• Na een aantal jaren van herstellen, lijkt alle oorlogsschade verdwenen die de tweede tovenaarsoorlog met zich mee heeft gebracht. Na al deze jaren, besluit het ministerie een nieuw toernooi te starten om het plezier en gefeest weer op te brengen bij de heksen en tovenaars en voeren een zwerkbaltoernooi in. Jong en oud, meisjes en jongens, iedereen met ook maar een beetje talent mag meedoen!
          De negentienjarige Devlin, wie al sinds twee jaar deel uit maakt van het geliefde team ‘Hollyhead Harpies’ is door het dolle heen als ze hoort dat het nu niet alleen meer bij vriendschappelijke wedstrijdjes blijft en er nu een echte league gaat beginnen. Met niemand minder dan Ginny Weasley gaat ze op zoek naar nieuwe teamleden, die ze klaar kunnen gaan stomen voor het gevreesde toernooi waar iedereen met smart op zit te wachten.

    Twaalf teams, zes wedstrijden en slechts één winnaar. Dit is de strijdkreet van de league en natuurlijk wilt iedereen winnen. Tijdens de bekendmaking van de teams is het Devlin die schrikt. Wat doet Niall daar, haar eeuwige aartsrivaal, waarvan ze had gehoopt hem nooit meer tegen te komen?
          Samen sluiten ze een weddenschap: Wie het toernooi verliest, zal een heel jaar lang als huiself moeten dienen voor het andere team. Zal Devlin winnen, of is tijdens het toernooi het verlangen naar drank, liefde en plezier toch groter?


    Misschien dat jullie het idee wel herkennen, dit komt omdat ik het al eens geschreven heb, maar het nu wil herschrijven. Rollen zijn dus echt van harte welkom, want zonder deze kom ik nergens. (:

    EDIT:
    Alle teams op een rijtje:
    Hollyhead Harpies, Appleby Arrows, Ballycastle Bats, Caerphilly Catapults, Cambridge Cannons, Falmouth Falcons, Kenmare Kestrels, Montrose Magpies, Pride of Portree, Pullover United, Tutshill Tornado's, Wigtown Wanderers, Winterpayne Wasps. Klik hier voor meer informatie >>

    Ondanks dat de naam Niall is, heeft dit niets met One Direction te maken! (:

    Nodig
    # 4 teamleden Hollyhead Harpies. Dit zijn vrouwen, tussen de 17 – 25 jaar
    # 1 teamlid van Hollyhead Harpies, zowel de dochter van de trainer.
    # 6 teamleden Montrose Magpies. Dit zijn mannen, tussen de 17 – 25 jaar
    # Overige zwerkbalspelers. Tussen de 17 – 25 jaar
    # Trainer Hollyhead Harpies
    # Trainer Montrose Magpies
    # Overig Verzin zelf iets leuks, van gillende fans tot verre familieleden.

    In te vullen
    Rol:
    Voornaam, roepnaam:
    Achternaam:
    Volledige naam:
    Leeftijd: Niet allemaal de standaard 17 jaar oud, ook boven de 20 a.u.b. Vermeld ook geboortedatum.
    Nationaliteit: Geboorteplaats, waar geboren?
    Afdeling Hogwarts: In welke afdeling zat jou personage?
    Karakter: Wees hierbij origineel. Niet allemaal de slimme jongen of meid, die erg arrogant is, maar toch lief.
    Uiterlijk: Bekend persoon en naam vermelden, korte omschrijving van uiterlijk zoals lengte.
    Bloed:
    Toverstok en patronus:
    Voorkeur positie en rugnummer: Welke positie zou jij je personage willen hebben? Jager, drijver, wachter of zoeker? Ik maak uiteindelijk de eindkeuze, maar hiermee probeer ik zoveel mogelijk mensen hun wensen te vervullen. Nummer dertien is bezet, trouwens.
    Bezem: Welke bezem heeft jou personage? Een vuurflits, of een nimbus 2000? Je mag er natuurlijk ook zelf één verzinnen, maar geef dan wel een korte uitleg.
    Extra: Alles wat jij nog belangrijk vind.

    Bedankt voor het invullen, (: Ik kies niet de eerste, maar de beste uit en iedereen mag zoveel personages aanmaken als hij/zij wilt. Jongens zijn even hard nodig als meisjes, trouwens.
          Ik zal proberen alle aangemaakte personages te gebruiken, dus als dit niet voor een teamlid is van de Hollyhead Harpies, zal ik proberen haar ergens anders in te stoppen, bijvoorbeeld. Bedankt alvast!

    [ bericht aangepast op 28 mei 2012 - 12:30 ]


    Her heart was a secret garden and the walls were very high.

    Teamlid van Devlin ga ik maken, dochter van de trainer, teamlid van Niall en nog veeeeeel meer. _O_


    Big girls cry when their hearts are breaking

    Ik ga straks een teamlid van de Hollyhead Harpies proberen. (Een vrouw tussen de 17 – 25 jaar) maar ik moet nu gaan eten.

    Zou je me trouwens willen waarschuwen als je begint?
    +
    Die Niall in de inleiding, zeg alsjeblieft dat die niets met 1D te maken heeft.


    “Moonlight drowns out all but the brightest stars.” - Tolkien

    Van wie heeft Devlin het uiterlijk en wie Niall? (: x


    Big girls cry when their hearts are breaking

    Santos schreef:
    Van wie heeft Devlin het uiterlijk en wie Niall? (: x


    Eh, lol, weet ik nog niet, dat kies ik later pas. Hahaha. (:


    Her heart was a secret garden and the walls were very high.

    Frodo schreef:
    Ik ga straks een teamlid van de Hollyhead Harpies proberen. (Een vrouw tussen de 17 – 25 jaar) maar ik moet nu gaan eten.

