<3Sukiyo!#1

Hier deel één:)
Voor info moet je maar naar de INTRO kijken:)

Mogelijke uitkomsten

To the airport (19 x uitgekomen)

Ik moet spontaan aan dit liedje denken: http://nl.youtube.com/watch?v=8at9AatIb9E

Start!
Je propt je koffer in de achterbak en doet de klep dicht. Je stapt in en de auto begint te rijden. Nog één keer kijk je naar de bekende huizen, het speeltuinte en je school waar je langsrijd. Dan zijn jullie het dorp uit. Vandaag was het zover, vandaag verliet je Nederland en ging je voor een jaar in Japan wonen bij een gastgezin. Jullie reden een uur en rond negen uur waren jullie op het vliegveld. Je checkte in en nam afscheid van je ouders. Ma ''Dag Amy *snik* bel ons als je er bent! *snik*. Bijna had je je moeder willen corigeren, Amy van der Laar wat een domme naam! Je stelde je altijd bij iedereen voor als Madoka Ichigo!. Maar je hield je in, het was al een wonder dat ze had ingestemd met je plan. Je gaf haar nog een knuffel en toen je vader. Hij zei niks maar hield je vast bij je schouders en keek je aan. ''Veel plezier'' en hij gaf een kus op je voorhoofd. Je grijnsde, ''Dat gaat wel lukken!''. Na dat te hebben gezegt liep je met je tas langs het poortje, dat afging. Meteen werd zo'n metaal vind apparaat voor je gehouden en hij ging af op je buik. Je zuchte en trok je shirt omhoog. Een zilveren barabel met rode stenen (navelpiercing dus) werd zichtbaar. De man knikte en je keek om en zag dat je moeder half in shock in de armen van je vader viel. Zo, waren ze daar ook eindelijk eens achter. Je zag je vader glimlachen. Hij vond het niet erg, eerder leuk dat je zo anders was dan alle andere grijze muizen! In tegenstelling tot je moeder die je het liefst advocate wou zien worden. Maar jij had een andere droom!
Je stapte in het vliegtuig en na een half uur steeg het op. Je zat bij het raam en keek opgewonden hoe alles steeds kleiner werd en hoe jullie op een gegeven moment boven de wolken vlogen. De zon kwam op en je genoot nu al. Je zou naar Japan gaan, je droomland! En nog wel voor een heel jaar! School was dus toch nog ergens goed voor dacht je bij jezelf. Want via je school was een uitwisselingsproject gestart waardoor je kon gaan!
je bleef naar buiten kijken, het verveelde je niet en je droomde weg. Je droomde over hoe geweldig je leventje in Japan zou worden. Zeven uur later landen het vliegtuig en je stapte uit. Je nam een flinke hap lucht, Japanse lucht! Je liep naar binnen en vond je koffer al gauw terug. Daarna liep je verder en keek je rond. ''Wat nu?'' zei je toen je zo 1,2,3 niet iemand zag die voor jou zou kunnen komen. Je keek nog even rond en voelde ineens iemand op je shouder tikken...
Tadaaa dat was het

Statistieken

Statistieken

Reageer (3)

  • Kaede

    Verder! <3
    laat me weten als deel 2 er is ^o^

    1 decennium geleden
  • sophie2

    whaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa verder of anders......kill k je(A) ikke wil wete ikke wil wete wheeeeeeeeeeeeee(huil)xD
    groeties ichigo-softijs:P

    1 decennium geleden
  • sakuraXchan

    Ik heb zo'n navelpiercing:D
    Verdur!

    1 decennium geleden

Meld je gratis aan om ook reacties te kunnen plaatsen

Wat wil je nu doen?