Naar welk land zou jij het liefste willen emigreren?

Emigreren, weg uit dit kikkerlandje. Ik denk dat iedereen er wel eens aan denkt, maar naar welk land dan? Een warm land of juist heel koud, leuke mensen of compleet in de wildernis? Test het hieronder!!!

-en als je echt tijd over hebt, lees mijn storie dan ook. De 100ste hongerspelen. Ik hoop dat jullie het leuk vinden-

Mogelijke uitkomsten

Noorwegen (29 x uitgekomen)

Jij hebt niet zoveel behoefte aan al die hitte. In de zomer kan het hier ook lekker warm zijn, maar in de winter ... Jij kan genieten van de natuur om je heen. Het prachtige noorderlicht, de naaldbossen. Besef wel dat de dagen hier in de winter kort zijn en de nachten lang. En kan jouw nieuwe huis je beschermen tegen de kou?

Bonaire (7 x uitgekomen)

Zon, Zee en Strand. Dat is wat jij wilt in jouw nieuwe thuisland. En wees gerust in Bonaire schijnt de zon volop. Besef wel dat er ook hier af en toe een bui kan vallen. Maar er zijn vast genoeg dagen waarop je wel op het strand kan liggen, lekker genieten!

Indonesie (2 x uitgekomen)

Indonesie, dit land ligt verweg, maar het is wel een kolonie van Nederland geweest. Je zult hier dus af en toe Nederlandse cultuurelementen tegen komen. Zo ben je toch niet helemaal uit Nederland. Ik denk dat jij je vast op je plek voelt in Indonesie!!

China (15 x uitgekomen)

Als je gaat emigreren dan moet het voor jou ook gelijk compleet anders. In China is er niets te vinden wat je herinnert aan Nederland (behalve misschien de McDonalds) De cultuur is anders, de taal is anders, de inwoners zijn anders. Bereid je maar voor op een cultuurshock.

Amerika (5 x uitgekomen)

Amerika, het land waar je wel moet wonen! New York, Las Vegas, geweldige steden om te wonen. Jij houdt vast van de westerse cultuur maar dan BIG. Een groot voordeel aan Amerika is: Veel films verschijnen daar eerder dan in Nederland!! Ik geloof dat jij je hier helemaal op je plek voelt.

Belgie (10 x uitgekomen)

Tja, als je toch moet emigreren dan het liefst zo dicht mogelijk in de buurt. Vlak onder Nederland ligt dat leuke landje Belgie, dat is voor jou al ver zat. Hier spreken ze gelukkig nog Nederlands en hoef je niet zoveel moeite te doen om ze te verstaan. En als je nog een keer bij je familie wil kijken, dan hoef je maar in de auto te stappen en je bent er. Ik moet zeggen Belgie is zo verkeerd nog niet!

Pitcairn (35 x uitgekomen)

Wel eens gehoord van dit eiland? Niet?! Dat kan best, dit eiland is niet zo bekend. Het is namelijk het eiland waar de minste inwoners wonen. In 2012 waren het er nog maar 48. Als je hierheen gaat emigreren hou je zeker van je rust! Ik zeg genieten hier maar vergeet niet dat de wereld uit meer dan 48 mensen bestaat.

Statistieken

Statistieken

Reageer (8)

  • Volans

    NOORWEGEN OHMY KUN JIJ GEDACHTEN LEZEN.

    8 jaar geleden
  • Oikia

    Pitcairn! Leuke quiz!

    9 jaar geleden
  • Justlovee

    Jaa!! Noorwegen! Helemaal fan van!

    9 jaar geleden
  • freedomwolf

    NOORWEGEN!!!!!! past helemaal!!!!! zeker met de DIEREN EN DE NATUUR!!!!!(H)(H)(H)(H)(H)(H)

    1 decennium geleden
  • Dominhe

    Ik vind het echt geweldig dat er al zo vaak noorwegen uit de test is gekomen.had verwacht dat jullie massaal bij bonaire of indonesië uit zouden komen. Als ik zou emigreren zou ik in ieder geval naar noorwegen gaan, liever nog naar denemarken, daar woont mijn familie dus helemaal leuk!!

    1 decennium geleden

Meld je gratis aan om ook reacties te kunnen plaatsen

Wat wil je nu doen?