Zeven minuten in de hemel.

Buiten bevallen de wolken met luide kreunen en je beste vriendin sluit giechelend de gordijnen. "Let's play a game!" zegt ze opgetogen en gaat kort daarna op de grond zitten, naast jou. Haar amandelkleurige ogen scannen de jongens en daarna Ally, die in verdachten verzonken is. Jij grijnst van oor tot oor omdat je al weet waar ze op doelt. Kenneth, haar crush, haalt verveelt zijn schouders op, maar je kan de ondeugende twinkeling in zijn groene ogen nog net zien voordat hij naast je ploft op de grond, op een kussen weliswaar. "What do you think of seven minutes in heaven?" stelt Ally voor, wat jou verbaasd, want meestal is zij degene die tegen zulk soort spelletjes is. "Okay," stem je er maar uiteindelijk mee in om haar te steunen en de drie andere jongens komen ook schoorvoetend deze kant op.
Na een tijdje zijn er vier voorwerpen in het midden geplaatst. Een zwarte veer, een aardbeien lolly, een ketting met een zwarte kruis en een sleutelhanger van een robot. Welke kies je?

Mogelijke uitkomsten

De zwarte veer. (230 x uitgekomen)

Door de adrenaline pak je hals over kop de zwarte veer, en staat op zonder een van de jongens een blik waardig te gunnen. Met een op hol geslagen hart wandel je naar de kast dat gebruikt wordt voor snacks. Je krijgt klamme handen en je hoort de twee meisjes achter je giechelen, maar zonder op hun te letten open je de kastdeur en verstop je je in het donker, wachtend tot de eigenaar van de zwarte veer je komt halen.
      "Seven minutes, Jayden! Don't you dare to be longer than that!" hoor je Kenneth schreeuwen en met rode wangen strompel je verlegen naar achter wanneer de deur open gedaan word door niemand minder dan Jayden. "Well, that sucks," lacht hij ontspannen en je kan een kleine grinnik niet tegenhouden. "Should we begin?" vraag je bescheiden en wiebelt ongemakkelijk op je benen, Jayden vindt je namelijk niet zo heel erg om zeven minuten te zoenen.
      "Someone here is impatient," zingt hij en grijnzend krult hij zijn gespierde armen om je heen. Je snuift zijn aftershave op en kan er niets aandoen dat er vlinders in je maag beginnen te fladderen. "How charming," fluister je wanneer hij kusjes in je nek begint te geven. "I never thought that our first kiss will be in a closet," giechel je door het gesmak heen. Jayden mompelt ongeduldig en drukt je tegen de muur aan. "Stop talking," murmelt hij en zijn handen glijden onder je shirt. Je neemt zijn raad op en een milliseconde daarna voel je zijn lippen op je mond. Zijn handen dwalen over je rug, pompen adrenaline door je lichaam en genietend vlecht je je handen in zijn zwarte haren. Een opkomende begeerte neemt je lichaam over en voor het eerst in lange tijden trek je de stoute schoenen aan. Giechelend trek je zijn zwarte shirt over zijn hoofd, wat Jayden alleen maar laat lachen, en zonder om kostbare tijd te verliezen, zoent hij je weer passioneel op je mond.
      Je handen sluipen over zijn ruggengraat, en je hoort de jongens (en meisjes) achter de deur hyperactief aftellen. " >insert name<, please be mine," fluistert Jayden snel voordat hij voor de allerlaatste keer (voor deze avond dan) zijn lippen op de jouwe plant. "Ofcourse I will," glimlach je en wordt ruw onderbroken doordat de deur open gegooid word.

De aardbeien lolly. (315 x uitgekomen)

Met een ongekende drang naar snoep, pak je de rode aardbeien lolly en scheurt meteen de verpakking eraf. Je ziet Lucas beteuterd kijken naar de lolly, en nog maar zonder Anns, je beste vriendin, gegil te horen, weet je al met wie je de komende zeven minuten gaat zitten. "Noh, don't eat it!" zegt Lucas meteen en staat op, gelijk kopieer je zijn beweging en likt overdreven aan de lolly. "Too late!" giechel je en loopt snel naar de kast.
      "Give it back!" fluistert Lucas schattig en wikkelt zijn armen om je heen, jouw rug naar hem toegekeerd. "No way, I'm in love with strawberries, you know that," antwoordt je terug en krijgt kleine vlinders in je onderbuik. "Aw, please, for me?" smeekt hij en duwt zijn hoofd in je nek. Je lacht zachtjes en fluistert een kleine misschien.
      "Maybe we should begin," zeg je en kucht om de verlegenheid uit je stem te bannen. "It's supposed to be seven minutes in heaven, and I don't really feel like I'm in heaven," grijns je om een beetje actie in de kast te creeëren en Lucas stemt daar maar al te graag mee in. "Ofcourse, love," spreekt hij met zijn Engelse accent en draait je lieftallig rond zodat je gezicht naar hem toe is gekeerd. "I will do my best."
      Zijn lippen voelen aan als rozenblaadjes. Hij houdt zijn handen beleefd op je onderrug en zijn tong verwelkomt de jouwe. Jouw vingers glijden door zijn blonde haren, de lolly in je vingers geklemd. De kus is lief en prinselijk, en glimlachend haalt hij voorzichtig zijn lippen van de jouwe af.
      "Hm," lispelt hij genietend, "you taste like strawberries." Je giechelt en knuffelt tegen zijn borst aan. "Say something sweet," fluister je tegen zijn borstkas aan met het gebonk van zijn hart als achtergrondmuziek. "Well, there is a bunch of things I can say 'bout you," begint hij verlegen en drukt je steviger tegen hem aan. "But, may I ask you something?" vraagt hij en je hoort zijn hart sneller gaan kloppen. "Yes, ofcourse silly," grinnik je en je gluurt naar boven om zijn reactie te peilen.
      "Well, ehm, yeah, did you felt like you were in heaven?" vraagt hij met een blos op zijn wangen. Je wangen voelen intens heet aan en je knikt kleintjes.

