Welke Anime Fairy ben jij?

Welke fee/elfje zou jij zijn? + Anime Fairy plaatjes.

(Trefwoorden: Animi en Fairy.)

Mogelijke uitkomsten

Verdwaalde elf. (30 x uitgekomen)

Je bent een verdwaaldde elf. Je zoekt jezelf, in deze wereld. Droomt over de mogelijkheden van je bestaan, probeert jezelf te zoeken.

Moeras-elf (13 x uitgekomen)

Je bent een moeras elf. Je houdt niet van drukten, dus ging je uit het bos, op zoek naar een andere plek. Je vondt het moeras, en je hart in deze vreemde, schuwe, groene plek.

Zee-elf (30 x uitgekomen)

Jouw longen zijn gewend aan het water, boven water zou je niet kunnen leven. Jouw zachte hemelse stem is boven alleen maar een raar gemopel. Je leeft meestal diep in de bodem. Door jouw schoonheid, schijnt jouw onderwatergrot. Ook al merk je het zelf niet, je bent een van de mooiste elfen.

Strijd-elf. (9 x uitgekomen)

Je leeft in de middeleeuwen. Jouw krachten zijn enorm, je voeldoet aan de hoeveelheid oorpiercings (Dat staat voor teken van macht) voor je eigen clan, maar werkt alleen. Door jouw schoonheid dat je inzet in de strijf vermoord je simpel duizende mensen. Maar dat geld alleen voor de strijd of de jacht.

Nimf. (9 x uitgekomen)

Je bent een mysterische nimf. Niemand kent jouw goed... Je bent een wazig persoon. Je probeert gewoon een beetje jezelf te zijn, maar je bent bang dat men je niet acepteerd, dus kom je anders over zoals je wilt. Je schoonheid zit je in de weg, met het maken van vrienden. Zij worden als maar minaars...

Bos-elf (36 x uitgekomen)

Je bent een bos-elf. Je houdt van de zachte grond onder je voeten, die langzaam weg gelijdt als je erover rent. De groenheid van het bos inspirieerdt je tot je eigen schoonheid.

Statistieken

Statistieken

Reageer (13)

  • BAP4EVER

    I love anime !!!!!!

    9 jaar geleden
  • vampirexgirl

    boself_O_

    1 decennium geleden
  • Walkure

    Zee-elf (:

    1 decennium geleden
  • Roarr

    moeras elf

    1 decennium geleden
  • ladyMedusa

    Ik ben een bos-elfje :P

    1 decennium geleden

Meld je gratis aan om ook reacties te kunnen plaatsen

Wat wil je nu doen?