Heey mensen!

Ik ben inderdaad veel te lang weg geweest het bloggen, maar zoveel bijzonders gebeurt er nog niet in de derde klas. Moet dat nog komen? Daarom ga ik jullie vandaag van allerlei dingen op de hoogte brengen.

Het eerste wat jullie ga vertellen is hoe de situatie thuis is. Want zoals je misschien gemerkt hebt liggen mijn verhalen eigenlijk stil. Waarschijnlijk ga ik ze sowieso verwijderen, maar in ieder geval kondig ik aan dat ze gepauzeerd zijn. (zip) De aap is eigenlijk uit de mouw, dus mijn ouders kijken een beetje hoe we alles op gaan lossen. Althans, dat is wat ik van mijn moeder heb gehoord. Ik weet niet waarom we erbuiten gelaten worden... Maar misschien is het beter zo. Tot nu toe is het plan om Jason, mijn moeder en ik in ons huidige huisje te houden en dat me vader de deur uit gaat. Maar wees gerust, dit gebeurt waarschijnlijk dit jaar nog niet.

Wat ook belangrijk is is dat ik net voor een bijzondere uitslag heb moeten wachten. Het ging om de deelname aan een bijzondere show van de manege. Na lang en gespannen wachten bleek dat ik weldegelijk meedeed en nog wel in de belangrijkste groep van alle! Dat is dus zeker het wachten waard geweest. Als je kijkt naar wachten, moet je bij jezelf denken... Waar wacht ik op? Is het het waard? Bijvoorbeeld als je ex vriendje zegt dat hij het goed wil maken :P


Waarom de tekst paars was, geen idee. Waarom zo'n kuteind? Ik wilde niet allleen maar over thuis praten en ik heb deze blog om half 1 afgemaakt. Sorry :S

Nu heb ik alleen nog een opdracht voor jullie. Ik wil dat jullie de domste vragen verzinnen die je aan een mens kunt stellen, en hopelijk kan ik deze de volgende blog eerlijk beantwoorden.

Maak plz een beetje reclame voor deze blog, dat zou ik echt geweldig vinden en voor nu zeg ik:

Doeii(doeg)

Reageer (2)

  • Acadia

    Wat is het verschil tussen Ketchup en Cat-sup?
    Of
    Waarom maakt het in godsnaam uit of een zeeppompje vies is, als je daarna toch je handen gaat wassen? (ik heb de logica van de dettol reclame nooit begrepen...)

    1 decennium geleden
  • WizzleMcFuzz

    Weet jij toevallig hoe duur een flesje hoisin of sweetchili woksaus is?

    1 decennium geleden

Meld je gratis aan om ook reacties te kunnen plaatsen