My Super Hero 2 (nl)

Starend nog steeds naar buiten, besluit ik om zelf ook wat te gaan lunchen. "Heey Nick." Reop ik naar mijn buurjongen, die me totaal negeert, wanneer hij bij zijn groepje is. Ik loop maar snel door, en wanneer ik om het hoekje ben, sta ik alweer in de rij voor de lunch. Ik pak wat choco melk, en 3 broodjes gezond. Ik rekene af bij de kassa lady, en loop naar buiten opzoek naar een plekje. Wanneer ik een plekje voor mijzelf, heb gevonden, zet ik mijn Ipod Nano aan. Im heb even later niet eens door dat er iemand bij komt zitten. Wanneer ik naar voren kijken, zie ik die zelfde jongen met zijn bruine ogen zitten. Waarom was deze jongnen mij nou niet eerder opgevallen. Rustig eet ik mijn broodjes op, en kijk de jongen af en toe aan. Maar dan kijkt hij ook naar mij.



Ik luister nog steeds naar Milow, en de jongen kijkt me weer aan. "Heey, ik ben Michael. En jij?" Ik doe mijn oordoppen uit, en glimlach."Ik ben Liberty Linger. Ik ben half engels half nederlands." Hij knikte, alleen maar, en ik boog me weer over mijn eten. En luisterde verder naarm mijn muziek. Ik besteedde geen aandacht meer aan hem, en toen ik klaar weas en weg liep. Botste ik tegen iemand aan, het was gewoon een leuke gozer, bruine ogen zwarte haren, iets wat langer dat anderen hadden.



Ik keek naar de klok, en zag dat het speciale middagje al bijna begon. Dus race ik naar mijn kluisje propte daar mijn boeken tas in, en zag even later. Dat Kelly naast me stond. "Weet je wie ik zag?" "WIe?" Zei ik sarcastisch, want ze zou toch weer beginnen over Jason. Ze keek me opgetogen aan, en begon met haar verhaal. "Joe Jonas, en the Jonas

Brothers. Oh ja jeweet niet wie dat zijn. SOrry." Ik zuchtte, en zag even later die leuke jognen met zwarte haren aan de einde van de gang. Op het zelfde moment keek hij ook naar mij. "Dat is hem, ik moet weg ik bedoel wij moeten weg.Ga je mee?" Ik gooide mijn kluisje dicht, en liep achter haar aan. Ik hield mijn gedichten boekje dicht bij me, en ze trok aan mijn ene arm. "Wow ze gaan optreden, denk ik maar zo." "Leuk voor hun. Zal vast Bagger muziek zijn." Zeg ik dan in mijn hoofd tegen mezelf, en Kelly kijkt me even raar aan. "Heey, heb ik al verteld dat ik ga verhuizen naar Amerika...." "Wat, dat ga je niet menen. " Ja over een week. Me moeder en vader willen het nog eens proberen. Al heeft hij zijn huisje in Amerika aan ons gegeven." "WAt, dus als het niet gaaty komen jullie toch wel terug hea?" "Misschien, wel."



Wachtend op die pokke Jonas Brothers, kijk ik wat saai door de zaal heen. Op zoek naar die mooie zwarte haren en bruine ogen. Nergens te bevinden.

Mogelijke uitkomsten

Super Hero (9 x uitgekomen)

Zoekend naar haar hulp(super hero) otnmoet ze de jongen van haar dromen.

The journey towards the light (7 x uitgekomen)

Ze ziet in dat haar leven niet altijd hetzelfde kan blijven.

Statistieken

Statistieken

Reageer (3)

  • Dazzled

    Gwééldig ^^

    1 decennium geleden
  • jonasbrosfan

    snel verder!!! :)

    1 decennium geleden
  • Literature

    ??(H)
    Zwarte haren, bruine ogen?

    Joe JOnas?(H)(A)

    Snell Verderr Hoorr

    1 decennium geleden

Meld je gratis aan om ook reacties te kunnen plaatsen

Wat wil je nu doen?