hoe maak je indruk (voor meisjes)

echt ieder van ons heeft een sterke mening over een of andere persoon. en jij? wil je weten hoe je word waargenomen door je vrienden? zo ja, doe deze test en zie wat anderen denken over jou.

Mogelijke uitkomsten

super sexy (24 x uitgekomen)

meningen zijn verdeeld over jou. sommigen geloven dat je de hele tijd echt overdrijft met moedige kleding, waar men zou moeten klasse en elegantie tuitstralen. Maar jongens zien je als nette en zeer aantrekkelijke meisje. maak je geen zorgen over je uiterlijk of opmerkingen van jaloerse vriendinnen.

naturlijk en lief (29 x uitgekomen)

je hebt een heleboel vriendinnen, die u graag nadoen,ze doen soortgelijke make-up en kapsels, wat meer is, soms ook nemen ze je manieren van doen. zelfs mensen die je niet kennen, na de eerste ontmoeting denken ze dat je een heel aardig persoon. denk echter niet dat alles wat je doet andere mooi zullen vinden. Wat je ook doet, doe het wat je van binnen voelt.

positief en grappig (41 x uitgekomen)

jongens houden van jou, het meest voor, je bent niet een persoon bent, die de eenvoudige zaak ingewikkel maakt. je behoort niet tot meisjes die te hele tijd zeuren en je probeert ook niet om alle aandacht te krijgen. je bent vriendelijk en open voor verschillende situaties en mensen.

Statistieken

Statistieken

Reageer (12)

  • sexyvamp

    super sexy (maar wel iets minder bloot dan het meisje op het plaatje)

    9 jaar geleden
  • Mermaidgirl

    natuurlijk en lief

    1 decennium geleden
  • lovecookie

    super sexy ..... haha

    1 decennium geleden
  • Yayde

    positief en grappig. ;3

    1 decennium geleden
  • Yuzu

    naturlijk en lief(A)

    1 decennium geleden

Meld je gratis aan om ook reacties te kunnen plaatsen

Wat wil je nu doen?