wie ben jij van de House Of Night serie

Zoey word gemarkeerd en moet naar the house of night. Daar komt ze te weten dat ze speciaal is wat haar merkteken is opgevuld(wat normaal niet gebeurd) . ze krijgt vrienden en komt te weten dat ze de vijf elementen kan besturen. Ze word verliefd, word de nieuwe lijdster van de Duistere Dochters. Haar beste vriendin gaat dood. Komt weer tot leven. Ze komt te weten dat haar mentor slecht is. Er komen nieuwe personages bij. Zoals haar krijger stark, ook word haar menselijke vriend Heath haar gade en blijkt ze een verbondheid te hebben met de vreemde en slecht Kalona.

Als je dit al interessant vind moet je zeker de serie lezen, maar maak eerst deze quiz en je vind uit bij wie je het best past.

Mogelijke uitkomsten

Erin Bates (6 x uitgekomen)

Ze is de ‘tweelingzus’ van Shaunee . ze houd van mode … en jongens.
ze is een halfwas vampier. Ze heeft een kat samen met Shaunee. Haar element is water. Ze is blond en daarom onderschatte veel mensen haar, maar Erin is zeer slim en loyaal.

Shaunee Cole (0 x uitgekomen)

Ze is de ‘tweelingzus’ van Erin(dit zou je niet verwachten maar het klopt). Ze houd ook van mode en jongens natuurlijk. Ze is ook een halfwas vampier en kwam op de zelfde dag aan als Erin. Ze heeft een kat samen met Erin. Shaunee haar element is vuur.

Stevie Rae Jhonson (2 x uitgekomen)

Ze is de beste vriendin van Zoey. Ze is een echte cowgirl. Haar element is aarde. Ze is een persoon die altijd klaar staat voor haar vrienden. Stevie Rae was een halfwas vampier maar is dan dood gegaan en terug tot leven gekomen. Nu is ze een ‘rode’ vampier.

Aphrodite LaFont (7 x uitgekomen)

Aphrodite is de ex-leider van de duistere dochters. Veel mensen noemen haar een kreng en een verwend nest. Maar van binnen is ze eigenlijk geen kreng. Ze houdt deze façade op door haar ouders. Toen Stevie Rae doodging kreeg Aphrodite aarde die ze daarna weer terug ‘gaf’aan Stevie Rae. Daardoor werd ze een mens.

Heath Luck (0 x uitgekomen)

Heath was de vriend van Zoey tot dat ze weg moest naar the house of night. Maar heath houd het vol en Hij en Zoey krijgen een verbondheid. Hij word haar gade. Heath is ook de Quarterback op zijn school. Hij is aardig maar kan koppig zijn. Soms is hij ook naïef. Hij doet ook echt alles voor Zoey.

Damien Maslin (0 x uitgekomen)

Na Stevie Rae is Damien Zoey’s beste vriendin . Hij is de beste in moeilijke woorden gebruiken(die de ‘tweeling’ nooit begrijpt) en hij is grappig maar ook vaak bezorgd. Hij is homo en heeft een vriend. Zijn element is lucht.

Erik Night (3 x uitgekomen)

Erik was de knapste halfwas op de school, hij was ook een tijdje Zoey’s vriend. Hij is een super goede acteur en zodra hij zijn transformatie had voltooid werd hij Drama leerkracht op- jawel- de school waar Zoey opzit. Erik heeft een bezitterig kantje. Maar je kunt hem wel altijd vertrouwen.

Zoey Redbird (22 x uitgekomen)

Zij is het hoofdpersonage. Zoey is een speciale halfwas. Haar tatoeages zijn al uitgebreid en Nyx heeft haar de vijf affiniteiten (elementen) geschonken. Ze is de leider van de Duistere Dochters. Ze heeft ook een kat: Nala. Haar bff is Stevie Rae. Haar gade is Heath. Ze heeft een krijger-dat is Stark. En ze is op een vreemde manier verbonden met Kalona. Ook heeft ze een relatie gehad met Erik. Ze geeft het zelf toe haar liefdes leven is een puinhoop. Samen met de ‘tweeling’ ,Stevie Rae en Damien vormt ze een cirkel van de vijf elementen. Ze heeft een goede relatie met haar oma. Ze haat haar Stief-loser die haar moeder controleerd.

James Stark (3 x uitgekomen)

Hij word liever gewoon Stark genoemt. Hij is verbonden aan Zoey . Hij is tevens de tweede ‘rode’ vampier ooit. Hij is een boekenwurm en heeft ook een speciale gave gekregen van Nyx: hij kan nooit missen. Daarom won hij ook de vampier zomerspelen(zoiets als de Olympische Spelen) met zijn pijl en boog. Hij heeft ook een hond: Dushess.

Jack Twist (0 x uitgekomen)

Hij is het vriendje van Damien en de technicus van dienst. Hij is zeer aardig en is onlangs een halfwas geworden. Hij houd Stark zijn hond bij tijdens de tijd dat Stark het moeilijk had.

Kalona (4 x uitgekomen)

Kalona is een gevallen engel. En niet zomaar een ‘engel’ maar hij was de krijger van Nyx. Op de aarde heeft hij een soort verbondheid met Zoey. Alle mensen die ‘de verkeerde keus maken’ vallen voor zijn charmes en die heeft hij in zijn macht. Hij probeert met Neferet, de hoofdpriesteres de wereld van de mensen over te nemen.

Neferet (6 x uitgekomen)

Neferet is/was de hoofdpriesteres van Nyx maar ze liet haar godin in de steek en werd veel sterker en gevaarlijker en nu staat ze aan kalona’s kant om de wereld over te nemen. Vroeger was ze een voorbeeld voor Zoey. Neferet heeft ook twee gave’s van haar godin: ze kan genezen en met katten praten.

Statistieken

Statistieken

Reageer (2)

  • groei

    Erik hoewel Ik een meisje ben whoops

    7 jaar geleden
  • Saffiera

    Erik Night :)

    I absolutely LOVE die serie!

    1 decennium geleden

Meld je gratis aan om ook reacties te kunnen plaatsen

Wat wil je nu doen?