• Onze missie was simpel, nieuwe leden rekruteren. Altijd waren wij de machtigste, onsterfelijke wezens geweest, de bloedzuigers, wezens van de nacht, moordenaars.. Maar ons ras begon langzamerhand uit te sterven en werd zwakker, iets wat niet mocht gebeuren! Toch kwam de afgrond steeds dichterbij. Er waren enkele mensen die achter ons bestaan waren gekomen doordat een aantal slordig te werk waren te gaan, ze hadden ons onverwachts aangevallen en een groot deel was omgekomen. Ze hadden ze de zon ingejaagd! De bruten.. En ook de andere bendes vampieren lieten ons niet met rust, continue vonden er nieuwe slagvelden plaats, terwijl we nu juist elkaar moesten steunen. We waren broeders, maar daar waren we allen te trots voor, vandaar dat we nu zelf stappen ondernamen.

    De leider was duidelijk geweest, we moesten ons mengen onder de studenten, het jonge, sterke mensvolk. We zouden in dezelfde lelijke, hoe noemde ze dat ook al weer? Containerwoningen? In ieder geval, we zouden bij ze gaan wonen, ook een baantje zoeken, doen alsof we een van hun waren en hun vertrouwen winnen.. En als het dan zo ver was, zouden we hun één van ons maken en zo ons ras nieuw, sterk vlees bieden. Een nieuwe generatie, jonge vampieren. We zouden ze trainen tot ze sterk genoeg waren om te vechten en te overleven, maar daarvoor moeten we ons eerst tussen hun mengen. Een zware opgave voor hongerige wezens van de nacht die continue verlangen naar heerlijk, zoet bloed.
    Het is oorlog.


    Met dank aan Simone voor de titel, inleiding, de cover en zo'n beetje het hele verhaal. Ik heb eigenlijk de eer om het topic aan te maken. :'D

    DE REGELS:
    - Je kunt altijd meedoen, vraag voor een korte inleiding als je het niet meer begrijpt. Een samenvatting kan sowieso altijd "aangevraagd" worden, mocht je de draad kwijt zijn.
    - Geen perfecte personages.
    - Meerdere personages mogen, maar niet meer dan vier, het moet natuurlijk wel duidelijk blijven.
    - Geen andere personages doden/verkrachten/datsoortdingen zonder zijn/haar toestemming.
    - Niet voor andere personages reageren, kleine beslissingen mogen maar geen gesprekken voeren voor een andere personage.
    - Niet zomaar stoppen, we begrijpen het als je geen tijd en/of zin meer hebt, maar wees dan even zo beleefd om dit te melden en dan schrijven we een mooi einde voor je personage
    (dit kan zowel tijdelijk als definitief).


    INVULLEN:
    Naam:
    Leeftijd:
    Mens/Vampier:
    Uiterlijk:
    Karakter:
    (Vampier)Wat vindt jouw personage van het idee om nieuwe leden te rekruteren:
    Bevriend/vijand met vampiers/mensen:
    Extra:


    Lisa Sky Morgan, 18. June van Dalfsen, 19.


    Have fun. (:


    [ topic verplaatst door een moderator ]

    [ bericht aangepast op 21 sep 2011 - 19:09 ]


    everything, in time

    hahahahha, :'D Ik ga mijn bitch halen :Y)


    In the end the only person we love is ourselves, that's why we choose to love someone who can please us the most.


    Volledige naam: Sky Leah Morgan
    Leeftijd: 19
    Karakter: Sky, liever Leah genoemd, ze verdoemd mensen die haar Sky durven te noemen, is een arrogante, egoïstische meid. Althans, zo komt ze over. Ze maakt anderen met de grond gelijk, of probeert het in ieder geval. Ze vind zichzelf meer dan anderen, maar soms krijgt ze een beetje respect voor anderen. Anderen die háár eens met de grond gelijk weten te maken en pit tonen. Dat waardeert ze. Toch, kan ze soms ook lief zijn, behulpzaam.. Maar enkel als je haar respect hebt afgedwongen. Als laatste is het een echte doorzetter, een meid met pit die je niet snel neerhaalt en als ze eenmaal haar klauwen in iets heeft gezet, dan laat ze niet meer los.
    Uiterlijk: Klik & more. Leah is een blank meisje met zwarte, steile haren tot halverwege haar rug. Ze heeft een stel arrogante, groenblauwe kijkers. In de zomer krijgt ze een aantal sproetjes rond haar neus, die ze vervloekt omdat het haar schattig maakt en daarmee, volgens haar, haar imago verpest. Verder kleedt ze zich vrij gewoon en heeft ze vaak een arrogante uitstraling om zich heen.
    Vampier/Mens: Ze is een mens en heeft al roddels gehoord over de vampieren, ze weet niet wat ze er van moet denken maar blijft op haar hoede. Er lopen volgens haar namelijk zat gek rond op de aardbodem (krul)
    Extra: Ze volgt de opleiding Toegepaste Kunst en Techniek. Ze fotografeert graag, maar tekenen doet ze ook met veel liefde. Als ze eenmaal bezig is stort ze zich er ook volledig op en is ze de rust zelve.
    Extra 2: Momenteel heeft ze maar een baantje bij de crêche, ze haat het, maar het was het enige wat beschikbaar was en waar ze haar wilden. De tijden zijn prima en het verdient goed. Toch vind ze soms de kinderen toch wel schattig, maar dat is iets wat ze niet toe zal geven.
    Extra 3: Ze heeft een zusje, Lisa Sky Morgan, die -helaas- in hetzelfde gebouw is gaan wonen als haar. Alhoewel, ze hebben een echte haat-liefde relatie. Ze maken elkaar het leven zuur, maar als ze moeilijkheden hebben kunnen ze toch bij elkaar terecht, want Leah houdt stiekem toch echt wel van haar zusje.

