van op. Vol liefde kijkt hij je diep in je ogen en pakt je (onderbroek) beet, Hij komt dichterbij en kust je vol op je (oksel). Zucht...Waar school al niet goed voor is !.

    xD


    You don't run, not when you're with us. You stand your ground and fight.

    Je staat op het schoolplein met Elle. Net als je staat te dagdromen over Bill Kaulitz.wandelt Jonas langs. Je begint te giechelen: zijn nieuwe zwarte jeans staat hem namelijk belachelijk. Jonas ziet je lachen en verandert spontaan in een gefrustreerde Gorilla. Plotseling zie je dat hij Levi laat struikelen. Je wordt rood van Meligheid en rent erop af. ''Gedraag je eens! Je raapt levi op van de grond. Zijn knie is geschaafd en hij heeft tranen in zijn ogen. Omdat hij niet meer kan lopen, belt hij zijn vader om hem op te halen. Bij het zien van deze vader, valt je mond open van verbazing. ''Maar dat is Bill Kaulitz!''. Hij kijkt naar je en komt jouw kant op gehuppeld. ''Wat lief dat je voor Levi opkwam''. Bill Kaulitz merkt meteen op dat je ontzettend knap bent. ''Je hebt wel wat weg van Hilary Duff.Ga je mee naar het landhuis van mijn goede vriend Bart De Wilde. Daar kunnen we intiem Strijken.''. Dat laat je je 7 keer zeggen. Je springt achterop zijn bmw en jullie scheuren door deinze. de wind wappert door je haren. In het landhuis is Bill Kaulitz alleen maar met jou bezig. Daardoor bots hij keihard tegen de Kast. Je troost hem door te spreken.Daar kikkert hij van op. Vol liefde kijkt hij je diep in je ogen en pakt je T-shirt beet, Hij komt dichterbij en kust je vol op je Mond Zucht...Waar school al niet goed voor is !.


    I changed.

    Je staat op het schoolplein met Noel. Net als je staat te dagdromen over Tom Kaulitz, wandelt Sam langs. Je begint te giechelen: zijn nieuwe Rode Jurk staat hem namelijk belachelijk. Sam ziet je lachen en verandert spontaan in een gefrustreerde Gorilla. Plotseling zie je dat hij Ricardo laat struikelen. Je wordt Roze van Woede en rent erop af. ''Gedraag je eens als een beschaafde Sla !'' Je raapt Ricardo op van de grond. Zijn Arm is geschaafd en hij heeft tranen in zijn ogen. Omdat hij niet meer kan lopen, belt hij zijn Grootvader om hem op te halen. Bij het zien van deze Grootvader, valt je Been open van verbazing. ''Maar dat is Orlando Bloom''. Hij kijkt naar je en komt jouw kant op huppelen. ''Wat lief dat je voor Ricardo opkwam''. Orlando Bloom merkt meteen op dat je ontzettend knap bent. ''Je hebt wel wat weg van Hillary duff. Ga je mee naar het landhuis van mijn goede vriend Filali? Daar kunnen we intiem Slapen''. Dat laat je je 29 keer zeggen. Je springt achterop zijn Fiets en jullie scheuren door Utrecht, de wind wappert door je haren. In het landhuis is Orlando Bloom alleen maar met jou bezig. Daardoor bots hij keihard tegen de Kast. Je troost hem door te dansen. Daar kikkert hij van op. Vol liefde kijkt hij je diep in je ogen en pakt je Trui beet, Hij komt dichterbij en kust je vol op je Neus. Zucht...Waar school al niet goed voor is !.

