• wil je graag dat je meer abbo's krijgt dump dan hier je story!
    Nu je toch aan het kijken bent kijk dan ook op mijn profiel en lees ook mijn verhaal!
    xx


    Dream your life, live your dream.



    Song of Shadows

    When Nick heard he was getting a new roommate, he could only barely contain his nerves. He didn’t know anything about the new boy, apart from his name: ‘J. Sterling’.
    He didn’t know what to expect, but it certainly wasn’t this strange boy.

    Jeff Sterling was cold, calm and he rarely spoke. Nick is intrigued, while the rest of Dalton seems either scared or turned on at the sight of the stranger. What will happen if Nick sticks his nose into the wrong, dark secrets and what effect will it have on Dalton?


    This story revolves around two very unknown characters from the Glee universe.
    You do not have to be following Glee to enjoy the story.


    [right]Written by: Escritura
    Written in: English
    Updates: Irregular
    Also uploaded on:


    Welcome to Night Vale. All Hail the Glow Cloud. All Hail Perfect, Beautiful Carlos.

    Natuurgebonden
    Fantasy, onbekende personen
    De titel zegt al veel.

    [ bericht aangepast op 20 mei 2012 - 16:18 ]


    There's faith and there's sleep - we need to pick one - please

    Hard Knock Life.

    Genre: Drama/Romantiek/Onbekende Personen.
    Het verhaal heel kort samengevat: Het verhaal gaat over Maysilee, ze is veertien jaar oud. Door de plotselinge dood van haar vader kan haar moeder niet meer voor haar zorgen. Naar een internaat lijkt haar de beste oplossing. In het internaat krijgt Maysilee te maken met vriendschap en liefde maar ook vijanden en zware straffen. De eigenares van het internaat is heel streng. Op een dag is het zelfs zo erg dat één van haar vriendinnen iets heel ergs doet, waar Maysilee kapot van is. Naast dat, komt ze er ook achter dat mensen heel anders kunnen zijn dan dat ze in eerste instantie dacht...

    Het verhaal is nog maar net begonnen en ik post elke dag 1 of meerdere stukje(s) =)

    [ bericht aangepast op 20 mei 2012 - 16:22 ]


    The first rule of truly living is to do the thing you're most afraid of.

    10 hoofdstukken:




    1D pictures: ^^



    Mijn SA's:


    How lucky I am to have something that makes saying goodbye so hard.


    Always look on the bright side of life.






    Age.

    One or two numbers.

    A word.

    Seconds.

    Minutes.

    Days.

    Years.


    " You're too old. "
    " You're too young. "
    " I'm twelve. "
    " I'm seventeen. "

    Age is just a number...



    - Fanfiction.
    - Neem abo.
    - Word zo veel mogelijk aan gewerkt.
    - dynamitexxx
    - Start 26 januari 2012


    I think there is real love, but not everyone will find it.

    Ik heb 2 1D verhalen.


    Then I defy thee, stars. Romeo Montague

    Link (:


    Some Dreams Do Come True
    When all your hope seems to fade away
    When all your dreams seem to disappear
    When your heart hurts and you can't stop it
    When The only one you trust is her
    but then she shows you her other side
    and every piece of you starts crying
    When all your hope is gone
    When you're about to give up
    You will find light in the darkness

    Because Some dreams do come true


    Op toneel wordt er een voorstelling gespeeld. Dit is een who done it stuk, waarbij de hoofdpersoon overlijdt. Alles gaat helemaal goed, totdat de hoofdpersoon niet meer opstaat na de laatste voorstelling. Is hij dood? En wie zou ervoor hebben gezorgd? Waarmee is het gebeurd? Een mysterie die nooit opgelost kan worden. Of toch wel?
    Ook worstelt Angel met een groot probleem. Ze is verliefd. Maar niet zomaar verliefd. Verliefd op een meisje. Angel moet hier mee om leren gaan maar dit lijkt lastiger dan gedacht..