    [ bericht aangepast op 19 sep 2011 - 19:21 ]


    In the end the only person we love is ourselves, that's why we choose to love someone who can please us the most.

    i join.


    En het moeilijkst is niet het communiceren van, maar het toegeven aan jezelf.

    Sanjit schreef:
    i join.


    Big girls cry when their hearts are breaking

    Geen andere personen verkrachten zonder toestemming.


    No growth of the heart is ever a waste

    Sam, om die regel moest ik ook lachen, lol :'D


    In the end the only person we love is ourselves, that's why we choose to love someone who can please us the most.

    Naam: Eric Middleton
    Leeftijd: 26 in mensenjaren, 489 in vampierjaren.
    Mens/Vampier: Vampier
    Uiterlijk:


    Karakter: Chase is een echte patser. Hij is de leider van de vampiers en deze hele oorlog was dus zijn idee. Hij is heel goed in anderen manipuleren, zowel mensen als vampieren. Hij is vrijwel nergens bang voor en heeft zo'n hoge muur om zich heen gebouwd, dat hij vrijwel emotieloos lijkt. Er is maar één ding dat hem raakt; de manier waarop hij vampier is geworden en hij zijn hele familie is verloren, inclusief zijn vrouw en zoontje. Maar dat weet dan ook niemand van hem.
    (Vampier)Wat vindt jouw personage van het idee om nieuwe leden te rekruteren: Vampiers vindt hij alleen aardig, zolang ze hem adoreren. Mensen vindt hij compleet nutteloze wezens.
    Bevriend/vijand met vampiers/mensen: Zeker een vijand met mensen!
    Extra: Hij is dus de vampierleider, wat wil zeggen dat hij boven álle vampiers staat en hij maakt daar al te graag misbruik van.

    [ bericht aangepast op 18 sep 2011 - 20:36 ]


    everything, in time

    Naam: Adelaine Valetina Favré
    Leeftijd: 19
    Mens/Vampier: Mens
    Uiterlijk:



    Karakter: Adelaine is een lief iemand, die niet snel bang is. Ze is een waaghals en een doorzetter. Ze is driftig en kattig, maar ook intilligent en ambitieus. Ze is overgevoelig en onschuldige dingen komen bij haar hard aan. Ze kan soms vals zijn, maar ze is wel te vertrouwen. Ze haat verjaardagen en is vaak ook chagarijnig. Ze is niet egoïstisch, maar ook niet echt heel gul. Ze is verwend, maar gedraagt zich niet zo vaak als een verwend nest. Ze is creatief en een denker inplaats van een doener. Ze is erg opmerkzaam en oplettend, iets wat zeker van pas komt in haar situatie. Ze is soms te goedgelovig en daardoor kan ze in de problemen komen. Ze houdt zich aan haar beloftes en het is moeilijk voor haar om er een te breken. Ze is niet bepaald voorspelbaar, maar ze is niet té impulsief. Op het eerste gezicht zou je denken dat ze een echte bitch is, maar ze doet lief tegen de mensen die het verdienen. Ze gelooft dat de vampier dergelijk goed zijn helpt ze dan ook inplaats van dat ze de mensheid helpt. Ze is eigenwijs en spontaan, maar ook koppig. Ze bemoeit zichzelf misschien iets te vaak met andere mensen, maar dat is nou juist leuk aan haar. Ze krijgt snelde slappe lach en of dat nou goed of slecht is weet niemand.
    Bevriend/vijand met vampiers/mensen: Ze is juist een vijand van de mensheid en bevriendt met de vampiers. Ze vindt vampiers interessante wezens en wil ze ook niet doden. De mensen die van het bestaan van vampiers afweten die verafschuwen haar en noemen haar een 'vuile verrader.', maar Adelaine trekt daar niks van aan want ze beslist zelf wel of ze bevriendt wilt zijn met vampiers. Ze bespioneerdt de mensen en geeft de informatie aan de vampieren.
    Extra: Adelaine wil graag vampier worden, maar zal het moeilijk vinden om afscheid te nemen van haar ouders. Ze zegt soms wel tegen zichzelf: "Soms moet je dingen achterlaten, om gelukkig te worden."