    Zou je me trouwens willen waarschuwen als je begint?
    +
    Die Niall in de inleiding, zeg alsjeblieft dat die niets met 1D te maken heeft.


    Nee, de betekenis van de naam spreekt me aan. Niets met One Direction te maken. (:


    Her heart was a secret garden and the walls were very high.

    Rol: Teamlid Hollyhead Harpies.
    Voornaam, roepnaam: Yentl. Een bijnaam heeft ze niet en ze wordt ook eigenlijk altijd aangesproken met Yentl. Heel soms met Yent.
    Achternaam: Montgomery.
    Volledige naam: Yentl Florence Montgomery.
    Leeftijd: Yentl is eenentwintig jaar oud en verjaart op 13 Juli.
    Nationaliteit: Yentl is een volbloeds Engelse en is geboren in een klein dorpje naast London. Ze heeft hier heel haar leven gewoond.
    Afdeling Hogwarts: Yentl zat ingedeeld bij Gryffindor. Dit komt omdat ze een meisje was dat makkelijk vrienden maakte en van veel dingen een grapje maakte. Ze werkte niet bepaald erg hard voor school en keek liever toe als er iets gebeurde.
    Karakter: Yentl is te omschrijven als een lui meisje dat het liefste de hele dag toekijkt op mensen die hard aan het werken zijn. Op school was ze zo iemand die haar huiswerk niet maakte en liever aan het slapen was tijdens de lessen. Dit komt omdat als ze iets niet leuk vindt, dan doet ze er ook niks voor, terwijl Yentl toch vrij amibitieus is. Het is dus opvallend dat ze voor Quidditch wel veel doet, omdat ze dit dus wel echt leuk vindt om te doen.
          Yentl is nooit het meisje geweest dat übergeliefd was op Hogwarts. Dit komt door meerdere factoren. Zo is Yentl best wel een bot meisje dat het liefste alleen maar doet wat zij wil en echt ontzettend eigenwijs is. Ze flapt er veel dingen uit zonder erbij na te denken en kan mensen onbedoeld kwetsen. Yentl is ook ontzettend slecht in sorry zeggen en zal dingen dus daarom maar lekker zo laten, om het hele excuses aan te bieden te verkomen.
          Yentl staat bekend om het feit dat ze niet op haar mondje is gevallen en vaak sarcastische opmerkingen maakt. Ze heeft een bepaald soort van humor, die veel mensen niet begrijpen of grappig vinden, terwijl zij zelf makkelijk een kwartier dubbel kan liggen om haar eigen grappen.
          Yentl is niet super slim, maar ook helemaal niet dom. Ze kan mensen makkelijk doorzien en je moet wel heel goed zijn, wil je haar in de maling nemen. Yentl is voor de rest meestal vrij actief, maar kan ook harstikke lui zijn. Ze is snel chagerijnig en klaagt echt enorm veel. Maar Yentl is wel een gezellig persoon met wie je goed kan praten, omdat ze ook echt haar serieuze kanten heeft.
    Uiterlijk:


    Yentl is een vrij mooi meisje, maar zal bijvoorbeeld in een grote groep niet opvallen. Ze heeft namelijk een vrij standaard uiterlijk. Ze is ongeveer 1.75M lang en erg slank gebouwd. Dit is vooral te zien aan haar lange, dunne benen waar veel meisjes erg jaloers op zijn.
          Yentl heeft lange lichtblonde haren die meestal stijl over haar schouders vallen. Met bepaalde gelegenheden, spreekt ze er een spreuk over uit dat ze bijvoorbeeld krullen, maar voor normaal houdt ze ze gewoon stijl. Soms draagt ze ze vast, met Quidditch, maar anders meestal los. Ze heeft lichtblauwe ogen die omringd worden door lichtblonde wimpers van normale lengte.
    Heather Morris.
    Bloed: Yentl is een halfbloedje. Haar moeder is een heks en haar vader een dreuzel. Ze was eigenlijk liever een volbloeds heks geweest, maar is uiteindelijk wel blij met de familie waarin ze leeft - omdat het er altijd gezellig is. Yentl's moeder, Amelia, werkt in een ziekenhuis ergens buiten Daigon Alley. Yentl's vader, Monroe, werkt als piloot in London. Hierdoor is hij bijna nooit thuis, maar daar krijgt Yentl vrij weinig van mee als ze aan het trainen is. Yentl heeft alleen één oudere broer, wie een tovenaar is, Timothy van vijfentwintig. Hij heeft zelf ook op Hogwarts gezeten en was ingedeeld bij Ravenclaw.
    Gwyneth Paltrow, Robert Downey Jr, Chris Evans.
    Toverstok en patronus: Yentl's toverstok is gesneden uit eikenhout en is 24,5 centimeter lang. Als kern bezit hij een veer van een hippogrief. De patronus van Yentl is een koala, omdat deze dieren echt ontzettend veel slapen en redelijk bekend staat om het feit dat ze vrij lui zijn - wat Yentl ook precies is.
    Voorkeur positie en rugnummer: Yentl is wachter en heeft het rugnummer 8, omdat dat haar lievelingsgetal is.
    Bezem: Yentl heeft een nimbus 2000, die ze helemaal zelf gespaard heeft. Haar vorige is kapot gegaan toen ze bij een oefenwedstrijd tegen een paal aanvloog en naar beneden viel.
    Extra: Yentl is al een tijdje samen met de eenentwintig jarige Louis. Hij speelt bij Montrose Magpies als drijver. Ze hadden elkaar ontmoet bij een oefenwedstrijd en mochten elkaar wel. Dit is nu ongeveer al bijna twee jaar geleden, ze zijn nu anderhalf jaar samen en negeren compleet dat mensen zeggen dat ze rivalen zouden moeten zijn.

