Hoe klef ben jij?

Dat jouw wereld zuurstokroze wordt als jij je liefdesbril opzet, is bekend.
Maar de in-love-modus kan jou ook veranderen in een plakkerige-bisonkitversie van jezelf.
Ben jij All over him? of houd jij je hoofd koel als een ware ijskoningin? Test hoe klef jij uit de bus komt als Cupido toeslaat.

:$(H)(H):$

Mogelijke uitkomsten

Afstand (88 x uitgekomen)

Klef is een woord dat jij net zo vies vindt als de definitie ervan. En dus ga jij plakgedrag graag uit de weg. Boys die te touchy-feely zijn, moet bij jou uit de buurt blijven. Op z'n tijd laat jij hem zeker weten dat je helemaal into hem bent, maar verder blijf jij gewoon je eigen ik. Slijmerige sms'jes hoeft hij niet te verwachten en zijn berichtjes aan jou beschouw jij als een verspilling van zijn beltegoed. Zorg dat je niet te afstandelijk overkomt, want het mannelijk ego is kwetsbaar. En besides, op zo'n goede catch mag je toch best trots op zijn?!?!

Bevestiging (173 x uitgekomen)

Voor jou hoeft het allemaal niet te klef, maar je hebt wel aandacht en bevestiging nodig. Hij moet het vooral niet in z'n mooie hoofd halen om jou in het openbaar te zoenen en al helemaal niet als er bekenden in de buurt zijn. Maar als andere chica's om hem heen zwermen alsof hij Cristiano Ronaldo himself is en hij even vergeet dat jij bestaat, zijn de rapen gaar! Duidelijkheid is hier gewenst. Spreek af dat de hele wereld mag weten dat jullie bij elkaar horen, maar dat je zoensessies liever privé houdt!!

Klef stel (76 x uitgekomen)

Klef&Bef is jullie bijnaam. Waar jij bent, is hij ook voor het Me & My Shadow-effect. Hé, jullie zijn toch verliefd? Alles wat je doet, wil je met hem beleven. Je kunt je handen niet van hem afhouden en een leven zonder hem is nu al ondenkbaar. Dat kan voor jullie allebei prima zijn, maar je omgeving heeft niet altijd zin om tegen zo'n klef stel aan te kijken en daar mag je best weleens rekening mee houden. Geniet verder vooral van deze verliefdheid en laten we met z'n allen hopen dat het slechts een fase is!!

Statistieken

Statistieken

Reageer (3)


Meld je gratis aan om ook reacties te kunnen plaatsen

Wat wil je nu doen?