    Ik hb gewoon wat ingevult xD


    Crack a bottle

    Je staat op het schoolplein met Iris. Net als je staat te dagdromen over Ville Valo^^, wandelt Leon langs. Je begint te giechelen: zijn nieuwe Blauwe onderbroek staat hem namelijk belachelijk. Leon ziet je lachen en verandert spontaan in een gefrustreerde Chimpansee. Plotseling zie je dat hij Wesley laat struikelen. Je wordt Groen van lachen en rent erop af. ''Gedraag je eens als een beschaafde KomKommer !'' Je raapt Wesley op van de grond. Zijn hoofd is geschaafd en hij heeft tranen in zijn ogen. Omdat hij niet meer kan lopen, belt hij zijn Vader om hem op te halen. Bij het zien van deze Vader, valt je Mond open van verbazing. ''Maar dat is Ville Valo!''. Hij kijkt naar je en komt jouw kant op Kruipen. ''Wat lief dat je voor Wesley opkwam''. Ville Valo merkt meteen op dat je ontzettend knap bent. ''Je hebt wel wat weg van Hayden Panterierre [/ofzo]. Ga je mee naar het landhuis van mijn goede vriend Meneer Bernhard? Daar kunnen we intiem Breien''. Dat laat je je Miljoen keer zeggen. Je springt achterop zijn Auto en jullie scheuren door Berlijn, de wind wappert door je haren. In het landhuis is Ville Valo alleen maar met jou bezig. Daardoor bots hij keihard tegen de Kast. Je troost hem door te Lachen. Daar kikkert hij van op. Vol liefde kijkt hij je diep in je ogen en pakt je Shirt beet, Hij komt dichterbij en kust je vol op je Mond. Zucht...Waar school al niet goed voor is !.


    Aye, brother! 4 8 15 16 23 42

    Je staat op het schoolplein met Ombeline. Net als je staat te dagdromen over Vin Diesel, wandelt Yannick langs. Je begint te giechelen: zijn nieuwe Roze Hemd staat hem namelijk belachelijk. Yannick ziet je lachen en verandert spontaan in een gefrustreerde Baviaan. Plotseling zie je dat hij Stijn laat struikelen. Je wordt rood van afgunst en rent erop af. ''Gedraag je eens als een beschaafde Papaja !'' Je raapt Stijn op van de grond. Zijn been is geschaafd en hij heeft tranen in zijn ogen. Omdat hij niet meer kan lopen, belt hij zijn Grote sterke neef om hem op te halen. Bij het zien van deze grote sterke neef, valt je mond open van verbazing. ''Maar dat is Vin Diesel!''. Hij kijkt naar je en komt jouw kant op huppelen[Moest gewoon xD. ''Wat lief dat je voor Stijn opkwam''. Vin Diesel merkt meteen op dat je ontzettend knap bent. ''Je hebt wel wat weg van Cameron Diaz. Ga je mee naar het landhuis van mijn goede vriend Ivan? Daar kunnen we intiem slapen''. Dat laat je je 12 keer zeggen. Je springt achterop zijn Onzichtbare boodmobiel en jullie scheuren door Bornem, de wind wappert door je haren. In het landhuis is Vin Diesel alleen maar met jou bezig. Daardoor bots hij keihard tegen de salontafel. Je troost hem door te zingen. Daar kikkert hij van op. Vol liefde kijkt hij je diep in je ogen en pakt je schoen beet, Hij komt dichterbij en kust je vol op je teen. Zucht...Waar school al niet goed voor is !.

    Sorry voor die rare gedoe xD



    Je staat op het schoolplein met Joanne. Net als je staat te dagdromen over Nick Jonas, wandelt Nick langs. Je begint te giechelen: zijn nieuwe Paarse Shirt staat hem namelijk belachelijk. Nick ziet je lachen en verandert spontaan in een gefrustreerde Oerang Oetang. Plotseling zie je dat hij ukko laat struikelen. Je wordt paars van boosheid en rent erop af. ''Gedraag je eens als een beschaafde peer !'' Je raapt ukko op van de grond. Zijn arm is geschaafd en hij heeft tranen in zijn ogen. Omdat hij niet meer kan lopen, belt hij zijn neef om hem op te halen. Bij het zien van deze neef, valt je mond open van verbazing. ''Maar dat is Nick Jonas!''. Hij kijkt naar je en komt jouw kant op Gefietst. ''Wat lief dat je voor ukko opkwam''. (nick jonas merkt meteen op dat je ontzettend knap bent. ''Je hebt wel wat weg van avril lavigne die je kent). Ga je mee naar het landhuis van mijn goede vriend Piet? Daar kunnen we intiem koken''. Dat laat je je 5 keer zeggen. Je springt achterop zijn fiets en jullie scheuren door Veenendaal, de wind wappert door je haren. In het landhuis is Nick Jonas alleen maar met jou bezig. Daardoor bots hij keihard tegen de bank. Je troost hem door te knuffelen. Daar kikkert hij van op. Vol liefde kijkt hij je diep in je ogen en pakt je blouse beet, Hij komt dichterbij en kust je vol op je wang. Zucht...Waar school al niet goed voor is !.