    [ bericht aangepast op 28 mei 2012 - 12:49 ]


    Big girls cry when their hearts are breaking

    Rol: Teamlid Montrose Magpies.
    Voornaam, roepnaam: Louis. Hij wordt soms aangesproken met Lou, maar voor de rest gewoon met Louis.
    Achternaam: Finley.
    Volledige naam: Louis Robert Finley.
    Leeftijd: Louis is nu eenentwintig jaar oud en verjaart op 23 Septemer.
    Nationaliteit: Louis komt uit de hoofdstad van Ierland, Dublin. Hij ging wel altijd gewoon op Hogwarts naar school.
    Afdeling Hogwarts: Louis was ingedeeld bij Hufflepuff, omdat het een vrij onopvallende jongen is die meestal wat op de achtergrond blijft. Het is niet dat hij bijna niet praat ofzo, maar hij is zich meestal gedeist als er mensen langs komen die hij niet zo aardig vindt.
    Karakter: Louis is werkelijk een schat van een jongen. Hij heeft een hart van goud, is erg behulpzaam en een goede vriend. Dit is ook de reden waarom hij vrij veel vrienden heeft, omdat het gewoon echt een goede jongen is. Hij doet eigenlijk geen vlieg kwaad en heeft nooit slechte bedoelingen. Toch mag lang niet iedereen hem. Slyterhin had het vrijwel altijd op hem gemunt en tot op de dag van vandaag weet hij eigenlijk nog steeds niet waarom.
          Het verbaast mensen altijd dat hij niet in gedeeld was bij Ravenclaw, gezien hij altijd erg hard werkte voor school en goede punten haalde. Dit was misschien wel omdat hij ook echt hard moest werken. Hij had altijd alles op tijd af en was lang niet de slimste jongen die rond liep op Hogwarts. Als hij een onvoldoende haalde, kon hij er ook echt van balen en ging alleen maar harder ervoor werken om het op te halen.
          Het probleem bij Louis is misschien wel dat hij té lief is. Veel mensen vinden hem hierdoor erg saai, omdat hij nooit mee kattekwaad uit zou gaan halen en meestal erg serieus is. Het is dan wel een jongen waar je goed mee kan praten, maar echt lol maken gaat niet zo goed met hem. Hij is namelijk snel bang dat hij dingen verkeerd doet en houdt zich daarom meestal een beetje in.
    Uiterlijk:


    Fernando Torres.
    Bloed: Louis is een dreuzelgeborene. Hij vindt het helemaal niet erg dat zijn ouders geen tovenaars zijn en is zeer tevreden met zijn lieve familie. Zijn moeder, Marley, heeft een eigen boekhandel en is hier bijna 24/7 te vinden met haar ambitie voor boeken en lezen. Ze schrijft zelf ook weleens boeken, maar deze zijn niet zo bekend. Brandon is de vader van Louis. Brandon en Marley hebben samen drie kinderen, waarvan Louis de oudste is. Hij heeft nog een jongere zus Merlin van zeventien, een dreuzel, en een jongere broer Ricky van zestien, wie nu op Hogwarts zit. Hij is ook ingedeeld bij Huffelpuff.
    Meryl Streep, George Clooney, Dakota Fanning en Sterling Knight.
    Toverstok en patronus: De toverstok van Louis is gesneden uit beukenhout en 21,2 Centimeter lang. Als kern bezit hij een druppel drakenbloed. Zijn patronus is een musje.
    Voorkeur positie en rugnummer: Louis speelt als drijver in het team van Montrose Magpies. Zijn rugnummer is vier, hij had geen voorkeur voor een nummer en kreeg dus het cijfer dat nog over was.
    Bezem: De bezemsteel van Louis is een deluxe versie, die hij van zijn ouders heeft gekregen voor zijn negentiende verjaardag. Het is een Fireflight 140.


    Big girls cry when their hearts are breaking

    Rol: Teamlid Monrose Magpies.
    Voornaam, roepnaam: Mick. Een bijnaam heeft hij niet echt, maar door zijn fans wordt hij weleens The absolute Seeker genoemd.
    Achternaam: Styles.
    Volledige naam: Mick Jonah Sebastian Styles.
    Leeftijd: Mick is nu drieëntwintig jaar oud en verjaart op 3 April.
    Nationaliteit: Mick is officieël geen Engelse, maar een Amerikaanse. De eerste tien jaar van zijn leven heeft hij door gebracht op een ranch in Texas. Toen is hij verhuisd naar London met zijn familie en ontving hij een brief voor Hogwarts, de grootste reden waarom ze ook in Engeland zijn gebleven.
    Afdeling Hogwarts: Mick zat ingedeeld bij Gryffindor. Dit komt omdat het echt geen slechte jongen is, ookal zouden veel mensen zeggen dat hij dat nu wel is. Door al zijn roem is hij redelijk arrogant geworden, maar dit was hij niet voor dat alles. Hij is eigenlijk een lieve jongen met het beste voor voor iedereen. Dit is alleen niet zo goed meer zichtbaar.
    Karakter: Mick is een zeer stereotype, zoals de meesten uit zijn team zijn. Hij is arrogant geworden door zijn status in het zwerkbalteam, zijn talent en de manier waarop mensen tegen hem aankijken. Hij is een van de beste spelers van de wereld en de meisjes liggen aan zijn voeten. Leerlingen van toverscholen hebben posters van hem op hun muren hangen en benijden hem ontzettend. Dit heeft hem zelfverzekerd gemaakt, want Mick was een zeer onzekere jongen. Mick is ook nog eens zeer intelligente jongen, maar is beetje bij beetje kwijt geraakt waarvoor hij nou echt zwerkbalt. Toch is het zijn grote passie en doet hij het altijd met plezier. Het is een goede vriend en staat klaar voor de mensen die hem nodig hebben. Hij heeft niks tegen Dreuzels of snullen, maar verkiest tovenaars en heksen toch boven hen.
          Mick is niet zo goed met meisjes. Hij weet niet zo goed wat hij tegen hen moet zeggen en wordt algauw zenuwachtig als hij tegen een meisje moet praten. Bijna niemand zou dit van hem verwachten en hij probeert het dan ook een beetje te verbergen, maar hij ligt er gewoon te dik bovenop.
          Mick wordt echt regelmatig omschreven als arrogant. Dit is hij ook wel. Hij krijgt dagelijks te horen dat hij steengoed is en dit heeft ervoor gezorgd dat hij dit ook geloofd. Hij is zich er dus van bewust dat hij goed kan zwerkballen, maar dat houdt hij liever voor zichzelf. Hij schept er liever niet mee op.
    Uiterlijk:


