Heey lieve lezers!

Ik heb vandaag een hoop te melden... Nou, eigenlijk maar een ding, maar eerst wil ik de vragen beantwoordne die mij zijn gesteld.

Wat is het verschil tussen Ketchup en Cat-sup?
Dat is een hele goede vraag en na even kijken op google zag ik dat catsup ketchup is voor mensen met een spraakgebrek. Of een accent. Of kleuters. Of het sydroom van Down. No offense. :) Maar catsup is qua structuur ook niet gelijk aan ketchup. Omdat mensen met een spraakgebrek veel kwijlpraten, is de substantie wateriger dat ketchup. Daarom: Keep it cool, keep it ketchup! (sleeeeccchht)

Weet jij toevallig hoe duur een flesje hoisin of sweetchili woksaus is?
In ieder geval duurder dan een halve fles. :P

Waarom maakt het in godsnaam uit of een zeeppompje vies is, als je daarna toch je handen gaat wassen?
Het probleem zit hem hier niet in de reclame, het zit hem in het merk. Belangrijk element in mijn zeer geheime onderzoek leidde me naar het volgende:

Dettol is een reeks huishoudproducten uitgegeven door Reckitt Benckiser dat het hoofdkwartier heeft staat in Groot Brittanië en zoals we allemaal weten zijn Britten enorme kakkers.
"Oh dear, there is a fly in my tea!" Dus hun Britse reclame houdt rekening met Britse kinderen, die als ze vieze handen hebben niks anders willen aanraken omdat ze bang zijn dan ziektes door het hele huis te verspreiden. Daarom kwam Dettol met een maak-je-huis-niet-ziek-door-iets-aan-te-raken-met-vieze-handen zeeppomp, en taadaa! Europa is weer geschokt door de mietjes op regenbrengende eiland. (cool)

Maar mijn persoonlijke nieuws is dat ik weer een nieuwe opvangkitten heb! Het is weer een rooie en hij heeft nog geen naam, maar hij is iets meer dan 2 weken jonger dan mijn vorige twee en dus suuuuuuuperschattig! Hij is echt een klein bolletje haar dat door de kamer waggelt. Wat het nog leuker maakt is dat hij voorlopig zijn stem kwijt is. Kan ik tenminste doorslapen in de ochtend. Nou maar hopen dat hij al zindelijk is.

Dit was wel weer genoeg nieuws voor vandaag, als je denkt dat je nog wat onmogelijke vragen voor me hebt laat het dan horen, maak lekker reclame voor mijn blog en dan kan ik met een gerust hart zeggen:

Doeii!(doeg)

P.S. Ik zit eraan te denken om een "story" te schrijven met allerlei kleine probeersels en dat de lezers mogen zeggen waar het volgende hoofdstuk over gaat. Goed idee?

Reageer (3)

  • Befree

    hihi deze blog is goed.

    1 decennium geleden
  • Acadia

    hahaha britten zijn enorme kakkers.. valt wel mee hoor :P ik ben niet zo smetvrezerig

    en wat schattig! heeft ie inmiddels al wel een naam?

    1 decennium geleden
  • WizzleMcFuzz

    yaaaah das mijn vraag, het antwoord is 1.55 euro :P

    Ik heb echt gelachen om deze blog xD

    1 decennium geleden

Meld je gratis aan om ook reacties te kunnen plaatsen