    Je staat op het schoolplein met Joanne. Net als je staat te dagdromen over Nick Jonas, wandelt Nick langs. Je begint te giechelen: zijn nieuwe Paarse Shirt staat hem namelijk belachelijk. Nick ziet je lachen en verandert spontaan in een gefrustreerde Oerang Oetang. Plotseling zie je dat hij ukko laat struikelen. Je wordt paars van boosheid en rent erop af. ''Gedraag je eens als een beschaafde peer !'' Je raapt ukko op van de grond. Zijn arm is geschaafd en hij heeft tranen in zijn ogen. Omdat hij niet meer kan lopen, belt hij zijn neef om hem op te halen. Bij het zien van deze neef, valt je mond open van verbazing. ''Maar dat is Nick Jonas!''. Hij kijkt naar je en komt jouw kant op Gefietst. ''Wat lief dat je voor ukko opkwam''. (nick jonas merkt meteen op dat je ontzettend knap bent. ''Je hebt wel wat weg van avril lavigne die je kent). Ga je mee naar het landhuis van mijn goede vriend Piet? Daar kunnen we intiem koken''. Dat laat je je 5 keer zeggen. Je springt achterop zijn fiets en jullie scheuren door Veenendaal, de wind wappert door je haren. In het landhuis is Nick Jonas alleen maar met jou bezig. Daardoor bots hij keihard tegen de bank. Je troost hem door te knuffelen. Daar kikkert hij van op. Vol liefde kijkt hij je diep in je ogen en pakt je blouse beet, Hij komt dichterbij en kust je vol op je wang. Zucht...Waar school al niet goed voor is !.

    hahaha xD

    Je staat op het schoolplein met Nathalie, Kimberly en Anke. Net als je staat te dagdromen over Tom Kaulitz, wandelt de geest langs. Je begint te giechelen: zijn nieuwe onderbroek staat hem namelijk belachelijk. de geest ziet je lachen en verandert spontaan in een gefrustreerde brulaap. Plotseling zie je dat hij Stinky laat struikelen. Je wordt paars van boosheid en rent erop af. ''Gedraag je eens als een beschaafde asperge !'' Je raapt Stinky op van de grond. Zijn Hoofd is geschaafd en hij heeft tranen in zijn ogen. Omdat hij niet meer kan lopen, belt hij zijn opa om hem op te halen. Bij het zien van deze opa, valt je hoofd open van verbazing. ''Maar dat is Tom Kaulitz!''. Hij kijkt naar je en komt jouw kant op gevlogen. ''Wat lief dat je voor Stinky opkwam''. Tom Kaulitz merkt meteen op dat je ontzettend knap bent. ''Je hebt wel wat weg van christina aguilera. Ga je mee naar het landhuis van mijn goede vriend Bellmans? Daar kunnen we intiem zetelzitten''. Dat laat je je 1000000000000000000000000000000000000000000000000000000000000000.. keer zeggen. Je springt achterop zijn vliegend tapijt en jullie scheuren door de vismarkt, de wind wappert door je haren. In het landhuis is Tom Kaulitz alleen maar met jou bezig. Daardoor bots hij keihard tegen de zetel. Je troost hem door te duwen. Daar kikkert hij van op. Vol liefde kijkt hij je diep in je ogen en pakt je onderbroek beet, Hij komt dichterbij en kust je vol op je mond. Zucht...Waar school al niet goed voor is !.