    Young Heath Ledger.
    Bloed: Mick is een volbloeds tovenaar. Zijn ouders zijn echter niet meer actief als tovenaars en leven nu een gewoon leven. Zijn moeder, Mia, is lerares op een middelbare school en geeft daar wiskunde. Zijn vader, Theodore, is politieagent. Mick's familie is erg uit elkaar gevallen toen zijn jongere broertje, Nick, is overleden toen hij zeven was. Nick kwam terrecht in een auto ongeluk toen ze nog in Texas woonde en was op slag dood. Mick was negen toen dat gebeurde. Hij heeft het nooit echt goed kunnen verwerken, omdat hij Nick uitdaagde om de weg over te steken en hierdoor werd hij dus onderschept door een auto. Nooit heeft hij iemand durven te vertellen dat hij Nick bijna had gedwongen om over te steken op zijn kleine fietsje en zegt nog steeds dat Nick zelf overstak. Hij blijft het zichzelf toch kwalijk nemen, ookal had hij nooit bedoelt dat Nick geraakt werd door een auto.
    Toverstok en patronus: De toverstok van Mick is gesneden uit eikenhout en is 23, 1 Centimeter lang. Als kern is er een druppel bloed van een Feniks.
    Voorkeur positie en rugnummer: Mick wordt beschouwd als vrijwel de beste zoeker van misschien wel de hele wereld. Als eerste instantie wilde hij proberen om wachter te worden, maar zoeker stond hem veel beter. Zijn rugnummer is zeven. Dit heeft wel een achterliggende gedachte. Zijn jongere broertje is namelijk overleden toen hij zeven was door een auto ongeluk.
    Bezem: Mensen zouden verwachten dat dé Mick Styles wel zou vliegen op een bezemsteel die speciaal voor hem is gemaakt met van alles erop en eraan, maar dat is niet waar. Mick vliegt op een simpele vuurflits. Hij wil het namelijk hebben van zijn talent en niet van een bezemsteel die de show steelt.
    Extra: Mick is al jaren verliefd op Nova, een meisje dat jaren lang bij hem in de klas heeft gezeten. Ze kennen elkaar al sinds het eerste leerjaar en hoewel ze niet super veel met elkaar om gingen, konden ze het wel altijd goed vinden met elkaar. Sinds ze van school afzijn, hebben ze veel minder contact met elkaar. Nova vindt hem wel heel verwaand geworden, maar blijft hem toch wel zien als een vriend.

    [ bericht aangepast op 28 mei 2012 - 13:47 ]


    Big girls cry when their hearts are breaking

    Sorry dat zoveel rollen van mij bijna hetzelfde zijn als van je vorige verhaal. D:
    Rol: Teamlid Montrose Magpies - beste vriend Mick.
    Voornaam, roepnaam: Ceasar. Hij wordt ook vaak aangesproken met zijn achternaam, Pearce.
    Achternaam: Pearce.
    Volledige naam: Ceasar Nigel Pearce.
    Leeftijd: Ceasar is net zoals Mick drieëntwintig jaar oud. Hij verjaart op 11 Augustus.
    Nationaliteit: Ceasar is een half Surinaamse, half Engelse. De kant van zijn vader is namelijk Surinaams en van zijn moeder Engels.
    Afdeling Hogwarts: Ceasar zat net zoals zijn beste vriend Mick bij Gryffindor. Hier heeft hij Mick ook van leren kennen. Ceasar is een sociale jongen die totaal niet op zijn mondje is gevallen. Hij geeft altijd een weerwoord en is degene die eigenlijk altijd wel met een groepje vrienden door te school zal lopen.
    Karakter: Ceasar is zeker niet de leukste jongen die er op school rond loopt. Hij komt misschien over als een grappige en sociale jongen die heel makkelijk vrienden maakt en opzich is hij dit ook wel, maar er zitten ook genoeg nadelen aan Ceasar vast.
          Ceasar is al heel zijn leven erg arrogant geweest. Hij vindt zichzelf het beste van het beste en is een ontzettende opschepper. Op de één of andere manier wil hij altijd alles beter hebben dan anderen en zorgt ervoor dat hij dat dus ook heeft. Ceasar kan vaak erg bot overkomen, omdat hij dingen vaak zegt zoals hij het wil. Hij houdt niet echt rekening met de gevoelens van een ander. Soms wordt hij dan ook uitgemaakt voor een pestkop, waar ook wel een kern van waarheid in zit.
          Ceasar is bijvoorbeeld iemand die graag mensen de grond inboort en er alleen maar om moet lachen. Toch zijn er veel mensen die hem mogen en dat komt waarschijnlijk omdat ze zich veilig voelen bij Ceasar. Want als je bevriend met hem bent, betekent dat dus automatisch dat hij je niet zal pesten. Tenminsten hij kan nog vaak genoeg bot overkomen of je wel echt zijn mening geven, maar hij zal er wel voor je zijn en je dus beschermen als er gevaar rondom je dreigt.
          Ceasar is een van de weinige die al met Mick bevriend was voordat hij echt beroemd werd. De twee zaten bij elkaar in het eerste jaar en konden het goed met elkaar vinden, ondanks dat ze echt heel anders zijn. Ceasar maakte altijd grapjes om Mick en doet dan nog steeds. Alsof hij zich anders zal gaan gedragen tegenover Mick omdat hij toevallig nu zo bekend is. Dit waardeert Mick echt heel erg, omdat Ceasar eigenlijk een van de weinige is die zo blijft doen als hij altijd heeft gedaan tegen Mick.
          Ceasar is ook een redelijk bekende Quidditch speler, maar lang niet zo bekend als Mick. Hij staat eerder bekend als de vriend van Mick Styles dan als zichzelf, maar hierdoor denkt hij wel dat hij beroemd is over de hele wereld. Veel mensen hebben geprobeert hem uit die droom te helpen, maar hij wil hen niet geloven.
    Uiterlijk:


