7 Minutes in Heaven (SHINee)

Je vriendin neemt je mee naar haar kelder in haar huis, zonder te zeggen waarom. Wanneer je daar aankomt zie je vijf Aziatische jongens zitten. Het is SHINee. "Dus je speelt mee?" vraagt Jonghyun. Je kijkt hem verward aan. "Jij begint" zegt Key en hij duwt een hoed met voorwerpen voor je neus. "Mee met wat?" vraag je. "Dat was ik vergeten te zeggen, het is 7 minutes in heaven." zegt je vriendin. Je zucht maar besluit om toch mee te doen.

Mogelijke uitkomsten

Onew (67 x uitgekomen)

Je pakt het armbandje uit de hoed. Je ziet Onew een beetje verlegen lachen en opstaan. Je lacht omdat je Onew al een tijdje leuk vond, maar dat durfde je niet te zeggen. Wanneer jullie allebei in de kast zijn blijft Onew stil staan. Het is donker, maar je ziet dat hij een beetje naar de grond kijkt. Je besluit om zelf maar de eerste stap te zetten en je komt dichterbij met je hoofd, maar hij deinst terug. Je kijkt hem een beetje teleurgesteld aan. "Wil je dit niet?" vraag je. Dan pakt hij je handen vast. "Ik moet je iets vertellen, [jouw naam], Ik vind je al een tijdje leuk, maar ik wist niet hoe ik het je moest zeggen en-..." Je drukte je lippen op de zijne waardoor hij niet verder kon praten. "Je moet minder praten." zeg je. Onew glimlacht en zoent je nu. Hij doet zijn armen om je heen en hij blijft je zoenen. Dan voel je zijn tong je opent je mond waardoor jullie tongen. Op eens hoor je iemand fluiten. Jullie stoppen met zoenen en kijken naar de geopende kast deur. "Was het gezellig?" vraagt Jonghyun. Onew laat je los en zegt niks. Hij pakt je hand en neemt je mee uit de kast. Je hebt de rest van de dag op zijn schoot gezeten.

Minho (23 x uitgekomen)

Je pakt de handschoen uit de hoed en je kijkt om je heen. Je ziet niemand reageren maar dan staat Minho ineens op. Je kijkt hem een beetje verlegen aan. Je was al een tijdje verliefd op hem maar je wist niet of dat voor hem hetzelfde was. Hij kwam naar je toe gelopen en pakte je hand waarna hij je naar de kast begeleide. Toen waren jullie samen in de kast. Het was donker en je zag bijna niks. Op eens voelde je zijn zachte lippen op die van jou. Je was verrast want je had niet verwacht dat hij dat ineens zou doen. Wanneer de zoen eindigt, ben je best wel teleurgesteld maar wanneer je in Minho's ogen kijkt, voel je een fijn gevoel in je buik. "Je hoeft niet te zoenen als je niet wil hoor want-..." zeg je maar hij onderbreekt je door je weer te zoenen. "Ik wil het." zegt hij. Hij zoent je weer maar deze keer gaat zijn tong je mond in. Je geniet van het moment, maar dan vliegt de deur open. "Time's up!" hoor je Key zeggen. Minho lacht en doet de deur weer dicht waarna jullie verder zoenen. Iedereen begreep wel dat jullie niet gestoord wilde worden. Dus deden ze dat ook niet.

Jonghyun (45 x uitgekomen)

