heey mensen!

Voor het geval jullie me missen op msn of waar dan ook op internet dan komt dat omdat het internet bij ons thuis niet kan stoppen met irritant zijn. Zo heeft mijn laptop meestal in het begin geen internettoegang, maar dat komt na een paar minuten wel. Maar dan is het probleem dat het internet heel traag is en lange na (hoe spel je dat eigenlijk?) niet alle websites kan laden. Msn doet het ook niet, waarschijnlijk is de verbinding daarvoor te slecht. Dus sorry daarvoor. WiFi op mijn telefoon gaat wel goed en is gewoon snel maar dat wordt nu ook minder dus ik hoop dat dat stand houdt... Aangezien het Coornhert nogal digitaal is, is internet heel erg belangrijk en we stappen in november pas over. Hopelijk komt de router ooit nog tot leven.

Wat ook speelt nu is het begin van school, en blijkbaar wordt dit jaar nog leuker dan ik verwachtte (maar dat wordt het van elk nieuws xD) Als iemand zich Stijn nog herinnert, en het hele verhaal erbij, zal nu wel even lachen. Blijkbaar wil hij het goedmaken. :8 Maar hij maakte de eerste fout al door het via via door te laten geven. Ik weet niet wat hij precies wil bereiken, maar hij kan het vergeten. Als hij me terug wilt, maakt hij het alleen maar erger en met een zogenaamde "vriendschap" weet ik al wat hij wilt bereiken. Dus dat wordt nog eens leuk.

Meer heb ik momenteel niet te melden, nou ja... Ik hoop dat jullie een leuke schooldag hebben morgen (puh) (Zie je het sarcasme eraf spatten? xD)En ik peer hem weer op het internet.

Doeiii(doeg)

Reageer (2)

  • Blight

    @skawng: keep dreaming ;)

    1 decennium geleden
  • WizzleMcFuzz

    misschien word het nog wel eens wat tussen jou en Stijn (wbw)

    1 decennium geleden

Meld je gratis aan om ook reacties te kunnen plaatsen