Welke genre past bij jou?

Nothing what you can't see, isn't shown

Mogelijke uitkomsten

16+ (19 x uitgekomen)

Je wilt de spanning voelen; de onzichtbare aanrakingen van je partner en je "geestelijke" behoeftes vervullen door erover te lezen.

Fantasy (30 x uitgekomen)

Je houd ervan om over draken, elfjes etc. te lezen. Je kickt erop over een andere wereld waar álles kan, vliegen in de hemelblauwe hemel en toveren met een zwaai van je stokje. Liever een fantasiewereld dan de harde wereld.

Reality (12 x uitgekomen)

Je bent meer van de realistische boeken. Je wilt op de één of andere manier wensen dat je de dingen ook gaat beleven (wat je in het boek leest) en je wilt zo e hoop opbouwen door zoveel mogelijk non-fictieve boeken te lezen.

History (2 x uitgekomen)

Prachtige jurken, opgestoken haar en charmante mannen die je uit je koets helpen (vechten voor je liefde). De gouden tijd van kronen en koetsen trekken meteen je aandacht en verzonken in de tijd, smul je van de ervaringen van een rijke Hertogin.

Levensverhalen (15 x uitgekomen)

De verhalen die een ander heeft meegemaakt, grijpt je op de één of andere manier. Met elke bladzijde die je omslaat, laat je geweten merken dat dit jij ook kon zijn. De subtiele gebeurtenissen in je wereld laten je meevoeren door de zee van woorden.

Romantiek (16 x uitgekomen)

Het niet-bestane gevoel dat iemand je wang streelt en je dan na een paar secondes liefdevol kust, is niet weg te slaan bij je. Je wilt de romantische momenten delen met je onbestaande man/vrouw en je doet er een moord voor om het één keertje in het echt mee te maken.

Statistieken

Statistieken

Reageer (18)

  • OosterEiland

    romantiek.....

    totaal niet!

    9 jaar geleden
  • ImanixHoran

    16+...
    ik ben 13..
    uhmmm
    nee sorry haha

    1 decennium geleden
  • GunsRoses

    Levensverhalen... Mooie quiz maar ik mis horror, mijn genre

    1 decennium geleden
  • Ilysae

    Fantasy... Altijd al mijn favo genre geweest ^^

    1 decennium geleden
  • Kelpie

    fantasy!

    1 decennium geleden

Meld je gratis aan om ook reacties te kunnen plaatsen

Wat wil je nu doen?