    Bruno Mars.
    Bloed: Ceasar is een volbloeds tovenaars en dit mag dan ook iedereen weten. Zijn moeder, Nicole, heeft een goede carrière in het enterainment van tovenaars en heksen als zangeres. Zijn vader, Joe, is een goed betaalde advocaat. De opa van Ceasar, van zijn vaderskant, is de trainer van de Montrose Magpies, namelijk Nigel Pearce. Soms vindt Ceasar het leuk dat zijn opa zijn trainer is, maar soms haat hij het ook echt.
    Toverstok en patronus: De toverstok van Ceasar is bijna hetzelfde als die van Nigel. Zijn toverstok is gesneden uit beukenhout en 25,5 centimeter lang. Als kern is er een kattenhaar voor gebruikt. Het enige verschil tussen de toverstok is twee centimeter in de lengte. Die van Ceasar is korter. Zijn patronus is een pauw.
    Voorkeur positie en rugnummer: Ceasar staat opgesteld als drijver, omdat hij een viesspelletje kan spelen en echt niet uitkijkt met het slaan van beukers. Zijn rugnummer is 10.
    Bezem: Ceasar heeft een simpele vuurflits.

    [ bericht aangepast op 28 mei 2012 - 17:28 ]


    Big girls cry when their hearts are breaking

    Yes, ik ben in love met alles wat HP gerelateerd is, ik ga wat voor je in elkaar zetten!


    “A reader lives a thousand lives before he dies. The man who never reads lives only one.” - George R.R. Martin

    Rol: teamlid Hollyhead Harpies
    Voornaam, roepnaam: Brittany is haar echte naam maar ze wordt door iedereen Brynn genoemd, zo stelt ze zichzelf ook altijd voor aan onbekenden.
    Achternaam: Wilder
    Volledige naam: Brynn Penelope Madison Wilder
    Leeftijd: Brynn is 19 jaar oud en geboren op koude winteravond, 5 december 1993
    Nationaliteit: Brynn is geboren en getogen in Coventry, Engeland maar is half Mexicaans.
    Afdeling Hogwarts: Brynn is een op en top Ravenklauwse. Ze is hier erg trots op en dat mag ook wel omdat Brynn is afgestudeerd als slimste studente van haar jaarlaag met een maximale score op haar examens. De enige die dit ooit heeft overtroffen is Hermione Granger, een goede vriendin van Brynn.
    Karakter: Zoals hier boven beschreven staat is het wel duidelijk dat Brynn ontzettend intelligent. Ze is hoogbegaafd en ontzettend slim. Dit laat ze echter niet graag merken omdat Brynn niet wil dat ze beschouwd wordt als een stuudje, want dat is ze absoluut niet. Ze kan er niks aan doen dat ze zo slim is, ze weet het gewoon allemaal. Daarbij is Brynn ook nog eens creatief, en dit gemengd met haar intellect pakt altijd goed uit. Ze is in staat nieuwe manieren te bedenken om dingen voor elkaar te krijgen. Ze is vindingrijk en ze kan dingen op een andere manier aan pakken.
    Brynn is het meest levenslustige meisje wat je ooit hebt ontmoet. Ze heeft een blij gemoed en ze geeft zich met huid en haar over aan de activiteiten van de dag. De passie die ze investeert in haar projecten is aanstekelijk en zelf kijkt ze bij het opstaan al uit naar wat de dag je zal brengen. Brynn is een belangstellend en nieuwsgierig meisje. Ze staat altijd open voor nieuwe ervaringen, vindt het geweldig om andere mensen te leren kennen en wil weten hoe alles werkt. Ze kan elke dag nog leren.
    Brynn is ook iemand die maar blijft praten. Ondanks dat ze niet graag met haar intelligentie te koop loopt, kan ze nog altijd wel belachelijk slim uit de hoek komen, waarbij ook de nodige sarcastische opmerkingen worden gebruikt.
    Brynn kan niet tegen stiltes en er moet altijd geluid om haar heen zijn. Ze is ontzettend vrolijk en huppelt het liefst de hele dag rond, vrolijk grapjes makend. Want ze beschikt ook nog over een dosis humor. Ze denkt altijd overal het goede van en dat is ook een van haar zwaktes. Haar enthousiasme steekt ook nogal eens de kop op maar dat kan ook voor problemen zorgen omdat het uiteindelijk nog vreselijk irritant kan zijn. Het probleem bij Brynn is, dat ze veel te veel nadenkt over dingen. Zo raakt ze in de stress en wil het vaak ook niet lukken. Ook is ze emotioneel aangelegd en krijgen haar emoties ook vaak de overhand, want ook niet altijd goed kan uitpakken.
    Ze gaat moeilijke projecten of conversaties niet uit weg en gaat juist de confrontatie aan. Hier kickt ze stiekem wel een beetje op. Brynn is daarom ook niet op haar mondje gevallen en ze durft best haar mening uit te spreken, tegenover wie dan ook. Ze heeft een scherpe tong waarmee ze venijnig uit de hoek kan komen. Brynn's scherpe tong beledigd vaak mensen met vlak sarcasme.
    Ook zit er wel wat verlegenheid in bij Brynn, maar dit is in het geval als het om jongens gaat. Brynn is namelijk al enige tijd verliefd op de twee jaar oudere Henrie. Ze zijn ontzettend close samen en Henrie heeft inmiddels ook wel door dat er iets groeit tussen die twee. Maar Brynn durft het niet helemaal onder ogen te zien en daarom vertelt ze hem ook niet wat ze voor hem voelt.
    Uiterlijk:



