Expeditie Afrika: wat staat jou te wachten?

Dag 27.

Na lange tijd zoeken heb ik weer water gevonden. Ik ga het zometeen proberen te filteren. Dit zal een lastige klus zijn. Maar ik moet het doen, ik zal moeten overleven. Helaas is mijn voorraad bijna op. Morgen zal ik het met dierenurine moeten doen. Ook mijn grote voorraad voedsel bestaat enkel nog uit een paar karige restjes. Ik moet proberen te jagen, er zijn veel dieren hier. Misschien dat mijn valletjes werken en ik er vanavond nog van kan profiteren. Maar als al mijn voorraad op is, wat doe ik dan? Dan ben ik hier, alleen, verdwaald en wachtend op mijn trieste lot. Hier, te midden van Afrika. Ik was hier gekomen voor een spannende expeditie, op zoek naar de Big Five: de olifant, de neushoorn, de luipaard, de leeuw en de buffel. Tot nu toe heb ik alleen maar een verdwaalde buffel gezien. Ik ben benieuwd wat mij nog staat te wachten...



Wat staat jou te wachten in Afrika?

Mogelijke uitkomsten

Badderen met buffels (37 x uitgekomen)

Als jij op expeditie gaat in Afrika, heb jij na een paar dagen, hongerig, uitgeput en uitgedroogd, de buffels ontdekt. Wanneer het nacht is, en de buffels liggen te slapen, klim jij op de rug van een buffel. Wanneer het weer dag wordt, rent de buffel samen met zijn kudde en jou naar één van de weinige grote waterplassen in verre omstreken. Je laat je onopgemerkt van de rug van de buffel glijden en haalt je waterfilter tevoorschijn.
In de dagen die daarna komen, wordt jij langzaam door de buffels opgemerkt maar ook geaccepteerd in de groep. Samen met de buffels ga je eten zoeken, water drinken en vooral badderen.

Neushoorns nadoen (31 x uitgekomen)

Wanneer jij op expeditie naar Afrika gaat, ben je goed voorbereid weggegaan. Maar na de twintigste dag merk je dat overleven steeds moeilijker wordt. Je probeert het gevoel van een lege maag te negeren, maar er is geen ontkomen aan. Je begint gefrustreerd te raken, maar ook agressief. Wanneer je op een warme nacht door de landschappen van Afrika loopt, op zoek naar iets om je agressie op kwijt te kunnen, kom je een paar verdwaalde neushoorns tegen. Zonder na te denken ren je op ze af en doe je je best om ze te irriteren. Je hebt simpelweg zin om iemand anders geïrriteerd te zien dan jijzelf. Je probeert de neushoorns na te doen en maakt er vreemde geluiden bij. De neushoorns worden inderdaad geïrriteerd en op bloedige wijze wordt jij van het leven beroofd.

Larpen met luipaarden (43 x uitgekomen)

Wanneer jij op expeditie bent in Afrika, ga je er met veel enthousiasme heen. Gedurende je tocht blijf je even enthousiast of wordt je enthousiasme zelfs verdubbeld. Je ontdekt vele dieren en hebt geen moeite met het tillen van al je bagage (je hebt heel veel koffers mee). Wanneer je op een frisse dag de luipaarden tegenkomt, moet je bijna hyperventileren van enthousiasme. Je rent meteen op ze af, opent je koffer met verkleedkleren en stelt ze voor een keertje te larpen (life-action role playing). Zoals je al verwacht had, stemmen de luipaarden in en verkleden ze zich als weerwolven. Maar omdat jij je verleed hebt als een middeleeuwse herderin, zij zich als monsters en luipaarden erg goed zijn in larpen, wordt je opgegeten door je medespelers.

Olifanten omarmen (60 x uitgekomen)

Wanneer jij op expeditie bent in Afrika, kom jij er al snel achter dat dit het leukste continent is. Na een paar dagen heb je de rustplaats van de olifanten ontdekt. Je valt bijna flauw bij het zien van zulke schattige dieren. Je loopt voorzichtig op een grote olifant af en probeert hem te aaien. De olifant gaat liggen en je klimt op zijn rug. Als je eenmaal ligt, in een innige omhelzing met de ruggenwervel van de olifant, gaat de olifant langzaam staan en loopt hij naar het oosten. Dit is een lange tocht, maar je overleeft het want af en toe sproeit de olifant water over je heen en krijg je wat blaadjes te eten. Aangekomen bij een soort 'paradijs' laat de olifant jou van zijn rug glijden. Samen blijven jullie in het paradijs wonen en voedt de olifant je op.

Luieren met leeuwen (18 x uitgekomen)

Wanneer jij op expeditie in Afrika bent, ben je naar een paar dagen al moe van de kleine stukjes die je loopt. Je raakt uitgeput en hebt zin om gewoon de hele dag te slapen. Maar toch heb je ook honger en moet je voedsel vinden, dus je gaat op zoek. Na een paar uur lopen, kom je de leeuwen tegen, althans, de mannetjesleeuwen. Terwijl de vrouwtjes aan het jagen zijn, liggen de mannetjes daar, lekker in de zon. Je voelt je direct helemaal één met de leeuwen en loopt op ze af. Je oogleden vallen dicht en je valt in een heerlijke, lange slaap. Wanneer je wakker wordt, zijn de vrouwtjesleeuwen terug en bieden ze je een antilope aan. Je eet deze snel op en je hongergevoel vermindert met elke hap die je neemt. Daar zit je dus, samen met de leeuwen te eten en te slapen. Dit leven bevalt je wel. In de dagen die erna komen, ben je een leeuw geworden, althans, je gedraagt je zo en je wordt zo ook gezien. Samen met de mannetjesleeuwen leef je nog een lang, lui leven.

Statistieken

Statistieken

Reageer (13)

  • magiclove

    olifanten omarmen (:

    8 jaar geleden
  • Gisborne

    Olifanten omarmen c:
    Maar, OMG, wat had ik graag willen luieren met leeuwen! O:
    Leeuwen zijn echt mijn favoriete dieren, niet normaal <33333

    9 jaar geleden
  • Eveliendeboef

    Ik vind olifanten en ze houden van mij!!(K)

    9 jaar geleden
  • unicorntjeee9

    Badderen met buffels xD
    dat klinkt als een story die ik voor school heb gemaakt

    9 jaar geleden
  • Pineapple3

    Olifanten omarmen! x)
    +kudo

    9 jaar geleden

Meld je gratis aan om ook reacties te kunnen plaatsen

Wat wil je nu doen?