My Super Hero.(nl)

Zo vaak heb ik je teleur gesteld, maar 1 ding komt goed, ik blijf van je houden...



Hier mee open ik mijn verhaal, het is een stukje uit het verhaal zelf...



Vandaag eerste dag op school, maar eerst even eten natuurlijk. Zuchtend loop ik mijn kamer uit, weer zo'n gestoorde dag op school. Die leraar mvr. Rijnema gaat vast weer eens tekeer. Dat ik moet opletten, maar dat doe ik juist nooit omdat ik mijn engels al ken. Ook ik kan wat van engels, ja ja dat zla je niet geloven, maar mijn vader komt uit engeland. Ik mis hem zeer, want hij is vorige jaar overleden.



Op weg naar beneden, loopt mijn broer me bijna omver. Üit kijken waar je loopt, Libby." "Noem me geen Libby, ik heet Liberty." ik zucht, nog maals, en kijk eens turend voor me wanneer me zusje de trap af rent. "DOe eens rsutig wat hebben jullie?" "Hmm, laat me eens denken, jij gooit je hele carriere weg, alleen maar voor je dromen." Zegt me zusje gemeen tegen mij, ik kan er niet meer tegen. Pak mijn schooltas, en ren naar mijn scooter, stop de sleutels er in, en ren weg.



Ik lusiter ondertussen naar Milo, en die vent is gewoon een geweldige zanger, vooral met het liedje You Don't Know. Maar goed, aangekomen op school, zet ik de scooter op slot, en een extra slot, en loop de school in. "Goeie moggel." Begint mijn beste vriendin, wanneer ze mij net een seconde ziet. "Ben je vrolijk ja...""Ja jij niet dan, we hebben vandaag een suprise guest." Het zal wel,, denk ik bij me zelf, en loop verder arm in arm. "Maar goed, wie vindt hier dat jij Jason moet vertellen dat je hem leuk vindt. ik in ieder geval wel."



"Neee, dat bga je niet menen, niet nu, komaan zeg hij is van Brittany." Zuchtend en dromend aangekomen bij onze kluisjes, staat Jason naast ons. Dromerig kijkt Kelly naar Jason. "Aarde aan Kelly, komaan zeg je moet het hem vertellen." "Nee.Geen sprake van." Ik knik en laat haar hier alleen staan in dromeland, en loop naar mijn eerste les. Wanneer ik me bedenk, sleur ik kelly mee, en stappen dan direct de eerste les al binnen. "Goede morgen, mevr. Rijnema."Zeg ik dan uber happy, dus niet. "Hallo, mevr Linger. Gaat u zich nu wle gedragen?" "Misschien." Ze kan er niet meer tegen en geeft mij een gele kaart. DIe ik netjes aan pak, en naar de straf lokaal loop. Ik tuur wa tin de rond, dromerig en in gedachtes aan het liedje denkend van Milow, bots ik tegen iemand op. "SOrry." Zegt die gene direct.



" Ik moet niet zo lopen dromen,, en .""Jij ook al, ik loop ook al te dromen." Maar wanneer ik in de mooie bruine ogen verdrink, wordt ik wakkeer geschudt door mijn straflokaal leraar. "Mevr.Linger wakker worden, het is pauze." Alweer deze dag zucht ik en sta op, ik loop naar het raam toe, en zie iedereen heel vrolijk doen. Samen eten samen drinken, samen gezellig doen. Maar ik denk nog vaak aan die ene dag dat ik hem verliet. Die bruine ogen die ik zag, waren van hem, misschien was hij wel niet de ware.

Mogelijke uitkomsten

Super Hero (9 x uitgekomen)

DIt verhaal gaat over Liberty en haar reis naar haar grootste droom, om Dichteres te worden. Zal het haar lukken. Of zal het haar tegen vallen, we zullen het lezen gedurende haar reis. Ze onmoet ook de jongen van haar dromen, en zal dat haar Super Hero zijn? Maar wat is er zo speciaal aan hem dat hij haar Super Hero is? Lees an huiver.

The journey towards the light (11 x uitgekomen)

Na een ergelijke dag, zal ze haar angsten over winnen, ergens in het verhaal. Of zal ze niet verder gaan, met haar leven, ontmoeten ze elkaar op het juiste moment, of net te laat?

Statistieken

Statistieken

Reageer (3)

  • Dazzled

    ö
    Cool ^^

    1 decennium geleden
  • jonasbrosfan

    tof begin! =)

    1 decennium geleden
  • Literature

    :D Ik zag hem bij de nieuwe staan :D

    (flower)(A)

    1 decennium geleden

Meld je gratis aan om ook reacties te kunnen plaatsen

Wat wil je nu doen?