Ben jij romantisch?

Denk jij voortdurend dat je de hoofdrol speelt in een zoete kwijlfilm? Of vind je een hart in de sneeuw pissen al pure romantiek? Doe de test en check je zwijmelgehalte.

Mogelijke uitkomsten

Lomperik (0 x uitgekomen)

Jij hebt geen romatische vezel in je lijf. Zelfs een liefdesverklaring weet je nog te verpesten met een botte opmerking. Snap je het echt niet, of ben je gewoon bang om je gevoelens te tonen? Denk daar maar eens over na!

Nuchter (11 x uitgekomen)

Je kan flink nerveus worden in een gevoelige situatie. En dat los je het liefst op met stoer gedrag. Maar je weet ook dat je liefje best blij wordt van een beetje romance. En voor hem/haar wil je wel je best doen, als het moet.

Romantisch (120 x uitgekomen)

Als jij een date hebt, haal je alles uit de kast om het zo romantisch mogelijk te maken. Maar dat hoeft niet altijd rozengeur en manenschijn te zijn; je weet dat het echte leven geen kwijlfilm is.

Hysterisch (1 x uitgekomen)

Je vindt het nog romantisch als je lover een scheet laat. Ben je nog single? Dan denk je bij elke vreemdeling die je pad kruist dat je de ware liefde hebt gevonden. Hé, kom eens van die roze wolk af! Mesnen schrikken zich rot van je hysterische gedrag!

Statistieken

Statistieken

Reageer (25)

  • fashionista

    romantico (:

    1 decennium geleden
  • Wolfwood

    romantisch, lol

    1 decennium geleden
  • crazymonster

    wuahaha je pist een hart in de sneeuw uahaha.
    jup ik ben ook romantisch.. (totaal niet verwacht :Y))

    1 decennium geleden
  • Pioneer

    Romantisch (:

    1 decennium geleden
  • Definitely

    Romantisch.
    Hihi, dat ben ik best wel ja als ik eerlijk ben. Ik heb afgelopen zomer een sleutelhanger gekocht met daarop een foto van ons, en daar achterop stond 'I love you'. (A) Jammer genoeg is de liefde nu voorbij tussen ons. (huil)

    1 decennium geleden

Meld je gratis aan om ook reacties te kunnen plaatsen

Wat wil je nu doen?