Zou jij de FAKZ overleven?

Misschien denk je dat het niet zou gebeuren, maar STEL nou dat de FAKZ ineens uitbreekt??? Wat zou jij dan doen? En zou je het overleven???
WAARSCHUWING: EVEN SERIEUS. DOE DEZE QUIZ NIET ALS JE DEEL VIJF NOG NIET GELEZEN HEBT. DOE HEM SUWIESO NIET ALS JE DE GONE SERIES NOG NIET HELEMAAL GELEZEN HEBT. HIJ BEVAT ECHT ONGEZOND VEEL SPOILERS!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Mogelijke uitkomsten

Jij stort je recht in het gevecht! (8 x uitgekomen)

Jij raakt niet snel in paniek en reageert snel. Dat kan goed van pas komen! Bijna de helft van de kinderen in de FAKZ overleeft het niet (Voor het grootste deel door Gaia HAHAHAHAHAHAH nee ik vind dat NIET leuk), maar jij hebt een goede kans! Zorg alleen dat je niet te veel risico's neemt! Bereid je goed voor en laat de FAKZ maar komen :)

Vlucht-tactiek (4 x uitgekomen)

Jij bent niet de dapperste. Maar op zich is jouw tactiek ook best wel goed: Je vlucht gewoon steeds weg. Daardoor maak je best wel kans om het te overleven! Hoewel... Zorg er wel voor dat je niet recht in de bek van een coyote/insect vliegt, of recht tegen Drakes zweephand aan! En zorg ervoor dat je Gaia niet tegenkomt als ze honger heeft (altijd dus), want geloof me: Je bent niet snel genoeg om aan haar te ontsnappen :) Het is te hopen dat jij supersnelheid hebt, want dat kan nog eens goed van pas komen! Hou je overal zoveel mogelijk buiten en je maakt een goede kans ;)

Je vindt het allemaal net iets te geweldig (7 x uitgekomen)

Oké, jij hebt dus hetzelfde probleem als ik: Jij zou de FAKZ helemaal geweldig vinden. Bij elke gruwelijkheid begin je te fangirlen en je hebt een gevaarlijke crush op Drake Merwin. Alleen daardoor al ben ik bang dat je het niet gaat overleven. Sorry :( Tip: Probeer in elk geval in leven te blijven tot Gaia er is, want dan wordt het pas écht leuk!!!

Logica-tactiek (33 x uitgekomen)

Zodra de FAKZ uitbreekt, raak je niet in paniek, maar je probeert uit alle macht om uit te zoeken wat er gebeurt. Uit lastige situaties red je je door er de logica van in proberen te zien. Maar: Niet álles is met nadenken op te lossen... Als je bijvoorbeeld alleen door de woestijn zou zwerven en je komt Gaia tegen....... Tja, wat zal ik zeggen... Maar gelukkig ben je niet zo dom om in je eentje door de woestijn te zwerven! Dus het hangt er een beetje vanaf hoeveel geluk je hebt :)

Zaaaaaaakeeeeeeeeeeeeennnnn (19 x uitgekomen)

Zodra de FAKZ uitbreekt, is het eerste wat jij doet: Proberen de boel te regelen. Je zorgt ervoor dat iedereen te eten krijgt. Op zich is dat heel handig! Maar zorg ervoor dat je je ook weet te redden in het geval dat je in een levensbedreigende situatie terechtkomt :) Lijfwachten kunnen bijvoorbeeld heel handig zijn.

Leider (10 x uitgekomen)

Jij bent de leider! Zodra de FAKZ uitbreekt, grijp jij de macht. Of misschien wil je het niet maar ben je er gewoon goed in ;) Het zou kunnen dat je hierdoor juist een makkelijkere prooi bent voor DE VIJAND............... Maar hopelijk heb je een handige gave! Ik kan niet garanderen dat je de FAKZ overleeft, maar je zal vast niet als eerste gepakt worden :) SORRY DAT DIT WAARDELOZE UITKOMSTEN ZIJN JONGENS O.O

Jij raakt nogal snel in paniek.... (1 x uitgekomen)

Sorry.... Maar bij het minste of geringste raak je in paniek :( Waarschijnlijk zou je de FAKZ niet overleven.... HET SPIJT ME :( Laten we voor jou maar gewoon hopen dat hij niet uitbreekt!! (EN OMG IK VIND HET ZO ERG VOOR JE DAT JE DRAKE EN GAIA NIET ZULT ONTMOETEN!!!!!!!)

Je bent ouder dan 15 O.O (2 x uitgekomen)

Sorry.... Jij zal de FAKZ niet eens meemaken, want zodra alle volwassenen verdwijnen, verdwijn jij ook!!! XD Nee eigenlijk is dat helemaal niet leuk, want nu zul je Drake en Gaia nooit ontmoeten. :(((((((((((((((((((((((((((((((((((((((((((((((((((((((((((((((((((((((((((((((((((((((((((((((((((((((((((((((((((((((((((((((

Statistieken

Statistieken

Reageer (3)

  • boekenmeisje

    ik ben de leider!

    8 jaar geleden
  • Lypophrenia

    Ik vind het net iets te leuk xD

    9 jaar geleden
  • Zoldyck

    Haha, ik regel de zaken XD
    Albert, ga maar gewoon dood, want ik doe het toch veel beter :p

    9 jaar geleden

Meld je gratis aan om ook reacties te kunnen plaatsen

Wat wil je nu doen?