Straal jij zelfvertrouwen uit?

Sommige mensen hebben een aureool van zelfvertrouwen om zich heen hangen en lopen met geheven hoofd rond, terwijl andere mensen zo'n schitterende lach hebben dat je niet anders kan dan met hen mee lachen. Wat straal jij uit? Ontdek het in deze quiz.

Mogelijke uitkomsten

Jij straalt goedheid uit! (234 x uitgekomen)

Jij strooit met complimentjes een biedt graag je hulp aan. Mensen waarderen dit, want iedereen houdt van meisjes die vriendelijk zijn. Met jouw lach krijg jij anderen ook aan het lachen en je geeft anderen een goed gevoel over zichzelf. Zodra jij een kamer binnenstapt, voelt iedereen zich meteen al een stuk vrolijker. Doe zo verder!

Jij straalt uniekheid uit! (42 x uitgekomen)

Jij bent geen kuddedier en loopt niet zomaar achter de anderen aan. Het is fantastisch dat je je eigen mening verkiest boven die van de groep! Onthoud echter wel dat er niets mis is met een beetje groepsgevoel en het natuurlijk ook aardig is om even iemand te laten weten dat je haar waardeert, al is het niet altijd even makkelijk om te praten met mensen die je niet heel erg goed kent.

Jij straalt jovialiteit uit! (104 x uitgekomen)

Jij straalt jovialiteit uit, wat kortom betekent dat je altijd heel erg opgewekt bent en iedereen aan het lachen kan maken. Super! De wereld heeft nood aan een heleboel vrolijke en spontane mensen die anderen een goed gevoel kunnen bezorgen. Met jouw gevoel voor humor kan jij iedereen opvrolijken. Onthoud echter wel dat je op sommige momenten ook serieus moet blijven.

Jij straalt zelfvertrouwen uit. (119 x uitgekomen)

Niets brengt jou van je stuk! Wat er ook gebeurt, jij bewaart je kalmte en onthoudt dat je elke situatie aankan als je in jezelf gelooft. Goed zo! Zelfvertrouwen is een prachtige eigenschap waar je trots op mag zijn! Anderen voelen zich dan ook goed in jouw buurt omdat je een leidersfiguur bent. Onthoud wel dat sommige vormen van zelfzekerheid onbedoeld over kunnen komen als arrogantie.

Statistieken

Statistieken

Reageer (40)

  • AmeranthaGaia

    Ik straal goedheid uit. Daar ben ik blij mee!

    8 jaar geleden
  • XxforeverxX

    Jovialiteit ofzoiets :)
    Het klopt wel :D
    Leuke quiz (dance)

    9 jaar geleden
  • Duendes

    jovialiteit ofzo xd
    t klopt best wel ;P

    9 jaar geleden
  • Gwenbvsrga

    Ik ben zelfverzkerd?? xD xD Lol

    9 jaar geleden
  • joshuadun

    goedheid ^^

    9 jaar geleden

Meld je gratis aan om ook reacties te kunnen plaatsen

Wat wil je nu doen?