Do You Survive?

Je bent arm, hebt geen huis en leeft van de vuilnisbakken naast de Burger King. Helaas word je daar doodziek van. Er komt een man naar je toelopen. Hij is van rond de vijftig jaar, een beetje gekaald en ziet er vriendelijk uit. Hij heeft een doosje en een koffertje bij zich.
'Hallo,' zei hij. 'Ik heb een aanbod voor je. Als je op deze knop drukt, sterft er een iemand die je niet kent op de wereld. Maar dan krijg je een miljoen euro om bijvoorbeeld medicijnen en eten mee te kopen. Dan breng ik de doos weer naar iemand die jij niet kent en ik in geldnood is.'
Hij opent het doosje en je ziet een rode knop. Daarna opent hij de koffer, waar tientallen briefjes geld in zitten. Hij kijkt je afwachtend aan.

Mogelijke uitkomsten

Je overleeft! (23 x uitgekomen)

Je overleeft! Je hebt gekozen niet op de knop te drukken. Je vond een briefje van de staatsloterij en won 20.000.000 euro. Je leefde nog lang en gelukkig, ondanks dat je vijf keer bent gescheiden. (:

Helaas... (11 x uitgekomen)

Je overleeft het niet. Je hebt gekozen op de knop te drukken en kreeg dan ook een miljoen euro. De man bracht het koffertje naar de onbekende, die ook drukte. Jij overleed; jij was de onbekende voor diegene. Helaas pindakaas :)

Statistieken

Statistieken

Reageer (5)

  • Iritepiet1

    Overleefd! Idd!

    9 jaar geleden
  • ImperfectMe

    Helaas...

    1 decennium geleden
  • Laena

    I suvived :)

    1 decennium geleden
  • WellDanceAgain

    ik overleef het!!!

    1 decennium geleden
  • FrogKiss

    Overleefd! ik ga echt niet iemand doden voor mijzelf dus!

    1 decennium geleden

Meld je gratis aan om ook reacties te kunnen plaatsen

Wat wil je nu doen?