Haai mensjes (althans ik hoop dat jullie mensjes zijn:8)
Het is nogal laat als ik deze blog post, maar aan de andere kant heel vroeg. Het is kwart over 1 in de morgen. Hoera....
Nee maar ineens schoot de droge humor die jullie van me gewend zijn mijn hoofd weer binnen en dat wil ik altijd met jullie delen. waarover het vandaag gaat weet ik zelf ook niet, maar ken je dat, als je vanmorgen je haar heb geföhnt maar dat moest je op de kamer van je ouders doen omdat anders het snoer van de föhn te kort is om bij de spiegel te komen. Nu is dat nog niet zo erg, maar natuurlijk vergeet je je borstel dan uit je ouders' kamer weg te halen en om kwart over 1 wil jij je haar doen, maar die borstel ligt nog daar! Nog steeds geen probleem denk je? Nou let dan maar eens op: Je moeder ligt er al te slapen, en dat zou jij ook al aan het doen moeten zijn! (nouja... In de eigen bed dan) :(

Tadaa! Ken je dat soort lange verhalen die zich opstapelen tot problemen die je zo... puberaal laten voelen? Natuurlijk ben ik ook maar een idioot, maar leef met me mee! (serieus, ik kan het gebruiken) Mijn ouders zijn nogal chago de laatste dagen, zeker mijn vader nu hij is ontslagen. Het is weer heerlijk in My Life As JoJo!(Y)

Maar maak ik me zorgen? Nee hoor. Het enige wat mij laat stuiteren is het dierelasiel. Ik hoop zo graag dat ze gauw weer bellen om te zeggen dat ze nieuwe kittens voor me hebben... (lol)

Nou, wellicht was deze blog een beetje zinloos maar het is ook al slaapjestijd voor mij dus ik neem genoegen met minder... Als je deze blog leuk vond stuur hem dan naar mensen waarvan je denkt dat ze dit ook grappig vinden en laat me weten in de reacties of jij ook weleens zulke stomme fouten maakt (biecht maar eens even lekker op stelletje ****)Grapjeeuuhh!(flower)

Maar voor nu,
Doeii!(doeg)

Reageer (3)

  • BombaaBunny

    K ben het met Basj eens (A)

    1 decennium geleden
  • Blight

    Hhmmm lijkt een beetje op mij XD
    Maken me ouders me midden in de nacht wakker dat ik de rattenkooi heb open laten staan -.-(Y)

    1 decennium geleden
  • WizzleMcFuzz

    Ik heb zelf niet zoveel moeite met een fohnkabel die te kort is... :p

    1 decennium geleden

Meld je gratis aan om ook reacties te kunnen plaatsen