Je pakt de foto van een hond, omdat je van dieren houdt. Maar die hond kwam je toch vaag bekent voor... Alsof je hem eerder had gezien. Je ziet Jonghyun opstaan en toen wist je het zeker. Dit is Jonghyun's hond Roo. Hij loopt naar je toe en tilt je op. Je schrikt er van, want zoiets verwacht je niet. Toen waren jullie in de kast. Het was donker en je zag alleen zijn ogen glinsteren. Hij lacht naar je. "Je hoeft dit niet te doen als je niet wil." zegt hij. Je drukt je lippen op die van hem. "Ik wil het" zeg je. Hij grijnst en zoent je meteen daarna. Zijn tong treed binnen in je mond en zijn handen gaan onder je shirtje. Hij streelt over je rug tot het randje van je beha. Dan gaat hij weer naar beneden. Op dat moment vliegt de deur open. "Time's up!" zegt Onew glimlachend. Jonghyun lijkt het niet te merken of het boeit hem niks want hij blijft je gewoon zoenen. Je wil ook niet dat dit moment stopt dus je zoent ook door. "Time's up!!" zegt Onew nog een keer. Jonghyun stopt even met zoenen. "Ga weg, hyung!" zegt hij tegen Onew. Onew haalt zijn schouders op en doet de deur van de kast weer dicht. En jij en Jonghyun gaan weer verder met waar jullie mee bezig waren.

Key (13 x uitgekomen)

Je pakt de hoge hak uit de hoed. Je vroeg je af van wie die was, dat was ook de reden dat je hem pakte. "Die is van mij!" zegt Key met een vrolijke glimlach. Je lacht en staat op en volgt Key naar de kast. Wanneer de deur gesloten is, kijkt Key je recht in je ogen aan. "Vind je me leuk." Je schrikt een beetje van zijn vraag, natuurlijk vind je hem leuk, al sinds de eerste ontmoeting was je gecharmeerd van zijn uiterlijk, maar toen je hem beter leerde kennen, was je totaal verliefd. "I-Ik v-vind..." zeg je stotterend. "Je vind me dus niet leuk?" zegt hij een beetje teleurgesteld. Je weet niet wat je moet zeggen en je weet maar één oplossing. Je drukt snel je lippen op die van hem om duidelijk te maken dat je hem wel leuk vind. Hij beëindigd de zoen en kijkt je lachend aan. "Vind je me wel leuk?" vraagt hij. Je knikt. Hij drukt weer zijn lippen op die van jou en legt zijn handen op je heupen. Zijn tong glijd je mond in en jullie spelen met elkaars tongen. Hij beëindigd de zoen en kijkt je glimlachend aan. Ook jij lacht en dan gaat de deur open. "De tijd is om!" zegt Taemin. Key pakt je hand en jullie gaan naast elkaar zitten en houden elkaars hand de hele tijd nog vast.

Taemin (28 x uitgekomen)

Je pakt de knuffel van een kuiken. Je houdt van die zachte voorwerpen en ook van de echte zachte kleine kuikentjes. Je ziet Taemin een beetje blozen en lachen. Hij staat op en je volgt hem naar de kast. Eenmaal in de donkere kast, staat Taemin een beetje naar je te staren. "Taeminnie..." zeg je. "Ja, [jouw naam]?" zegt hij verlegen. "Ik weet niet of je dit wil maar..." Taemin pakt plots je hand. Terwijl hij je hand vast houdt komt hij dichterbij en drukt zachtjes zijn lippen op die van jouw. "Ik vind je leuk..." zegt hij. Je kijkt hem aan met een klein lachje. "Ik vind jou ook leuk..." zeg je. Taemin zoent je weer en hij doet zijn armen om je heen. Je voelt zijn tong langzaam je mond in glijden. Je laat het toe en je geniet van dit moment. Dan gaat de deur open en jullie zien Minho staan. "Tijd is om." zegt hij. Jullie lopen samen de kast uit en je gaat voor hem op de grond zitten en je leunt tegen zijn benen aan voor de rest van de avond.

Statistieken

Statistieken

Reageer (12)

  • kleinerozeolifa

    Onew

    7 jaar geleden
  • Klyoptarice

    Ah Taeminnie <3
    Die van Onew is ook echt te schattig!

    1 decennium geleden
  • WeasleyOurKing

    Onew oppa~ yaaay he is my bias!! :9~

    1 decennium geleden
  • Wolfwood

    Omg zo leuk :3

    1 decennium geleden
  • Krisber

    Jonghyun oppa~ (H)

    1 decennium geleden

Meld je gratis aan om ook reacties te kunnen plaatsen

Wat wil je nu doen?