Met welke GTSTvriendschap zijn jij en je vriend/vriendin te vergelijken?

Zijn jullie net zulke hartsvriendinnen als Nina Sanders en Florien Fischer of heb je net zo'n sterke familieband als Laura met Noud? Maken jullie altijd samen plannen of zien jullie elkaar alleen tijdens bepaalde gebeurtenissen? Kortom, op welke GTSTvriendschap lijken jullie?

Mogelijke uitkomsten

Nina Sanders & Florien Fischer (193 x uitgekomen)

Jullie zijn als Nina en Florien. Jij begrijpt hem/haar soms niet en andersom komt dat ook wel eens voor. Jullie zijn eigenlijk elkaars tegenpolen als het gaat om karakter. Dit botst nog wel eens. Gelukkig hebben jullie respect voor elkaars mening. Dit maakt jullie hartsvrienden, die altijd voor elkaar klaarstaan.

Dian Alberts & Lorena Gonzalez (7 x uitgekomen)

Jullie hebben net als Dian en Lorena dezelfde interesses. Jullie zijn het daardoor ook vaak met elkaar eens. Vaak hebben jullie hetzelfde doel voor ogen en weten jullie dat samen ook te bereiken. Meestal heeft één van jullie twee de 'leiding' over jullie vriendschap, maar dat gaat prima.

Laura Selmhorst & Noud Mulder (70 x uitgekomen)

Jullie vriendschap is te vergelijken met Noud en Laura. Een familieband is misschien een nog beter woord dan een vriendschap. Jullie delen veel en staan altijd voor elkaar klaar. Spelletjes spelen vinden jullie beiden leuk en jullie slapen geregeld bij elkaar. Samen hebben jullie de meeste lol.

Anita Dendermonde & Charlie Fischer (35 x uitgekomen)

Eens in de zoveel tijd gaan jullie gezellig iets samen doen, net als Anita en Charlie wel eens doen. De grote zorgen bespreken jullie met elkaar en soms doen jullie iets kleins voor elkaar, zoals oppassen op elkaars huisdier. Jullie vallen vaak op dezelfde soort mannen/vrouwen en kunnen elkaar dus vaak advies geven.

Statistieken

Statistieken

Reageer (9)

  • tomverslafde

    nina en florien xlostfriend is dan nina wel dan ben ik florien

    1 decennium geleden
  • CaboSma

    Nina & Florien (lol)

    1 decennium geleden
  • EllxlovexTh

    Anita Dendermonde & Charlie Fischer :D
    Haha
    Leuke quiz :)
    Xx

    1 decennium geleden
  • 30danielle30

    Kben samen emt billxloverrr Florien en Nina:D

    1 decennium geleden
  • XCheyenneX

    Nina&Florien en ja hoor wij hebben dat ook :p:P

    1 decennium geleden

Meld je gratis aan om ook reacties te kunnen plaatsen

Wat wil je nu doen?