GTST: Bij welke familie pas jij?

Heb je altijd al zo'n gezellige familie willen hebben als de Alberts'. Of zou je net zo rijk willen zijn als de familie Sanders? Of vind je jezelf eerder passen tussen de slimme Fischers? GTSTCourant heeft een test voor je gemaakt, om dit te testen.

Mogelijke uitkomsten

Familie Alberts (68 x uitgekomen)

Jij houdt wel van gezelligheid en vooral van een grote familie. Het liefst is elke dag bij jou een familiedag. Je staat altijd voor iedereen klaar en gelukkig staat iedereen ook voor jou klaar. Een afspraak met een vriend of vriendin zeg je gerust af voor een dagje shoppen met je moeder en gamen met je broer doe je nog altijd liever dan mailen met je beste vriendin. Familie is alles voor je, dus tussen de familie Alberts ben je absoluut op de goede plaats.

Familie Fischer (483 x uitgekomen)

Jij bent best wel intelligent, net als de hele familie Fischer. Gezelschapsspellen spelen is je favoriete bezigheid, maar ook een show op televisie wordt met de hele familie bekeken. Voor jou is je thuisbasis hetgeen waar vertrouwen is en waar je helemaal jezelf kunt zijn. Jij houdt van een intieme sfeer met niet te veel mensen bij elkaar, maar alleen de mensen waar je heel veel van houdt.

Familie Sanders (87 x uitgekomen)

Jij past helemaal bij Ludo, Nick en Nina. Een echte Sanders dus. Je bent intelligent, een echte zakenman/zakenvrouw en hebt veel talent op uiteenlopende vlakken. Soms heb je gemene streken, maar de mensen die je echt dierbaar zijn bescherm je met je eigen leven. Geld hebben jullie genoeg, jij hoeft je dus geen zorgen te maken dat je iets te kort komt. Je ouders verwennen je tot op het bot. Met je broer of zus heb je een goede band. Hij of zij is meestal degene die jou adviseert.

Statistieken

Statistieken

Reageer (31)

  • inktzwart

    Fischer. Meer Sanders, als ik het lees.xD

    9 jaar geleden
  • Larafin

    fischer en ja er al lang uit

    1 decennium geleden
  • supperwomen

    Fischer? Die is er al lang uit geloof ik ;)

    1 decennium geleden
  • gtstlover

    sandersssssssss(hoera)

    1 decennium geleden
  • jillxxvaan

    fischer?

    1 decennium geleden

Meld je gratis aan om ook reacties te kunnen plaatsen

Wat wil je nu doen?