Welke smiley past bij jou?

Veel mensen zitten vaak op WhatsApp of ander social media. Vaak zet je onder een bericht, een plaatje of iets anders gewoon een smiley, omdat het er leuk uit ziet. DMaar welke smiley zien jouw vrienden vaak voorbij komen? Met andere woorden, welke smiley past bij jou?
http://static3.ad.nl/static/photo/2015/6/14/7/20150216170428/media_xll_2781112.png

Mogelijke uitkomsten

Aapjes (15 x uitgekomen)

Jij gebruikt vaak een aapje. Het past altijd en ziet er vrolijk uit. Je krijgt er nooit genoeg van en het is gezellig. Als je iets verkeerds zegt, gebruik je er één met zijn handen voor zijn mond, wil je iets niet zien, doe je de handen voor de ogen, wil je iets niet horen, doe je je handen op je oren. Maar anders zijn aapjes ook gewoon leuk, vrolijk en grappig!

Poep (7 x uitgekomen)

Jij gebruikt vaak de poep! Als je in een melige lachbui zit, stuur jij altijd even een poepje. Het wordt nooit saai, is supergrappig, vrolijk en leuk. Als er iemand poep zegt, stuur jij altijd wel even jouw emoij door!

Lachend (11 x uitgekomen)

Jij gebruikt een lachende smiley! Jij bent lekker vrolijk en gebruikt niet veel woorden. Als je moet lachen, dan doe je even een lachende smiley. Het verschilt nog wel welke lach je gebruikt, maar je gebruikt bijna nooit een treurige! Soms met een traantje erbij, van het lachen of misschien van verdriet. Maar jij lacht vrolijk mee, ook al weet je niet waarom je lacht.

Kusje (12 x uitgekomen)

Jij gebruikt dit lieve kusje! Als iemand zich niet goed voelt, stuur jij deze lieve emoij. Als iemand iets aardigs zegt gebruik jij deze emoij. Als je trots op iemand bent gebruik je deze emoij! Altijd! Een ander hartje gebruik jij ook best vaak. Het is een leuke, lieve reactie, je hoeft niet veel woorden te gebruiken, maar iedereen snapt je toch!

Cool (3 x uitgekomen)

Jij past bij de coole smiley! Jij zit niet zo vaak op social media. Met deze smiley bedoel je telkens iets anders. Soms bedoel je het als oké, soms als; boeit me niet. Het staat cool en is vrolijk. Als iemand ziek is, gebruik jij hem (meestal) niet, maar als je reageert zien jouw vrienden dit tekentje vaak voorbij komen!

Jij reageert meestal niet direct op berichtjes, je wacht het eerst af. Dat is ook heel handig!

Handje (6 x uitgekomen)

Jij gebruikt altijd een handje! Of het nou een vinger is, een klappende hand, dat is gewoon jouw ding! Het past altijd, in elke situatie, of het hopend, vrolijk, triest of gezellig is, het maakt niet uit, een handje past er altijd in! Je kan ze alle kleuren geven, geel, bruin, licht of donker, het kan allemaal! En jij doet het ook!

Meisjee (0 x uitgekomen)

Jij past bij het meisje! Jij gebruikt het vrolijke meisje altijd en overal! Met alle verschillende haarkleuren, handen en tekens hoef jij je nooit te vervelen! Een meisje past altijd en is superleuk. Het is echt jouw ding!

OMG (9 x uitgekomen)

Jij gebruikt de schrikkende smiley! Hij heeft meerdere betekenissen; -Supercool! -Wat erg! -Ah nee! - Dombo! -Echt geweldig! Zoals je ziet allemaal schreeuwende uitkomsten, daarom heb ik hem "OMG" genoemd. Hij is cool en herkenbaar! Iets dat aardig bedoeld is kan ook beledigend overkomen... Dat is een nadeel maar er is sinds kort ook een ~~ als sarcasme emoij.

Statistieken

Statistieken

Reageer (2)

  • RefIection

    Lachend: Maar waar is de knipoog? (gebruik ik namelijk vaker) ;)

    8 jaar geleden
  • AGxLOVERR

    Kusje, maar nee... Ik gebruik die lachende echt in bijna al mn berichten😂😂 Nu weer xD kweet niet of je ze kan zien maar idc😂

    8 jaar geleden

Meld je gratis aan om ook reacties te kunnen plaatsen

Wat wil je nu doen?