    [ bericht aangepast op 3 juli 2012 - 13:10 ]


    You always have a choice in life, it's sometimes just


    Everybody's waiting, everybody's watching. Even when you're sleeping, keep your eyes open. The tricky thing is that yesterday we were just children. Playing soldiers, just pretending. Dreaming dreams with happy endings. In backyards, winning battles with our wooden swords. But now we've stepped into a cruel world, where everybody stands to keep score. Keep your eyes open. Everybody's waiting for you to breakdown, everybody's watching to see the fallout. Even when you're sleeping, keep your eyes open. So here you are, two steps ahead and staying on guard. Every lesson forms a new scar. They never thought you would make it this far. But turn around, they've surrounded you. It's a showdown and nobody comes to save you now. But you've got something they don't, yeah you've got something they don't. You've just gotta keep your eyes open. Everybody's waiting for you to breakdown, everybody's watching to see the fallout. Even when you're sleeping. Keep your eyes open. Keep your feet ready. Heartbeat steady. Keep your eyes open. Keep your aim locked. The night goes dark. Keep your eyes open. Everybody's waiting for you to breakdown. Everybody's watching to see the fallout, even when you're sleeping.
    Keep your eyes open.



    • © Convincing '12
    •• Beautiful cover by Escritura
    ••• Starts 2OO512
    •••• Naar het boek The Hunger Games - Suzanne Collins


    I meant to love you

    Once upon a trouble

    Fanfiction over Nightwish, een vrijwel onbekende hier op het forum. Hij valt overigens makkelijk te lezen voor mensen die ze niet kennen omdat het meer op de bandleden gericht is en niet op de band in het algemeen.


    Searching heavens for another earth

    Heey,

    Ik heb gezien dat er aardig wat stoute duiveltjes zijn hier,
    mensen die vol passie en onvermoeibare lust kunnen lezen over de chemie tussen mensen.. Ben jij zo iemand en hou je van een pittige schrijfstijl?

    Misschien is mijn story dan iets voor jou ;)

    Elke dag schrijf ik gegarandeerd een nieuw, spannend hoofdstuk,
    dus laat je verleiden en neem een abo :)

    LINK:

    [url] http://www.quizlet.nl/stories/86153/just-a-little-bit-more-18/ [/url]

    xx

    Anna.

    PS: In elk engeltje schuilt een duiveltje!

    http://www.quizlet.nl/stories/68113/of-snakes-and-pearls-draco-malfoy/

    Dit is mijn story, met beschrijving, dit is een:

    Draco Malfoy Love Story



    Of Snakes and Pearls Deel I:
    Snakes and Pearls


    Melina en Adora Magic zijn twee zussen in Slytherin, die de strijd met elkaar aangaan om Draco voor zich te winnen.
    Melina Magic rent vaak met haar lange bruine haren door de gangen van Hogwarts om samen met haar beste vriend Blaise grappen uit te halen met de Gryffindors, en hangt het grootste deel van haar tijd rond met Malfoy, in tegenstelling tot haar zus. Adora Magic , die de vampier van Slytherin wordt genoemd, verschuilt zich vaak achter hare blonde haren bij de Weasleys en kan zich niet anders herinneren dan dat ze haar vakanties zoveel mogelijk bij Potter en zijn vrienden doorbracht, in plaats van de hatelijke Slyterins.

    Melina en Adora zijn niet alleen verschillend door hun uiterlijk, maar ook het innerlijk, achter de speelse gifgroene ogen van Melina schuilt een onzeker meisje, terwijl de lichtblauwe ogen van Adora een hel van opgekropte woede en jaloezie lijken te verbergen.

    Boven alles hebben ze echter één ding gemeen ze hebben allebei hun hart verloren aan de populaire, met haat en nijd voor modderbloedjes gevulde Draco Malfoy.

    Al denkt iedereen dat Melina de Slytherin Princess is, gaat het haar niet gemakkelijk af. Ze ziet zichzelf als de onhandigste persoon van de eeuw en dat zorgt ervoor dat ze onder andere schaamtevolle momenten bij de Malfoys krijgt, bijna alles kapot maakt wat ze aanraakt en alleen maar kan hopen dat Draco haar niet zal afkeuren om haar humor en onhandige acties.

