Hope is a waking dream' #03

Everyone has a right to a university degree in America,
even if it's in Hamburger Technology.

Mogelijke uitkomsten

PART'3 (7 x uitgekomen)

We lopen richting het park. Me tas begint zwaar te worden, en ik hou 'm vast ik me andere hand. Mijn ogen zijn nog steeds de hele tijd gericht op Justin. Ik heb hem gewoon een half jaar niet gezien. Hij is niet veel veranderd. Ik zucht, en kijk naar de grond, terwijl ik loop.
'Dus waarom wou je weglopen?' vraagt Justin, zodra we op ons plekje zijn gekomen. Het heeft een mooi uitzicht over het hele park, en bijna niemand kan je zien.
Ik haal me schouders op, 'me vader weer. Na de dood van me moeder is hij dus een alcoholist geworden. En, zijn nieuwe vriendin heeft gister het huis verlaten. Eindelijk iemand die het lang kon volhouden. Maar...' ik stop, en slik even. Justin pakt me hand, en kijk me vertrouwd aan. 'Ze hield het niet langer uit? Net zoals jij?' vraagt hij. Ik knik. Hij weet ook altijd mijn zinnen af te maken. Ik zucht weer, en hij slaat zijn armen om me heen.
De zon begint door de wolken te schijnen, en ik glimlach. 'Bedankt voor alles' zeg ik tegen hem. En laat los. 'Sorry dat ik zomaar wegging. Ik meende de laatste woorden wel. Ik meen het nog steeds...' zegt hij. Ik glimlach, en kijk naar de grond. 'Ik vergeef het je. En ik geloof je.' ik druk mijn lippen op de zijne, en sluit me ogen.

Statistieken

Statistieken

Reageer (3)

  • RockGirlxTH

    Super!!
    Verder pleass..
    <3 LY

    1 decennium geleden
  • ThropyEyes

    superlief <3
    Echt snel verder ^-^
    xxox

    1 decennium geleden
  • Solutioness

    sweet!! verder plzzz!(H)

    1 decennium geleden

Meld je gratis aan om ook reacties te kunnen plaatsen

Wat wil je nu doen?