    Brynn heeft prachtige hazelnootbruine ogen en heeft donkerbruin haar met slag erin. Ze vind het makkelijk om er gewoon een borstel er doorheen te halen 's ochtends en dan gewoon haar hand er doorheen te halen en haar haren opzij te gooien. Het liefst draagt ze haar haren dus los maar tijdens het sporten bindt ze haar haren bij elkaar tot een lange vlecht of hoge staart. Ze draagt niet veel make-up, gewoon een beetje mascara en wat lipgloss. Ook draagt ze vaak een dun lijntje eyeliner omdat haar ogen daardoor beter uitkomen, vind ze zelf. Brynn is ongeveer 1.75 en ze heeft een slank postuur.
    Selena Gomez
    Bloed: Volbloed. Ook al is Brynn geboren in Engeland, ze heeft toch een buitenlands uiterlijk en dat heeft ze van haar Mexicaanse moeder, de 45-jarigePenelope Espidora. Maar zelfs haar moeder is Engelse want ze is zelf ook in Engeland geboren. Penelope is een tovenares die samen met haar man een grote boekenzaak runt vol met magische boeken. Brynn's vader is Richard Wilder van 47. Brynn's ouders hebben elkaar ontmoet toen ze allebei nog op Hogwarts zaten.
    Salma Hayek, Nathan Fillion
    Toverstok en patronus: Brynn's toverstok is uit een speciale, redelijk onbekende houtsoort gesneden, namelijk Coromandel. Dat is een redelijk sterk en zware houtsoort, maar wel soepel en buigbaar. Haar kern is het hartenbloed van een draak. Brynn's patronus is een Gems, een hoefdiertje die heel makkelijk tegen steile berghellingen kan opklimmen. Omdat hij zo'n grote kracht heeft en doorzettingsvermogen is hij Brynn's patronus.
    Voorkeur positie en rugnummer: Brynn's positie in het team is die als drijver. Dat zou je in eerste instantie niet zeggen omdat Brynn een slank postuur heeft en nou ook niet bepaald gespierd is. Maar hard slaan is een van haar specialiteiten en omdat ze zo intelligent is kan ze door de stand van de wind en spierkracht precies berekenen hoe ze moet slaan.
    Bezem: Brynn's bezemsteel is een Nimbus 2001, ze is vaak aangeraden om een Vuurflits aan te schaffen maar dat doet ze niet omdat deze bezemsteel haar vertrouwd is. Ze weet precies hoe hij werkt en vliegt.
    Extra: /

    [ bericht aangepast op 28 mei 2012 - 16:06 ]


    “A reader lives a thousand lives before he dies. The man who never reads lives only one.” - George R.R. Martin

    Rol: teamlid Montrose Magpies
    Voornaam, roepnaam: Henrie
    Achternaam: Finlay
    Volledige naam: Henrie Fredrick Finlay
    Leeftijd: Henrie is geboren op 28 september 1990 en is nu 21 jaar oud.
    Nationaliteit: Henrie is geboren in een klein dorpje dat Portmouth heet maar hij is op jonge leeftijd verhuisd naar de grote stad, Wolverhampton
    Afdeling Hogwarts: Henrie wist voor de brief die hij op z'n elfde kreeg helemaal niet van het bestaan af van Hogwarts dus hoorde hij pas voor het eerst dat hij in een afdeling geplaatst zou worden. Henrie kwam in Gryffindor, waar hij van zijn schooltijd heeft genoten.
    Karakter: Henrie is een ontzettend impulsief ingestelde jongen die niet twee keer nadenkt voor dat hij iets zegt of doet. Henrie is niet op zijn mondje gevallen en durft best zijn mening uit te spreken, tegenover wie dan ook. Hij heeft een scherpe tong waarmee hij venijnig uit de hoek kan komen maar dat is alleen als hij kwaad is, dus als iemand hem, of zijn vrienden, beledigd.
    Henrie heeft een sociaal karakter en kan eigenlijk met iedereen opschieten. Hij is was best geliefd op school, omdat hij erg betrokken was bij de activiteiten die er georganiseerd worden. Henrie zelf noemt zichzelf 'belangstellend' maar eigenlijk is hij gewoon ontzettend nieuwsgierig. Hij staat altijd open voor nieuwe ervaringen, vindt het geweldig andere mensen te leren kennen en wil weten hoe alles werkt.
    Henrie ziet zichzelf echt als een leider. Hij is in staat activiteiten met een groep zo te plannen en te organiseren dat daadwerkelijk iets van de grond komt. Daarbij heiligt het doel niet alle middelen. Het welzijn van alle groepsleden gaat hem aan het hart en hij onderhoudt prettige relaties met allen. Hierin zie je ook weer zijn sociale en vriendelijke karakter naar voren komen. Al ziet hij zichzelf als een leider, hij is ook een echte teamplayer. Hij bekijkt de gang van zaken vanuit het perspectief van de groep en hij kiest waar mogelijk voor oplossingen waar iedereen beter van wordt. Henrie beschikt met andere woorden over gemeenschapszin en loyaliteit. Hij legt zich neer bij groepsbeslissingen, maar niet op een automatische manier.
    Verder is Henrie een geweldig lieve jongen met wie je lekker kan praten. Hij zal altijd naar je luisteren en goede raad geven als je het maar nodig hebt. Hieruit blijkt ook maar weer dat Henrie ook nog eens ontzettend slim is en dat hij niemand iets aan zou doen.
    Uiterlijk:



