My Super Hero 3 (nl)

Gosh, daar heb je dan die Jonas Brothers, en wanneer ik in die mooie bruine ogen kijk, merk ik op dat het die zelfde jongen was als net. Ook al had ik nooit de muziek van hen geluisterd, alsnog. Ze kwamen zo populair over, en daar heb ik een hekel aan. Maar de muziek toen eht begon, en af eindigde was het schitterend. Ik ga zeker ene cd kopen, in overleg. Na dat we 3 uur hadden geluisterd naar hun, hadden we pauze. En ik ging naar mijn tafeltje buiten, en plofte neer.

Maar ik was nog zo in schock dat ik niet meer merkte dat er iemand bij me kwam zitten. Ik keek wel omhoog, en tot schrik bekomen zie ik daar die jonas brother zitten. "Hé." Zegt hij opgewekt."Hooi." Zeg ik iets wat te nukkig. Hij keek me lachend aan en die glimlach ik kon wel gewoon smelten. "Wie ben je eigenlijk?" Hij keek eens bedenkelijk, en ik keek op naar hem. "Dan ben je enige hier die me niet kent, maar omdat je zo'n lieverd bent, geef ik je mijn naam. Ik ben Joseph Jonas, en jij malady." Ik begin te grinnikken en hij glimlacht wijd. om my Gosh wat ene verukkelijke uitzicht. Okay aarde aan Liebrty. "Ik ben Liberty Linger, en ik ben half engels." Hij trok zijn ene wenkbrauw op en ik schoot meteen in evrwering. "Wat?" "Nou ja niemand zegt direct wat die gene denkt, maar daar houdt ik wel van." Ik had een binnen pretje, en we hoorden dat we over 5 minuten weer begonnen."Ik ben nog in Nederland, tot overmorgen, zin om wat te doen morgen?"

"Met al die body guards er om heen zeker?" "Nee gewoon, alleen met mij, ik sneak wel even weg." Ik knikte, hij schreef zijn numme rop mijn hand, en ik de mijne op de zijne. En zo ging hij eerst weg en daarna ik nadat ik uti dromenland kwam. "Kelly, die Joans brothers vallen best mee." Zeg ik tegen de hyper actieve Kelly, die me aan kijkt super blij."Maar goed, ze beginnen weer, en hun nummer is Gotta find you. En joe zingt alleen." ik knik, en zie dan Joe tuning up doen met zijn broers dnek ik maar zo.

"I gotta find you...." Begint hij dan te zingen, recht in mijn ogen. geweldige stem echt waar. Na het concertje, verlieten ze de school, en nog geen 5 minuten later kreeg ik een smsje. "Van wie is die?" Zegt ze terwijl ze de telfoon uit mijn handen wil gritsen. "Niemand bijz. denk me moeder."

Ik lees het berichtje, en kijk super blij. Er stond dit in.:

"Heey, Liberty, ik hoop dat je vanacht om 3 uur bij de oude kerk op de hoek van de school kan komen. 't is niet anders anders volgen ze mij. Alleen als je wilt. Ik wil je ook wat bekennne, toen ik je zag, was het direct dat mijn hart harder klopte.

xx Joe."

Mogelijke uitkomsten

Super Hero (2 x uitgekomen)

Deze foto kreeg ze na het concert in de handen van BIg ROb.

Super Hero 1 (5 x uitgekomen)

lalala The jonas brothers met hun kleding op het concert

Statistieken

Statistieken

Reageer (3)

  • Dazzled

    Supér ^^

    1 decennium geleden
  • Literature

    :D Haha Coeliejoelie
    Heel sneaky hoor Joe! (cool)

    Snell verderr(A)

    1 decennium geleden
  • jonasbrosfan

    super!!!snel verder é!:)

    1 decennium geleden

Meld je gratis aan om ook reacties te kunnen plaatsen

Wat wil je nu doen?