    Wanneer Adora zich achtergesteld voelt en buiten spel gezet door Draco’s voorkeur naar Melina, besluit ze de strijd met haar zus aan te gaan en oplossingen te zoeken voor haar problemen. Maar alles heeft zijn prijs: om bij Malfoy in te buurt te kunnen komen zal ze haar trouwe ‘modderbloed’ vrienden moeten dumpen, uit haar schelp moeten kruipen en zorgen dat de Malfoys haar zien staan. Op het moment dat Adora met haar handen in haar haren zit maakt ze uit wanhoop een cruciale beslissing om Draco voor zich te winnen en begint er een onstuimige romance met een andere Malfoy dan die ze in gedachten had…



    Of Snakes and Pearls Deel II:
    Elusive Silk




    *SPOILER ALERT ALS JE DEEL I NIET GELEZEN HEBT*

    Nadat Adora uit wanhoop de tijdverdrijver van McGonagall heeft gebruikt om haar fouten met Malfoy te herstellen, komt ze weer terug in haar eigen tijd, maar niets is meer hetzelfde. Ze komt erachter dat die ene ontmoeting een enorme invloed had op haar leven, waardoor de magie van de tijdverdrijver op hol slaat en ze zonder kennis van haar nieuwe toekomst terug wordt gestuurd naar de receptie.

    Zonder te weten wat er in de weken tussen het Gala en Kerst is gebeurd, probeert Adora zich te redden en aan niemand te verraden wat ze heeft uitgespookt, wat erg moeilijk is als je je niets kan herinneren.

    Stukje bij beetje vallen de puzzelstukjes in elkaar, maar roepen ook nieuwe vragen op: waar is de ring nu? Waarom doet Draco zo mysterieus en koppig over haar ontmoeting met LeBlanc? Waarom komt Nicholas Kachet nooit meer naar zijn werk?

    Adora is niet de enige met vragen: al heeft Melina nooit geweten wat Adora heeft meegemaakt en veranderd, ook zij krijgt zo haar twijfels van haar omgeving en gaat op onderzoek uit. Ze wringt zich in allerlei bochten om haar eigen geheimen en nieuwsgierigheid te verbergen, maar een zekere persoon maakt het moeilijk voor haar om ongestoord haar gang te gaan.

    Om antwoorden te vinden op haar vragen waagt ze zich in gevaarlijke en benauwde situaties en komt daarbij achter de meest afschuwelijke en onverwachte geheimen bij zowel haar eigen familie als bij de Malfoys en Zabini's..



    Ze mag dan wel een prinses zijn, haar leven gaat niet over rozen. Ellianys, prinses van het koninkrijk Ambula, zit al twee jaar opgesloten in de toren van het Koninklijk paleis. Haar dagen zijn eentonig en haar activiteiten variëren van uit het raam staren tot haar hofdame pesten. Maar wat als dat saaie, maar rustige leventje ineens verstoord wordt door het nieuws dat ze uitgehuwelijkt is?


    My Life in Hell


    ... But I'm weak, and what's wrong with that?

    The war between good and evil started.
    but at the same time, the war between brother and sister also started



    Dark Side ~~Draco Malfoy


    If we hug a little tighter, our hearts will be a little closer

    Captured by Curses

    Fantasy, Onbekende personen, Horror



    I will find you and love you again
    Like the wind sweeps the earth
    You fall in deep
    I was a liar in every debate
    I rule the forces that fuelled your hate
    When the cold in my heart leaves
    It comes to an end





    Kamelot







    Waarschuwing: Deze story is voor 12+ vanwege de horrorstukjes die erin voorkomen. Ik waarschuw daar niet voor, dus je hebt het zelf in de hand of je leest of niet. Als het te veel is, verhoog ik de leeftijdskeuring.




    I just can't think about something else |16+

    Romantiek, Onbekende personen



    Zijn lust gaat verder dan die van ieder ander
    En zij houd meer van hem dan van wie ook.
    Maar hij wil meer, meer dan zij hem kan geven.
    Dan is de vraag of hij echt om haar geeft.
    En zal zij ondanks alle leugens bij hem blijven...
    Het is een obsessie.
    Hij kan nergens anders aan denken.
    ~ Soudtrack ~



    AkuAku

    [ bericht aangepast op 20 mei 2012 - 19:37 ]


    Zaldrizes buzdari iksos daor. Maester > Zaldrizes