Waar kun jij het beste uit eten gaan?

Weet je nooit waar je heen moet als je buiten de deur wilt eten.....? Doe dan deze quizlet!

Mogelijke uitkomsten

Vuilnisbelt (3 x uitgekomen)

Jij bent beslist niet bang om ziek te worden, en van jou hoeft alles niet zo luxe te zijn. Ook ben je niet zo heel erg rijk, dus jij kunt het beste uit eten gaan bij een Vuilnisbelt! Een goede keus, want deze 'eetplaats' is dag & nacht geopend, en het eten en drinken is er nog gratis ook!!!!

Restaurantje bij Hotel Krasnapolsky (8 x uitgekomen)

Geef jou maar een etentje in het restaurantje in Hotel Krasnapolsky! Dat hele dure Hotel in het centrum van Amsterdam, bij De Dam. Hier is alles superluxe, maar ook heel duur. Als je hier eet, kun je er wel zeker van zijn dat je eten van uitstekende kwaliteit op je bord krijgt! Als je hier trouwens wilt eten, zul je hier overigens ook verplicht een kamer moeten boeken, want anders mag je er waarschijnlijk ook niet eten.

Friet van Piet (25 x uitgekomen)

Ga jij maar lekker naar een patatzaak toe. Zoals "Friet van Piet". En als dat niet bevalt, kun je nog altijd naar "Kroket van Fred" gaan. Het is in ieder geval duidelijk dat jij van een vette hap houdt, met name patat! Bij tentjes als deze hangt een gezellige sfeer, waar je voor iets van €1,50 al eigenaar bent van een zak met patat met een grote klodder mayonaise erbij.

Chinees restaurant (25 x uitgekomen)

Of het nou afhaal chinees is, of een diner in een Chinees restaurant, het maakt jou niet zoveel uit. Als je er maar Chinees kan eten! Jij eet graag buitenlandse gerechten, met name Chinees. Bamiballen, Nasi, Rijst..... Je krijgt nu al zeker honger =P Als ik jou was zou ik daar maar gaan eten, want dit is echt iets voor jou.

Statistieken

Statistieken

Reageer (9)

  • Guernica

    Friet yeh

    9 jaar geleden
  • xxFullMoonxx

    Vaag, ik hou niet eens van Chinees eten xD
    Alleen die saté-stokkies xD

    1 decennium geleden
  • Nietsmismee

    chinees restaurant

    1 decennium geleden
  • Kroosable

    Friet van Pietxd

    1 decennium geleden
  • jutta

    friet van piet!

    1 decennium geleden

Meld je gratis aan om ook reacties te kunnen plaatsen

Wat wil je nu doen?