the sister of Rafael van der Vaart intro.

Deze serie gaat over Chanel, het zusje van de Nederlandse voetballer Rafael van der Vaart. Wat dingen over je leven en over jezelf lees je in de uitkomst, maar ik zeg wel alvast je ben 16 jaar,bijna 17. In deze serie zijn alle andere voetballers, (dus ook Rafael) en C.Ronaldo en Torres bijvoorbeeld, allemaal 19 of sommige bijna 20 maar ouder als 21 zijn ze niet.

Nou voor de rest moet je maar gaan lezen in de uitkomst, enjoy youselfs.

Mogelijke uitkomsten

this is me Chanel. (18 x uitgekomen)

naam: Chanel van der Vaart
leeftijd: 16
kleur haar donkerblond
kleur ogen: felblauw
bijnaam: cha/C/nel
hobby's: dansen & shoppen
beste vriendin: Liz Huijzdenveld
broers/zussen: broer Rafael
style: verschillend


Hai. Ik ben Chanel van der Vaart, het zusje van Rafael van der Vaart en de dochter van Simon van der Vaart en Marielle de Groot. Ik woon samen met mijn vader en broer in Antwerpen, mijn moeder is helaas 3 jaar terug overleden aan een plotselinge hartstilstand, het is dan wel 3 jaar terug, maar ik mis haar nog steeds verschrikkelijk. Mijn moeder was altijd de gene met wie ik kon praten over mijn moeilijke periode's op school, zonder dat ze meteen naar een leraar, of zelfs de directeur zou stappen. Dat zou mijn vader namelijk wel hebben gedaan, maar gelukkig ben ik nu gestopt met school en heb ik een leuk baantje in een kapsalon hier in de buurt. Ik werk daar samen met mijn beste vriendin Liz. Liz en ik zijn vriendinnen sinds de eerste nieuwe schooldag van het nieuwe jaar, het gekke is dat we allebei best wel verschillend zijn, maar toch kunnen we het prima met elkaar vinden, dat vind ik juist het fijne, dat er toch nog iemand is die met mij bevriend is gewoon met de echte mij, de echte ik, want alle andere meiden uit deze omgeving mogen mij totaal niet. Al die meiden droegen al ladingen make-up in het eerste jaar, ze hadden het allemaal bij hun moeder gezien hoe het nou moest : opmaken en mochten ook spulletjes van hun moeders lenen. Liz is ook een meisje dat zich best wel zwaar opmaakt maar ze wordt er geen arrogante huppelkuterige slet van, ze blijft gewoon zichzelf, zelf draag ik altijd maar een heel klein beetje mascara omdat ik niet zo weg ben van make-up. Maar genoeg daarover. Verder zijn mijn hobby's shoppen en dansen, ik dans denk ik al ongeveer 10 jaar, nu zit ik op hiphop, maar ik ben begonnen met ballet en daarna heb ik nog genoeg andere danssoorten beoefend, maar ik ben uiteindelijk terecht gekomen bij hiphop. Voor de rest doe ik gewoon de dingen die alle tieners doen, naar school gaan, huiswerk maken, spijbelen, enzovoort.
Nou dit was het wel wat ik kan vertellen over mezelf, de rest moet je zelf maar uitzoeken.



zo dit was de intro, in het volgende deel begint het verhaal gewoon, laten jullie ff weten wat jullie er van vinden ? xx.

Statistieken

Statistieken

Reageer (1)

  • KimCupCake

    VERDER HET IS GEWELDIG!! En als je nog ene persoon/rol nodig hebt voor er in dan wil ik wel.'

    1 decennium geleden

Meld je gratis aan om ook reacties te kunnen plaatsen

Wat wil je nu doen?