• Hèhè, EINDELIJK

    We hebben meegedaan aan een schrijfwedstrijd, de Paul Harland Prijs, en eindelijk, na een half jaar wachten, hebben we onze resultaten. Het viel wel wat tegen, maar we doen volgend toch lekker opnieuw mee (Y)
    En nu mogen we dus ook eindelijk onze verhalen op Quizlet zetten!!!

    Maar goed, wat willen we nu promoten?
    Twee dingen dus:
    1. De wedstrijd
    2. Onze verhalen

    Dus laten we beginnen met de wedstrijd. Het wordt georganiseerd vanuit Nederland, maar Belgen zijn even welkom hoor (zoals wij dus xD) Het moet gewoon Nederlandstalig zijn. Het is een wedstrijd voor Fantasy, SF en horror, maximum 10.000 woorden. Je moet een half jaar wachten op de prijsuitreiking, maar dat is het wel waard hoor. Je krijgt namelijk een uitgebreid juryrapport over je verhalen, en een bundel met àlle juryrapporten en verhalen.
    http://www.paulharlandprijs.eu/wp/
    Wij doen volgend jaar weer mee, jullie ook?

    en onze verhalen... Tja, ga die maar lekker zelf lezen :P
    We hebben er vier ingezonden en ze komen een voor een online. We zetten er ook steeds de juryrapporten bij op het einde

    De groene mantel - Katl1 en dayxdreamer
    In een gezellig, Middeleeuws dorpje, verdwijnt Rudolf, een sterke kerel. Al snel is er een verdachte gevonden. Maar wat als er nog meer mensen verdwijnen? En wat als blijkt dat er boven natuurlijke krachten me gemoeid zijn?

    De Pieterplunderaars - Dayxdreamer
    In het land Anogtonia hebben mensen het erg zwaar. Drie jaar geleden was alles nog normaal maar sinds de graaf en zijn zoon vermoord zijn is er veel veranderd. Er is niemand die twijfelt aan de daders van deze gruwelijke misdaad: de Pieterplunderaars. Helaas is nog steeds niemand er in geslaagd hen te vatten. Ze terroriseren de streek. De leiding over het land is nu in handen van de tweede zoon van de oude graaf, maar Koenraad is daar nog te jong voor...
    Anna woont in Anogtonia, haar ouders en verloofde zijn gestorven, ze staat er nu alleen voor om voor haar broertje Bert van zes te zorgen. Maar Bert loopt weg als Anna hem verteld over de dood van hun vader. Anna gaat hem zoeken, een gevaarlijke tocht voor een meisje alleen, in het bos van Pieter en zijn bende...

    Het verhaal van Didderic Greunestein - Katl1
    Als graaf Didderic Greunestein op een avond thuis komt meldt een bediende dat zijn vrouw zich verdacht gedraagt. Didderic gaat op onderzoek uit en merkt al snel dat zijn vrouw een groot geheim heeft dat heel wat problemen meebrengt. Wat moet hij nu doen?

    Schurk - Dayxdreamer
    Gadeck zit gevangen in de kerker van de koning. Hij heeft heel wat problemen veroorzaakt als lid van een groep die zichzelf vredestrijders noemen. Het is wel duidelijk dat hij niet koningsgezind is. Over het vonnis bestaat dan ook geen twijfel. Gadeck weet echter te ontsnappen. En dit op een manier waardoor de koning hem ten alle prijzen weer wil zien te vinden. Gadeck is echter niet de eerste de beste en weet te ontkomen, maar hij kan niet aan zichzelf ontsnappen en ook zijn oude leider, Arnulf, zit tijdens zijn afwezigheid niet stil.



    Groetjes,

    Katl1 en dayxdreamer

    [ bericht aangepast op 11 feb 2012 - 17:47 ]


    Niemand is dom, mensen zijn gewoon goed in andere dingen

    De verhalen zijn lekker lang en aangezien ze al geschreven zijn kommen de hoofdstukken altijd dagelijks online, elke dag vast leesplezier ;)

    (dat was je nog even vergeten te vermelden, katl1 (A))


    Vallen is niet moeilijk, het opstaan wel

    Ik ga zeker lezen!


    wees jezelf er zijn al zoveel anderen!!!