Wie ben jij? ~ Observaties van een Muurbloem



You’re a wallflower.


You see things.


You keep quiet about them.


And you understand.





Observaties van een Muurbloem is een zomerse OP in de stijl van The Perks of Being a Wallflower en Eleanor & Park, speciaal voor alle muurbloempjes hier op Quizlet.


Echt een geweldig verhaal. Laat me bijna altijd glimlachen. ~ Wolvengirl
Oh ik hou echt zoveel van dit verhaal, van de dieptepunten en de herinneringen aan geluk. Ik hou van de manier waarop zij allen opgroeien in dezelfde omgeving maar met zoveel uiteenlopende verhalen en allen hun eigen verdriet. ~ Sleepsong
Kan ik ook zo'n gezellige en leuke Charlie hebben? En zo ja waar kan ik hem ophalen? En misschien ook nog een Ryan erbij. ~ Dorriiee
Long live de Muurbloemen! ~ Altaria

Op wie uit mijn story lijk jij het meeste?

Mogelijke uitkomsten

Jij lijkt op Jessica. (46 x uitgekomen)

Jij bent de verlegen Jess, het hoofdpersonage in Observaties vam een Muurbloem. Ze is vrij socially awkward en vermijdt mensen die ze niet goed kent liever zo veel mogelijk. Van lastige situaties raakt ze in paniek. Ze is wel heel erg loyaal, lief en een goede vriendin. In haar vrije tijd tekent ze graag.

Jij lijkt op Apple. (2 x uitgekomen)

Jij lijkt het meest op Apple, de vrolijke jeugdvriendin van Jess. Ondanks het feit dat ze niet groot is, laat ze niet over zich heen lopen. Ze heeft lol maken te aller tijden als hoofddoel, waardoor ze soms blind is voor andermans problemen. Ze heeft een goed gevoel voor stijl en kiest graag kledij uit voor Jess.

Jij lijkt op Tamara. (11 x uitgekomen)

Jij lijkt op Tamara, de ietwat zweverige moeder van Apple en de jongens. Ze raakt snel in de war aangezien ze altijd met haar hoofd in de wolken loopt en verliest bijgevolg ook aldoor haar spullen. Ze is een goed luisterend oor en Jess' steun en toeverlaat. Haar beste vriend is haar stiefzoon, Charlie. Maar wat is er aan de hand tussen zij en haar vriend William...?

Jij lijkt op Charlie. (17 x uitgekomen)

Jij lijkt goed op de muzikale Charlie: een ietwat sombere dagdromer met een groot hart. Hij is dol op Tamara, hardrock en zijn jeugdvrienden, al zondert hij zich vaak van hen af om na te denken. Het wordt Jess steeds duidelijker dat het niet bepaald goed met hem gaat... En wat is er gebeurd tussen hem en zijn vader?

Jij lijkt op Ryan. (26 x uitgekomen)

Jij lijkt wel wat op Ryan, met zijn goede gevoel voor humor. Hij acteert graag en kan iedereen aan het lachen maken. Voor zijn vrienden gaat hij door het vuur, zeker voor Jessica, of Tweety, zoals hij haar noemt. Zou hij misschien iets voelen voor haar…?

Jij lijkt op Gabriel. (9 x uitgekomen)

Jij hebt wel iets weg van Gabriel. Deze hartenbreker heeft een grote mond en gaat non-stop met meisjes uit, maar heeft eigenlijk ook wel een zwak voor zijn familie, al geeft hij dat niet graag toe. Hij zingt graag en gaat graag uit met vrienden. Over het algemeen is hij een zeer zorgeloos persoon, al maakt hij zich deze zomer wel zorgen over het meisje waar hij zijn hart aan verloren is. Zou hij deze keer echt verliefd zijn…?

Jij lijkt op Ellie. (6 x uitgekomen)

Jij hebt wel wat weg van de engelachtige Ellie waar Gabriel voor gevallen is! Ellie is een lief, zorgzaam meisje dat eerlijk in het leven staat. Ze studeert technologie en programmeren op een prestigieuze school en speelt in haar vrije tijd viool.

Statistieken

Statistieken

Reageer (11)

  • Anthemis

    Jessica, maar ik ben helemaal niet zo verlegen en ontmoet juist graag nieuwe mensen.
    Maar ik houd wel van tekenen c:

    8 jaar geleden
  • Elsketjee

    Ryan

    8 jaar geleden
  • LoveIron



    Gabriel.. Nou, tja, ik ben geen player.. maar ja, he is cute (:
    x

    8 jaar geleden
  • Miesmuizer

    Gabriel.

    9 jaar geleden
  • Spaceless

    Ryan haha

    9 jaar geleden

Meld je gratis aan om ook reacties te kunnen plaatsen

Wat wil je nu doen?