I'm just a Little bit: Crazy! ¬60!

number 60 =D

Doe de hippie shake, aha, doe het links, doe het rechts en shake je blij. =D

Mogelijke uitkomsten

Oops, where's the money;; © (4 x uitgekomen)

David POV

'Wat dacht je van, een weekje naar Parijs? =D' vroeg ik toen we in de auto zaten. Asha begon hyper te bewegen. Dat is dus een 'ja' Ik lachte, en gaf een zoen op d'r mond. 'Ik ga nu me tas in pakken, en dan vertrekken we meteen!!' gilde ze door de auto. Ik zette de motor uit, die ik net had gestart, en deed ook mijn deur open. We liepen weer naar binnen. Chuck keek op van zijn tijdschrift. 'Geen zin meer?' vroeg hij droog. 'Nee, we gaan een weekje naar Parijs!! =D' schreeuwde Asha meteen. Kristel gilde hard, en we rende naar boven. Lachend zakte we tegen de muur aan.

Asha POV

@ Paris <3

Ik pakte David's hand, en trok hem de winkelstraat in. 'Ow my god, dit is echt geweldig!! =D'
Ik liep naar een leuk klerenwinkeltje. 'Gaan?' vroeg David aan mij, ik knikte en we liepen het winkeltje in. 'Bonjour'.. 'Oke, ik weet, ik kan niet goeed Frans, dat gaat leuk wordne hier.' dacht ik bijmezelf. 'David kan wel Frans. XD'

Na een paar uur shoppen, en heell veel geld uitgeven, @ hotel <3

Ik plofte op het bed, en David ging naast me zitten. Hij pakte mijn hand, en gaf er een kusje op. Met zijn andere hand, pakte hij mijn kin, en tilde mijn hoofd omhoog. Hij glimlachde lief naar mij, en ik gaf snel een kusje op zijn mond. 'Ik ben heel erg moe, zullen we maar gaan slapen?' vroeg ik aan hem. Ik had toch niet zo'n zin in klef gedoe. Nu niet. 'Ja, is goed.' en hij trok een pruillipje. Ik gaf er nog een kusje op, en liep naar de badkamer.

Statistieken

Statistieken

Reageer (1)

  • ThropyEyes

    Goeedd!<33
    En voor de vorige; Goeedd!<33
    Snel verderr!<3
    xx.

    1 decennium geleden

Meld je gratis aan om ook reacties te kunnen plaatsen

Wat wil je nu doen?