Welke hondenras ben jij?

Heb je misschien een hond of had dan is deze quiz helemaal top. Het vertelt je welke hondenras je bent. Hou je van kleine hondjes of juist van grootte in deze quiz kom je erachter.

Mogelijke uitkomsten

Chihuahua (6 x uitgekomen)

De Chihuahua is een verwen hondje. Hij houd er van om in de wanten te worden gelegd. De Chihuahua is een klein,Schattig en ondeugend hondje. Het heeft een eigenwil maar is toch een hondje dat wel alles heeft. De Chihuahua is jouw hondje.Misschien even goed smeken bij je ouders dat je er 1 mag ;)

Berner Sennen (0 x uitgekomen)

De Berner Sennen hond. Groot, Leuke combi´s kleuren en Lief. Dat is de Berner Sennen hond. Deze grootte honden zijn afkomstig uit Zwitserland. Het zijn de echte Berghonden. Een dikke lik en je humeur is weer goed. Jaa deze honden zijn jouw type. De Berner Sennen hond is gewoon een lieverd. Gewoon even vragen aan je ouders?

Friese Stabij (7 x uitgekomen)

De Friese Stabij. De meeste weten niet waar ik het over heb. Nou ik zal jullie het nu vertellen. De Friese Stabij is een ontzettend goede Familie hond. Ze zijn Waaks,Lief,Eigenwil en in de puberteit luisteren ze bijna naar niemand oftwel: Deze honden hebben alles. Het zijn goede speurders. Ze zijn Vogelhonden, Mollenvangers en Waakhonden. Ze komen uit Friesland natuurlijk maar het is een goede keuzen als je 1 neemt. Je ouders krijgen het maar druk mee ;)

Dwergpoedel (0 x uitgekomen)

De Dwergpoedel. Sommige mensen vinden Poedels niet mooi. Dat kan ik goed begrijpen. Ze worden meestal gebruikt voor hondenwedstrijden. Dan lijken ze net wel een stuk Wol. Maar goed iedereen heeft zijn eigen smaak toch?. De Dwergpoedel is een geschikte hond voor je.De Poedel heeft een zeer vrolijk karakter. Hij is gehoorzaam en intelligent. Dus waarom zou je er niet 1 nemen?. Je ouders vragen misschien?

Jack Russell Terrier (7 x uitgekomen)

De Jack Russell. Deze kleine hond is gespierd, actief, behendig en lenig. Dus het is een goede hond voor mensen die sportief zijn?.Er bestaan twee soorten : de langbenige Parson Russell Terriër en de kortbenige Jack Russell Terrië. Wat handig nu kan je uit twee Terrië´s kiezen :). Dus ff vragen aan je ouders of je er 1 mag ;)

Nova Scotia Duck Tolling Retriever (0 x uitgekomen)

De Nova Scotia Duck Tolling Retriever.Een Toller is intelligent, gemakkelijk te trainen en heeft een enorm geduld. Dus handig voor mensen die weinig geduld hebben?.Tollers zijn waterliefhebbers. Geen riviertje,slootje of meertje is veilig voor de Troller. Deze honden zijn lief en speels. Dus handig voor mensen die van spelen houden. Ik vraag me af of je ouders er ook 1 wil?

Rottweiler (31 x uitgekomen)

De Rottweiler.De Rottweiler wordt als politie-, waak-, spoor-, sport-, redding- en familiehond gebruikt. Altijd handig als je zulke dingen weet. Deze honden worden meestal gebruikt als waakhonden. Ze komen gevaarlijk over. Maar eigenlijk zijn deze honden super lief. Ze komen oorsprokenlijk uit Duitsland vandaan. Dus een goede hond voor je familie. Je ouders moeten denk ik wel even goed nadenken.

Statistieken

Statistieken

Reageer (3)

  • Oklahoma

    Friese stabij(H)
    ik heb zelf een stabij kruising waterhond (lol)

    1 decennium geleden
  • Trendy

    Dat zijn zulke mooie Honden(L)

    1 decennium geleden
  • ShakeItUp

    Rottweiler? Die heb ik niet. Ik heb zelf een Drentse Patrijs.(H)

    1 decennium geleden

Meld je gratis aan om ook reacties te kunnen plaatsen

Wat wil je nu doen?