    Chord Overstreet
    Bloed: Henrie is muggleborn. Zijn ouders zijn de 47-jarige Natan en de 45-jarige Kate. Natan werkt als belangrijke advocaat en Kate is grafisch vormgever bij een vooraanstaand modeblad. Henrie is de oudste thuis. Na hem komt Eva van 18. Daarna komen Peyton en Spencer. Al Henrie's broertjes en zusjes zijn ook Muggle's en Henrie is de enige tovenaar in de hele familie. Peyton is 15 jaar en Spencer is 13.
    Nathan Fillion, Stana Katic, Emma Watson, Peyton List, Spencer List
    Toverstok en patronus: Mahonie is waar Henrie's toverstok uit bestaat en de kern is een veer uit de staart van een feniks. Als patronus heeft Henrie een hond. Hier is hij natuurlijk niet echt trots op maar dit weerspiegelt wel precies zijn karaktier.
    Voorkeur positie en rugnummer: Als rugnummer heeft Henrie 9, hij heeft niet echt een lievelingsnummer of iets in die richting, daarom was hij tevreden met elk nummer dat hij zou krijgen. Henrie speelt als Jager in het team.
    Bezem: Henrie heeft een Vuurflits in zijn bezit. Het is een redelijk dure bezemsteel maar omdat zijn ouders goed verdienend zijn heeft hij deze kregen toen hij voor het eerst bij de Magpies ging spelen, op 17 jarige leeftijd. Ontzettend jong dus om in zo'n groot en belangrijk team te spelen.
    Extra: Henrie heeft al heel erg lang een crush op zijn goede vriendin Brynn. Eigenlijk al toen hij haar voor het eerst zag op Hogwarts. Toen zij gesorteerd werd zat Henrie in het tweede jaar en ze hebben op school ook nooit een woord met elkaar gewisseld de eerste vier jaar. Maar toen Henrie in zijn laatste jaar zat en als Jager speelde in het Gryffindor-team kwam Brynn voor het eerst in het team van Ravenclaw als Drijver. Dit vond hij heel bijzonder omdat hij nog nooit van een meisje als Drijver had gehoord, in iedergeval niet op Hogwarts. Toen zijn ze een beetje naar elkaar toe gegroeid en is hij verliefd op haar geworden. Dit heeft hij alleen nog niet aan haar verteld.


    “A reader lives a thousand lives before he dies. The man who never reads lives only one.” - George R.R. Martin

    Rol: Trainer Hollyhead Harpies.
    Voornaam, roepnaam: Caroline. Ze wordt vaak door haar man Caro of Line genoemd, maar over het algemeen wordt ze gewoon aangesproken met Caroline.
    Achternaam: Matthews.
    Volledige naam: Caroline Rosalie Matthews.
    Leeftijd: Caroline is nu negenveertig jaar oud en ze verjaart op 15 December.
    Nationaliteit: Caroline is een volbloeds Engelse, geboren in Bradford.
    Afdeling Hogwarts: Caroline heeft ook op Hogwarts gezeten en was ingedeeld bij Slytherin. Niet persé omdat Caroline graag een slechte heks wilde worden, maar door haar temperament. Ze was altijd erg vurig aangelegd en had een redelijk groot ego. Maar een slecht persoon is Caroline zeker niet te noemen.
    Karakter: Caroline is een erge vurige vrouw. Ze kan zich bijvoorbeeld erg inleven in het spel en kan daardoor erg gaan schreeuwen. Ze wordt hierdoor beschouwd als een slechte trainer en coacht, omdat ze haar team weleens een beetje afsnauwt. Maar ze zegt voor iedere wedstrijd dat ze het niet slecht bedoelt en zal ook haar excuses er voor aanbieden. Ze wil namelijk haar meiden zich niet slecht laten voelen, ze leeft zich gewoon heel erg in.
          De voornaamste reden dat Caroline ingedeeld zat bij Slytherin, was vanwege haar ego. Caroline kan het namelijk bijzonder goed vinden met zichzelf en heeft veel trots. Dit maakt haar echter niet echt arrogant, maar juist zelfverzekerd. Caroline is een vrouw die er voor iedereen is en altijd naar mensen zal luisteren. Zo kunnen haar meiden ook naar haar toe komen als er iets is wat ze niet zo makkelijk durven te vertellen. Caroline is over het algemeen erg serieus en vindt het verschrikkelijk als haar team gaat lopen dollen op de training, omdat ze namelijk persé de top wil bereiken. Caroline is erg ambitieus en dit is wat haar dochter Sari goed van haar heeft overgenomen. Soms lijken ze erg op elkaar, maar soms ook helemaal niet.
    Uiterlijk:


    Idina Menzel.
    Bloed: Caroline is een halfbloeds heks, iets wat over het algemeen niet echt gewaardeerd wordt in Slytherin. Ze vond het zelf niet zo erg, omdat ze toch nooit contact heeft gehad met haar moeder, die dus een dreuzel is. Haar vader, Marcus, is nu werkeloos omdat hij al te oud is om te werken. Caroline heeft geen broers of zussen en is dus opgegroeid alleen met haar vader. Ze kan het bijzonder goed met hem vinden en heeft het al die tijd gered zonder een moeder.
    Toverstok en patronus: De toverstok van Caroline is gesneden uit ebbenhout en is 22,4 centimeter lang. Als kern is er een druppel bloed van een huisdraak gebruikt. Haar patronus is een arend.
    Voorkeur positie en rugnummer: Caroline heeft vroeger gespeeld als jager, net zoals haar dochter nu doet, en speelde al die tijd in het rugnummer 15.
    Bezem: Op het moment heeft Caroline geen bezem meer, omdat ze het toch niet meer gebruikt.
    Extra: /


