Op welke planeet hoor je?

ja ja XD find it out! Naja doe de quiz gewooon xD

Mogelijke uitkomsten

Jupiter (16 x uitgekomen)

Jij hoort op jupiter, jupiter is de grootste planeet van het zonnestelsel en is vernoemd naar de god jupiter, dus jupiter is een soort van de god van de planeten XD Je element is vuur en soms kan je wat egocentrisch overkomen, je komt immers van de reus van het stelsel, maar je bent een vrij sociaal wat on snappend persoon

Je kleuren zijn oranje, rood, amber

Uranus (8 x uitgekomen)

Jij komt van uranus, je element is lucht, je bent een vrolijk persoon je bent ook een heel uniek persoon, niet veel mensen snappen hoe jij in elkaar zit maar toch sta je altijd open om mensen te helpen, de planeet is vernoemd naar de god uranus.

Je kleuren zijn aqua en lichtblauw

Mars (15 x uitgekomen)

Jij bent het bewijs van leven op mars! Op de rode planeet zou je je helemaal thuis voelen, je element is vuur. Mars is vernoemd naar de god van de oorlog dus je hebt een beetje een uitbundig karakter, waar mensen zich aan kunnen gaan irriteren.

je kleuren zijn rood en terracotta

Pluto (13 x uitgekomen)

Jou planeet is pluto, de aller kleinste en koudste planeet van het zonnestelsel, maar daarom is die niet minder goed voor jou! Je element is water en je bent een beetje een droog persoon, je hebt een hele circel van misterie rond je en trekt je niks aan van wat anderen vinden, pluto is vernoemd naar de god van de onderwereld, dus je bent niet altijd even vrolijk, maar je hebt een heel sterk karakter

Je kleuren zijn grijs en zilver

Mercurius (19 x uitgekomen)

Jij komt van mercurius, je houd van warm weer en bent gek op de zomer, en er is in dit zonnestelsel geen warmere planeet dan mercurius, op de zon na dan XD Je element is tot grote verbazing lucht, mercurius is vernoemd naar de god van de handel, je bent goed in onderhandelen en stapt niet graag in ruzie.

Je kleuren zijn zandkleur en rood

Neptunus (6 x uitgekomen)

Jij komt van neptunus, je bent gek op water en zwemmen, neptunus is ook de water planeet, je element is dus ook water, neptunus is vernoemd naar de god van de zee, je bent vast een goede zwemmer!

Je kleuren zijn donkerblauw en gewoon blauw

Saturnus (15 x uitgekomen)

Jouw planeet is saturnus! Een van de grootste planeten van het zonnestelsel, je element is aarde, je bent ook gek op buiten zijn, je ben liever buiten dan binnen, je bent dol op de natuur. Saturnus is vernoemd naar de god van de landbouw.

Je kleuren zijn bruin en geel

Venus (12 x uitgekomen)

Jij komt van venus! Het is vernoemd naar de godin van de liefde, daarom heb je een heel romantische kant, je bent vrij ijdel en wil er goed uitzien, een goede indruk maken is voor jou erg belangrijk, verder ben je een dromer en je element is lucht.

Je kleuren zijn Wit, bruin en rood

De aarde! (13 x uitgekomen)

Jij bent dol op de aarde en wil aan geen enkele andere planeet denken XD je bent een erg praktisch persoon en je elementen zijn aarde en water. Je kleuren zijn natuurlijk blauw en groen XD

Statistieken

Statistieken

Reageer (11)


Meld je gratis aan om ook reacties te kunnen plaatsen

Wat wil je nu doen?