Ritalin, you're my Hero. »6«

Het lijkt me wel leuk! dacht ik blij. Eindelijk afleiding.

Mogelijke uitkomsten

Nice, <3 (6 x uitgekomen)

De avond was aangebroken, en het concert begon. David had de bewakers zo ver gekregen dat ik mee mocht. Hoe lief... dacht ik. Ben ik verliefd? Ik ken hem niet eens! Agjha, focus je op het concert. Ik keek weer naar Simple Plan. En af en toe naar het publiek. Me ogen kekn richting het publiek, en ik zag twee meisje, die me erg bekent leken. Na afloop van het concert, gingen ze nog even bij een tafeltje zitten, en handtekeningen uitdelen. Toen zag ik weer de twee meisjes.

David
Er kwamen twee meisjes bij het tafeltje. Dezelfde stijl als Myrthe. Ze vroegen om een handtekening. En ze hadden allebei een kaartje. De bewaking bekeek het, en vertelde dat ze Backstage mochten komen, een Meet&Greet.

Myrthe
Backstage...
Ik zat in de kleedkamer van Simple Plan, ik hoorde veel voetstappen en gepraat. En ook twee meisjesstemmen. Simple Plan kwam binne, gevolgd door de twee meisjes van het publiek. David kwam naast me zitten.'Dit zijn Angelicá & Mercedes... ze hebben een Meet&Greet gewonnen ofzo.' zei hij tegen me. Die namen, ik ken ze! Ik stond op en liep naar ze toe; 'Myrthe, AKA Bitch...' 'Bitch?! =O Ben je dat echt?'
vroeg Mercedes. 'Jep, tha Bitch.' antwoorde ik;
'omg! Bitch van méee!!' schreeuwde Angelicá uit. Ik kon het niet laten en gaf ze allebei en big hug. Niemand snapte er nog wat van. En we legde het uit. Over vroeger. Hoe we elkaar ooit hadden ontmoet enzo.

Na veel lol te hebben was de Meet&Greet afgelopen. En na nog wat gedronken te hebben. Ging ik ook naar huis...


Statistieken

Statistieken

Reageer (2)

  • Solutioness

    VERDER PLZZZ!!(K)

    1 decennium geleden
  • ThropyEyes

    YEaahh.^^ Superleuk!='D
    Snelverder!=']
    xx.

    1 decennium geleden

Meld je gratis aan om ook reacties te kunnen plaatsen

Wat wil je nu doen?