Het zwarte kruis. (86 x uitgekomen)

Je pakt het zwarte kruis en laat hem door je vingers glijden. Je kan het niet meer herinneren welke van de jongens ook alweer een kruis droeg, het kan net zo goed allemaal zijn. Een beetje onwennig strompel je naar de kast met snoepgoed om maar af te wachten welke van de vier de eigenaar is.
      De deur gaat zachtjes open en een gedaante stapt naar binnen. Zonder enige geluid sluit ie hem weer en niet veel later voel je lippen op je mond. Een beetje geschrokken van de directe aanpak kus je hem terug en laat het kettinkje om je pols bungelen. Je vouwt je handen in elkaar achter zijn nek en gaat op je tenen staan om meer van hem te proeven. Hij graaf zijn handen in je haar en duwt je hardhandig tegen de muur aan, wat je laat kreunen (misschien van de pijn, misschien van de opwinding).
      Een misselijkmakend gevoel ontstaat er in je onderbuik, en je kan dit alleen maar associëren met lust. "Oh god," fluister je door de vrijpartij heen en zijn handen zakken af naar je shirt, waar hij eronder kruipt en zijn weg naar boven terug vindt. Zijn handen voelen warm aan, warm en zeker van zijn zoektocht. Je vingers vlechten in zijn korte haren, maar nog steeds heb je geen idee welke van de vier jongens je mee neemt naar de hemel.
      Je besluit hetzelfde te doen als hij, en verstopt je handen onder zijn shirt om vervolgens zijn abs te voelen. Hij verbreekt het contact door je shirt over je hoofd te trekken en daarna ongeduldig ook zijn shirt van zich af te rukken. Je kan er niets aan doen dat je moet giechelen, maar die wordt al snel opgevangen door de jongen. "You're in a hurry," fluister je nog steeds met een grijns op je gezicht, en de koude muur kust je ruggengraat. Je voelt dat hij zijn mondhoeken omhoog krult in een glimlach en zijn vingers prutsen aan je behasluitinkje.
      "Ten seconds, lovebirds!" hoor je van achter de deur en je zucht verslagen. "Don't be so blue, hun," zegt hij en eindelijk herken je zijn stem. "I will never let you kiss those other guys."

De sleutelhanger van een robot. (57 x uitgekomen)

Je pakt vol overtuiging de schattige sleutelhanger en springt op om meteen naar de kast toe te rennen. De anderen lachen achter je en je hoort nog net een "Break a leg, Romeo!" van een van de jongens en een "This is só unfair!" van Ann. Je schenkt er verder geen aandacht aan en gaat met je gezicht naar de deur gericht in de kast staan.
      Kenneth komt de kast binnen en de grijns kan je nog net opmaken in de lichtval die binnenkomt. "Jesus Christ, you know how anxious I was that you might have chosen the lollipop, or worse!" lacht hij opgelucht. "Err," mompel je een beetje ongemakkelijk met de crush van je beste vriendin. "You know that Ann likes you? Like, a lot?" verduidelijkt je hem wanneer hij dichter bij je gaat staan. Hij glimlacht scheeft, wat er by the way ongeloofljk sexy uit ziet, en haalt dan zijn schouders op. "I know, but she ain't gonna die for our little seven minutes in heaven," antwoordt hij terug en kust je lief, maar dwingend op jouw lippen. Je opent je mond om zijn tong te verwelkomen en jullie raken verstrikt in een passionele spel dat hij blijkt te winnen.
      "Geez," hapt hij naar adem en drukt zijn voorhoofd tegen de jouwe aan. "I wish I could do that anytime I want." Een glimlach verschijnt op je gezicht, maar met een brok in je keel met het idee dat je je vriendin verraad. "Yeah, that would be heaven," antwoordt je stilletjes terug en kust hem zachtjes op zijn wang. Kenneth zucht diep en lijkt diep na te denken. "Maybe we shouldn't tell Ann 'bout our little affaire," grijnst hij jongensachtig, en opent snel de deur voordat een van de andere jongens dat kunnen doen.

Statistieken

Statistieken

Reageer (57)

  • Marisha

    OMG soo cute aardbeien lolloy<3

    8 jaar geleden
  • Livycooky

    aardbeienlolly

    8 jaar geleden
  • HaveAGoodDay

    Heg zwarte kruis i like it ;) goeie quiz xx

    1 decennium geleden
  • Skywolf666

    wie is die gast van dat kruis? Xxx

    1 decennium geleden
  • xEsmie

    Vervolg!! :)

    1 decennium geleden

Meld je gratis aan om ook reacties te kunnen plaatsen

Wat wil je nu doen?