Heeey mensen!
Mijn naam is een naam en ik ben zo enthousiast met bloggen vandaag omdat dankzij een anonieme bron (geintje het is gewoon weer Durendal) heb gehoord en gezien dat er ook columns aanwezig zijn op Quizlet! En deze worden goed gelezen! De meest recente kotm van 28 juli 2011 en is al 137 keer gelezen!? :O

Nu zie ik je denken: "Maar Jo, wil je dan een columnist worden?" En dan kan ik alleen maar zeggen: "Waarom niet rare denkende mensending?" By the way sinds wanneer hoor ik je denken?

Genoeg gelul. Let's get straight to the point! (Da's dan ook voor het eerst...) Het lijkt me leuk om mensen te laten zien wat mij en misschien ook vele andere pubers dwarszit. Als je geneit van mijn blogs, kun je toch ook wel van mijn column genieten?:X Daarnaast zit me wel 1 ding dwars... Oké, het zijn er twee.
Ten eerste klinkt columnnist voor mij als communist, en dat vind ik grappig. Maar is feite is er een betje communisme in een column, je deelt je mening met iedereen die je wel en niet kent. (dat was zinloos)
Ten tweede is het zo dat er om een communist -ik bedoel COLUMNIST- te worden je gekozen moet worden bij een speciale verkiezing. Wanneer die is en of die ooit nog komt weet ik niet. En ik weet niet eens of ik wel een kans maak...(zip)

Het is dus alles maar een wild idee, maar ik zou graag jou mening willen weten. Denk jij dat ik een geslaagde communist *ahem* COLUMNIST kan worden? Laat een reactie achter. En als je me echt wilt helpen stuur deze blog dan door naar mensen die je kent (of niet kent).

Maar voor nu zegt deze meid:

Doeii(doeg)

Reageer (3)

  • BombaaBunny

    xD
    Best wel lolz:P

    1 decennium geleden
  • Blight

    Ik ben een geweldige (geheime) bron :)
    Kuch kuch

    1 decennium geleden
  • WizzleMcFuzz

    Aha. juist

    1 decennium geleden

Meld je gratis aan om ook reacties te kunnen plaatsen