    Je staat op het schoolplein met Barbara. Net als je staat te dagdromen over Bill Kaulitz, wandelt Roderick langs. Je begint te giechelen: zijn nieuwe Paarse onderbroek staat hem namelijk belachelijk. Roderick ziet je lachen en verandert spontaan in een gefrustreerde Gorilla. Plotseling zie je dat hij Phillipe laat struikelen. Je wordt Grijs van Blijdschap en rent erop af. ''Gedraag je eens als een beschaafde Prei!'' Je raapt Phillipe op van de grond. Zijn kin is geschaafd en hij heeft tranen in zijn ogen. Omdat hij niet meer kan lopen, belt hij zijn Neef om hem op te halen. Bij het zien van deze neef, valt je Knie open van verbazing. ''Maar dat is Bill Kaulitz!''. Hij kijkt naar je en komt jouw kant op dansen [/de vogeltjesdans]. ''Wat lief dat je voor Phillipe opkwam''. Bill Kaulitz merkt meteen op dat je ontzettend knap bent. ''Je hebt wel wat weg van Brookele Bones . Ga je mee naar het landhuis van mijn goede vriend Ed Baars. XD? Daar kunnen we intiem lezen''. Dat laat je je 100000000 keer zeggen. Je springt achterop zijn Bakfiets en jullie scheuren door Dronten, de wind wappert door je haren. In het landhuis is Bill Kaulitz alleen maar met jou bezig. Daardoor bots hij keihard tegen de Salon Tafel. Je troost hem door te gillen . Daar kikkert hij van op. Vol liefde kijkt hij je diep in je ogen en pakt je Bjorn Borg beet, Hij komt dichterbij en kust je vol op je Voet. Zucht...Waar school al niet goed voor is !.


    I do not hook up.


    Je staat op het schoolplein met Kim. Net als je staat te dagdromen over Bill Kaulitz, wandelt Kees langs. Je begint te giechelen: zijn nieuwe roze spijkerbroek staat hem namelijk belachelijk. Kees ziet je lachen en verandert spontaan in een gefrustreerde Bafiaan. Plotseling zie je dat hij Klaas laat struikelen. Je wordt Geel van Blijdschap en rent erop af. ''Gedraag je eens als een beschaafde spruitje !'' Je raapt Klaas op van de grond. Zijn pink is geschaafd en hij heeft tranen in zijn ogen. Omdat hij niet meer kan lopen, belt hij zijn Overgroot opa om hem op te halen. Bij het zien van deze overgroot opa, valt je oor open van verbazing. ''Maar dat is Bill Kaulitz!''. Hij kijkt naar je en komt jouw kant op Huppen. ''Wat lief dat je voor klaas opkwam''. Bill Kaulitz merkt meteen op dat je ontzettend knap bent. ''Je hebt wel wat weg van Angelina Jolie . Ga je mee naar het landhuis van mijn goede vriend Meneer Meier? Daar kunnen we intiem Fitnessen''. Dat laat je je 888 keer zeggen. Je springt achterop zijn koets en jullie scheuren door Rotterdam, de wind wappert door je haren. In het landhuis is Bill Kaulitz alleen maar met jou bezig. Daardoor bots hij keihard tegen de Tv kast. Je troost hem door te vouwen. Daar kikkert hij van op. Vol liefde kijkt hij je diep in je ogen en pakt je sokken beet, Hij komt dichterbij en kust je vol op je kont. Zucht...Waar school al niet goed voor is !.


    whaha OMG, ik kom niet meer bij xD


    Fight for you're love, cause it worth it

    Je staat op het schoolplein met Jalissa. Net als je staat te dagdromen over Strify, wandelt Matthijs (A) langs. Je begint te giechelen: zijn nieuwe te korte-hetzelfde-als-alle-andere-grijzen broek staat hem namelijk belachelijk. Matthijs ziet je lachen en verandert spontaan in een gefrustreerde blotebillenbaviaan. Plotseling zie je dat hij Mr Stok laat struikelen. Je wordt blauw van euforie en rent erop af. ''Gedraag je eens als een beschaafde koe!'' Je raapt Meneer Stok op van de grond. Zijn Voorhoofd is geschaafd en hij heeft tranen in zijn ogen. Omdat hij niet meer kan lopen, belt hij zijn oma om hem op te halen. Bij het zien van deze oma, valt je linkerteen open van verbazing. ''Maar dat is Strify!''. Hij kijkt naar je en komt jouw kant op zelfmoordplegeren. ''Wat lief dat je voor Meneer Stok opkwam''. Strify merkt meteen op dat je ontzettend knap bent. ''Je hebt wel wat weg van Bill *zangeres ja ('6)*. Ga je mee naar het landhuis van mijn goede vriend Meneer Stok? Daar kunnen we intiem werken [-.-]''. Dat laat je je geen 48 keer zeggen. Je springt achterop zijn kameel en jullie scheuren door Jippiestan, de wind wappert door je haren. In het landhuis is Strify alleen maar met jou bezig. Daardoor bots hij keihard tegen de wc pot x]. Je troost hem door te knikkeren. Daar kikkert hij van op. Vol liefde kijkt hij je diep in je ogen en pakt je linkersok beet, Hij komt dichterbij en kust je volop naast je. 'Ben je scheel?' vraag je lachend. Hij knikt. Verveeld plof je op de bank neer. 'AU' wtf? De bank praat. Je staat op en kijkt geboeid naar de bank. Als je opvalt dat je op Meneer Stok bent gaan zitten schrik je. 'Omg. Ik heb nooit geweten dat u zoveel op een bank leek!' roep je met een gilletje. Vol liefde staar je naar het in leer en kussens gehulde leraar van Meneer Stok. Hij is zo bankig. Met een dramatische zucht laat je je in de armen van je bankliefde vallen. 'Oh, Meneer Stok! Ik Hou van u!' Zucht...Waar school al niet goed voor is ! (A)
    *Had even lol*


