Is mijn story iets voor jou?

Stories als mijn Alphabet Soup zijn vrij zeldzaam op Q. Ik ben dan ook razend benieuwd of hier animo voor is, en zo ja, wie van jullie 'm zou willen lezen.

Mogelijke uitkomsten

Ja! (11 x uitgekomen)

Jij houdt wel van een stukje poëzie en deinst niet terug voor een experimentele story als de mijne. Misschien lees je dit soort woordenbundels al op andere platformen als Wattpad. Hopelijk geniet je ook van de mijne.



I MAY BE QUIET BUT I'M FULL OF ALPHABET SOUP. Chaotische poëziebundel, kleinschalige woordenboerderij, verzameling onuitgesproken woorden.


~ © Niniwa1 ~



Op Wattpad zijn dit soort stories alomtegenwoordig - waarom hier geen poging doen? Feedback wordt eindeloos geapprecieerd.
De trailer vind je hier!

Nee. (2 x uitgekomen)

Jammer, Alphabet Soup is niet helemaal jouw cup of tea. Je hebt het meer op klassieke stories, liefst in proza. Heeft het invullen van de quiz je toch nieuwsgierig gemaakt naar de story, kan je hier alsnog een kijkje nemen.

Misschien... (2 x uitgekomen)

Sommige aspecten van Alphabet Soup stroken niet helemaal met jouw voorkeuren - misschien heb je het niet zo op poëzie of lees je liever niet in zowel het Engels als in het Nederlands. Op andere vlakken past hij dan weer perfect bij je - misschien ben je gek op hoofdstukjes van om en bij de tweehonderd woorden of laat je je graag verrassen. Of het nou wel of niet iets voor jou is, kan je hier ontdekken.

Statistieken

Statistieken

Reageer (1)

  • Douceur

    Jaa! Ik heb al een abo...

    7 jaar geleden

Meld je gratis aan om ook reacties te kunnen plaatsen

Wat wil je nu doen?