    [ bericht aangepast op 18 sep 2011 - 20:54 ]


    You gave me forever within the numbered days and I am grateful.

    SAHAHAHAHAM, lach de regels niet uit!(finger)


    everything, in time


    Naam: Daniel Possedon.
    Leeftijd:Toen hij veranderd werd was hij 19, dit gebeurde in 1826.
    Mens/Vampier: Vampier
    Karakter: Daniel Possedon heeft een merkwaardig karakter, die niet iedereen zal kunnen begrijpen. Hij manipuleert mensen met zijn charmes, maar eigenlijk is hij zo koudbloedig, dat hij het liefst ieder persoon op aarde zou willen leegdrinken. Toch heeft hij het woord 'beheersing' enorm goed onder controle. Eenmaal hij iemand in zijn macht heeft, gebruikt hij die enkel voor zijn eigen goedwil. Hij is niet opvallend, maar als hij een blik op iemand heeft gevestigd, doet hij alles om zijn prooi in eigen handen te krijgen. Wat hij daarvoor ook zal moeten doen. Overlevingskracht, sluwheid, manipulatie en doorzettingsvermogen zijn de woorden die hem typeren.
    (Vampier)Wat vindt jouw personage van het idee om nieuwe leden te rekruteren: Daniel doet niet liever dan een spel met mensen te spelen. Hun als marionetten gebruiken, maar hun veranderen in vampieren staat niet meteen op zijn verlanglijstje. Hij is liever alleen dan in groep.
    Bevriend/vijand met vampiers/mensen: Bevriend met een beperkt aantal vampieren. Hij maakt echter niet graag contact met zijn eigen soort, maar doet het toch moest hij in de problemen komen. De mensen jaagt hij op.


    En het moeilijkst is niet het communiceren van, maar het toegeven aan jezelf.

    Sanjit schreef:


    Naam: Daniel Possedon.
    Leeftijd:Toen hij veranderd werd was hij 19, dit gebeurde in 1826.
    Mens/Vampier: Vampier
    Karakter: Daniel Possedon heeft een merkwaardig karakter, die niet iedereen zal kunnen begrijpen. Hij manipuleert mensen met zijn charmes, maar eigenlijk is hij zo koudbloedig, dat hij het liefst ieder persoon op aarde zou willen leegdrinken. Toch heeft hij het woord 'beheersing' enorm goed onder controle. Eenmaal hij iemand in zijn macht heeft, gebruikt hij die enkel voor zijn eigen goedwil. Hij is niet opvallend, maar als hij een blik op iemand heeft gevestigd, doet hij alles om zijn prooi in eigen handen te krijgen. Wat hij daarvoor ook zal moeten doen. Overlevingskracht, sluwheid, manipulatie en doorzettingsvermogen zijn de woorden die hem typeren.
    (Vampier)Wat vindt jouw personage van het idee om nieuwe leden te rekruteren: Daniel doet niet liever dan een spel met mensen te spelen. Hun als marionetten gebruiken, maar hun veranderen in vampieren staat niet meteen op zijn verlanglijstje. Hij is liever alleen dan in groep.
    Bevriend/vijand met vampiers/mensen: Bevriend met een beperkt aantal vampieren. Hij maakt echter niet graag contact met zijn eigen soort, maar doet het toch moest hij in de problemen komen. De mensen jaagt hij op.


    Hoe lang is hij nu dan vampier?;3 -slecht in rekenen


    everything, in time

    Ik wil graag mee doen, maar zit morgen pas op computer (nu mobiel). Dus morgen vul ik in.


    Dreams are the best thing in life, but dont lose yourself!

    2011-1826= 185 (:


    En het moeilijkst is niet het communiceren van, maar het toegeven aan jezelf.

    Bedankt!

    En ja, morgen is nog prima hoor. (:


    everything, in time

    Wanneer beginnen we precies met schrijven?(Als ii vragen mag)


    You gave me forever within the numbered days and I am grateful.