    Mew <3

    Je staat op het schoolplein met NanaNet als je staat te dagdromen over Joewandelt Ruud langs. Je begint te giechelen: zijn nieuwe Roze BH staat hem namelijk belachelijk. Ruudziet je lachen en verandert spontaan in een gefrustreerde BaviaanPlotseling zie je dat hij Pepijn laat struikelen. Je wordt pimpelpaars met swarte vlekkenvan Hyperheid en rent erop af. ''Gedraag je eens als een beschaafde Maiskolf !'' Je raapt Pepijn op van de grond. Zijn kont is geschaafd en hij heeft tranen in zijn ogen. Omdat hij niet meer kan lopen, belt hij zijn Overgrootopa om hem op te halen. Bij het zien van deze overgrootopavalt je Teennagel open van verbazing. ''Maar dat is Joe Jonas!''. Hij kijkt naar je en komt jouw kant op gehuppelt''Wat lief dat je voor pepijn opkwam''. Joe Jonas merkt meteen op dat je ontzettend knap bent. ''Je hebt wel wat weg van Katie Babyface . Ga je mee naar het landhuis van mijn goede vriend Renee Leclerq ?Daar kunnen we intiem zinge''. Dat laat je je 1 miljard keer zeggen. Je springt achterop zijn gemotoriseerde driewieler en jullie scheuren door Konijnenlandde wind wappert door je haren. In het landhuis is Joe Jonas alleen maar met jou bezig. Daardoor bots hij keihard tegen de kattenbak. Je troost hem door te HuilenDaar kikkert hij van op. Vol liefde kijkt hij je diep in je ogen en pakt je Konijnenoren beet, Hij komt dichterbij en kust je vol op je ArmZucht...Waar school al niet goed voor is !.


    We can only learn to love by loving.

    Je staat op het schoolplein met sharon. Net als je staat te dagdromen over Die(dir en grey), wandelt hebbe we niet XD langs. Je begint te giechelen: zijn nieuwe rose boxer staat hem namelijk belachelijk. heb ik niet XD ziet je lachen en verandert spontaan in een gefrustreerde oerangoetang. Plotseling zie je dat hij martijn laat struikelen. Je wordt paars van verdrieitgheid en rent erop af. ''Gedraag je eens als een beschaafde wortel !'' Je raapt martijn op van de grond. Zijn teen is geschaafd en hij heeft tranen in zijn ogen. Omdat hij niet meer kan lopen, belt hij zijnneef om hem op te halen. Bij het zien van deze neef, valt je neus open van verbazing. ''Maar dat is DIE!''. Hij kijkt naar je en komt jouw kant op snuffelen. ''Wat lief dat je voor martijn opkwam''. Die merkt meteen op dat je ontzettend knap bent. ''Je hebt wel wat weg van Jessica Origliasso. Ga je mee naar het landhuis van mijn goede vriend nico de jonge Daar kunnen we intiem paardrijden''. Dat laat je je geen 4 keer zeggen. Je springt achterop zijn bus en jullie scheuren door japan, de wind wappert door je haren. In het landhuis is Die alleen maar met jou bezig. Daardoor bots hij keihard tegen de kast. Je troost hem door te blozen.Daar kikkert hij van op. Vol liefde kijkt hij je diep in je ogen en pakt je shirt beet, Hij komt dichterbij en kust je vol op je mond. Zucht...Waar school al niet goed voor is!.


    I solemny swear i am up to no good