the sister of Rafael van der Vaart 2

zoo sorry dat het alweer zo lang duurde, maar daarom wordt deze extra lang en ik probeer vandaag zo veel mogelijk delen erbij te maken!

Mogelijke uitkomsten

LETS THE PARTY STARTED MEN. (14 x uitgekomen)

Aah meiden daar zijn jullie, kom snel binnen en pak snel je spullen want volgens mij wordt het vandaag een erg drukke dag. Liz en ik pakken snel onze spullen en lopen weer naar voren toe, als we daar aankomen zien we dat het al aardig druk is, allebei lopen we naar een klant toe en we beginnen met knippen.
Hèhè eindelijk klaar zucht Liz als de dag voorbij is. Ja gelukkig wel zeg, wat een drukke dag was dit antwoord ik. He Liz blijf anders vanavond bij me slapen, dan kunnen we morgen iets leuks gaan doen! Ja goed idee, ik zal ff me moeder bellen of ik kan hoor. HET MAG roept Liz blij als ze heeft opgehangen. Oke dan! Kom dan gaan we naar mijn huis toe. Als we bij mijn huis aankomen zien we een heleboel auto’s staan, wat is er nu weer aan de hand zucht ik. Kom dan gaan we binnen kijken zegt Liz. IK BEN THUIS roep ik als Liz en ik in de hal staan. Oke hoor ik mijn vader zeggen we zitten in de woonkamer. Wie zijn ‘we’ nou weer zeg ik, nou kom we gaan wel ff kijken antwoord Liz. Als we de woonkamer binnenkomen zien we het hele Nederlandse elftal zitten inclusief de reserve spelers en keepers. Meiden kom even zitten we moeten wat bespreken met jullie zegt me vader, Liz kijkt me vragend aan maar we doen wat me vader zegt en gaan op een van de stoelen zitten. Zoals jullie weten begint het EK over 2 weken en aangezien Rafael daar heen gaat, ga ik natuurlijk met hem mee, maar Chanel ik kan jou moeilijk hier alleen thuis laten, want we weten allemaal dat het dan niet goed afloopt. Dus heb ik besloten dat je met ons mee gaat naar Portugal en als je wilt mag je Liz meenemen, als haar ouders het goed vinden natuurlijk. AAH wat koel gil ik, ja tuurlijk wil ik mee, kom Liz we gaan meteen naar boven en je ouders bellen. Oja pap waneer vertrekken we eigenlijk? Uhm als het allemaal goed loopt, aankomende Woensdag. Okeedan roepen Liz en ik tegelijk. Eenmaal als we boven zijn pakt Liz meteen haar mobiel en belt naar dr huis. Ja hai mam met Liz, hee ik heb een vraag, mag ik alsje,alsje,alsjeblieft mee met Chanel, haar vader en haar broer mee naar Portugal, naar het EK? Ja Tuurlijk, nee we vertrekken als het goed is overmorgen, Ja echt waar omg dankje mam, ja Tuurlijk oke, ja ik zie je zo! Yes gilt Liz blij het mag! YEAH gil ik en ik geef haar een knuffel, al lachend en springend rennen we naar beneden om tegen me vader te zeggen dat we nu naar jouw huis gaan om je spullen op te halen. Pap? Liz mag mee zeg ik blij! Ah oke mooi zo roept me vader, maar pap wij gaan nu even naar Liz haar huis om haar spullen te pakken, maar hoelang blijven we eigenlijk weg? Nou als het allemaal goed gaat dan blijven we ongeveer 7/8 weken weg. Oke zeg ik blij, oed is aankomende Woensdag, Ja AAH dankjewel, ja ik kom zometeen naar huis mijn spullen ophalen en is het dan goed dat ik deze dagen dan bij Chanel blijf slapen? Okee heel erg bedankt mam! Ja doeg.
YES HET MAG gilt Liz blij. AAAH kom Liz dan gaan we naar je huis toe. Als we bij Liz haar huis aankomen ziet haar moeder ons al en opent de deur. Ah meiden kom binnen zegt ze vrolijk, wat leuk dat Liz met jou en je familie mee mag naar Portugal zeg! Ja dat is geen probleem hoor! Nou mam Chanel en ik gaan naar boven toe en me koffers pakken. Ja is goed lacht Liz dr moeder en Liz&ik stormen de trap op. Nou zou dit genoeg zijn denk je, vraagt Liz aan mij als ze klaar is met pakken. haha ja tuurlijk mens, kijk is hoeveel je mee hebt genomen, ik ben me vader wel ff of hij ons op kan halen want met die 2 koffers en 3 tassen op de fiets komen we nooit voorruit. Ja je hebt gelijk lacht Liz. Een paar minuten later heb ik me vader gebeld en zeg tegen Liz dat hij er binnen 5 minuutjes is. Kom we gaan alvast alles beneden neerzetten zegt Liz. Na veel gekloot en gesjouw hebben we dan eindelijk alles beneden in de hal kunnen neerzetten, en precies op dat moment gaat de bel. Ah dat zal me vader wel zijn antwoord ik, ik doe wel open en dan kan jij je vader en moeder & zusje gedag gaan zeggen. Oke antwoord Liz en ze loopt naar de woonkamer toe. Heey pap wil ik zeggen als ik de deur open doe, maar tot mijn verbazing staat me Rafael daar. Ja pap moest nog wat dingen met het elftal doornemen, maar hij had het gisteren al 2 keer met mij doorgenomen dus kwam ik jullie maar ophalen. O oke nou Liz is heel ff haar ouders&zusje gedag aan het zetten. als jij Liz ff gaat halen zet ik alvast de spullen in de auto. Oke succes lach ik naar hem. Waarom zou ik succes nodig hebben vraagt Rafael, maar als snel snapt hij wat ik bedoel als ik naar de koffers en de tassen wijs die in de hal staan. Rafael begint met alles de auto in te sjouwen en ik besluit om Liz maar te gaan halen. Liz roep ik als ik de deur van de woonkamer open doe. Ah daar ben je roept Liz, ik ben klaar dus we kunnen gaan. Liz geeft haar ouders nog een keer een dikke knuffel en ik zeg haar ouders ook gedag. Als we naar buiten lopen zie ik dat Rafael alles al heeft ingeladen en dat hij al achter het stuur zit. Liz en ik lopen naar de auto en stappen in, dan beginnen we te rijden we zwaaien nog even naar Liz dr ouders en roepen dan in koor :
LETS THE EK BEGIN!

Statistieken

Statistieken

Er zijn nog geen reacties.


Meld je gratis aan om ook reacties te kunnen plaatsen

Wat wil je nu doen?