    Rol: Trainer Montrose Magpies.
    Voornaam, roepnaam: Nigel. Hij heeft geen bijnaam en wordt altijd aangesproken met Nigel.
    Achternaam: Pearce.
    Volledige naam: Nigel Edwardo Pearce.
    Leeftijd: De precieze leeftijd van Nigel is niet bekend, maar het ligt sowieso tussen de 65 en de 75. Hij is jarig op 3 September.
    Nationaliteit: Nigel is een Surinaamse, volbloed. Hij is verhuisd toen hij erachter kwam dat hij een tovenaar was en is vertrokken naar Hogwarts. In de tussen tijd is hij nog vaak naar zijn familie geweest.
    Afdeling Hogwarts: Nigel was ingedeeld bij Ravenclaw. Nigel is sympathiek, hardwerkend en ontzettend intelligent. Hij bemoeide zich nooit met van alles dat er afspeelde en was erg behulpzaam. Het lag er vrij dik bovenop dat hij ingedeeld zou worden bij Ravenclaw.
    Karakter: Nigel is een zeer sympathieke man door zijn grapjes en wijze opmerkingen. Hij is sociaal en laat mensen niet zomaar zitten. Dit alles maakt hem een schat van een vent en er moet wel heel wat met je mis zijn, mocht je hem niet mogen. Verlegen is hij niet te noemen, maar deze man weet precies wanneer hij lol kan maken. Hij kan vaak wel erg teleurgesteld overkomen en belooft zijn vertrouwen mensen iets te snel toe. Ruzie zou hij nooit hebben.
          Nigel is een van de intelligenste personen van de hele toverwereld. Op vrijwel alles weet hij een logische verklaring, een goede oplossing en weet mensen altijd uit de nood te helpen. Hij is sociaal en erg aardig, maar moeilijk om te doorgronden. Mensen komen vaak naar hem toe als ze met iets zitten, wat logisch is, aangezien Nigel een luisterend oor is voor iedereen. Hij maakt geen onderscheid tussen mensen en zelfs de leerlingen die hem niet mogen, helpt hij.
    Uiterlijk:


    Morgan Freeman.
    Bloed: Nigel is een dreuzelgeborene. Het maakt hem sowieso niks uit of je een volbloed, halfbloed of dreuzelgeborene bent. Hij ziet iedereen hetzelfde en is dus altijd bevriend met iedereen. Zijn ouders zijn nu allang overleden, gezien hijzelf al opa is. Nigel is al bijna vijftig jaar gelukkig getrouwd met Sarah - een dreuzel. Samen hebben ze vier kinderen. De oudste is Emilio die nu achtenveertig is. Daarna komt de vader van Ceasar, van zesenveertig. Dan hebben ze nog Ava, de enige dochter, van drieënveertig en de jongste Jonah van veertig. Alleen Joe, de vader van Ceasar, en Ava kunnen toveren.
    Toverstok en patronus: De toverstok van Nigel is gesneden uit beukenhout en 27,5 centimeter lang. Als kern is er een kattenhaar voor gebruikt.
    Voorkeur positie en rugnummer: Nigel heeft zelf lang Quidditch. Hij speelde als wachter en was er nog best goed in ook. Zijn rugnummer was 17.
    Bezem: Nigel vloog altijd op een nimbus, bijna ieder jaar wel een nieuwe omdat hij kapot ging.

    [ bericht aangepast op 28 mei 2012 - 17:55 ]


    Big girls cry when their hearts are breaking

    Rol: Teamlid Hollyhead Harpies - dochter Caroline.
    Voornaam, roepnaam: Sari. Veel mensen vinden dit maar een aparte naam en dat is het ook. Het is toch echt haar voornaam en Sari kent eigenlijk geen bijnamen.
    Achternaam: Rutherford. Matthews is de meisjesnaam van Caroline, die ze graag wilde houden toen ze ging trouwen.
    Volledige naam: Sari Mercedes Rutherford.
    Leeftijd: Sari is een van de jongste van de Hollyhead Harpies met een leeftijd van negentien. Ze is dus pas twee jaar geleden afgestudeerd van Hogwarts. Ze verjaart op 11 Januari.
    Nationaliteit: Sari is een volbloeds Engelse.
    Afdeling Hogwarts: Net zoals haar moeder is Sari ingedeeld bij Slytherin. Dit komt echt totaal niet omdat ze gemeen of achterbaks is, maar lichtelijk arrogant is ze wel te noemen. Ze is ook totaal geen teamspeler en doet het liefste dingen alleen, wat ook erg opvalt bij de wedstrijden.
    Karakter: Wees hierbij origineel. Niet allemaal de slimme jongen of meid, die erg arrogant is, maar toch lief.
    Uiterlijk:


    Lea Michele.
    Bloed: Sari is volbloed. Haar moeder is getrouwd met de vriendelijke en hardwerkende Leo wie een eigen toverdrankenwinkeltje heeft op Daigon Alley. Samen hebben ze vier kinderen, waarvan drie meisjes en één jongen. De oudste van het stel is Verá van zesentwintig. Drie jaar na haar volgt de enige zoon in het huis, Chester. Na Chester komt Sari en dan heb je nog de jongste van iedereen, Shaney van zestien. Shaney zit nu op Hogwarts en is ingedeeld bij Huffelpuff voor haar onopvallende karakter.
    Toverstok en patronus: De toverstok van Sari is gesneden uit beukenhout en 21,8 Centimeter lang. Als kern is er een veer van een arend gebruikt. Haar patronus is ook een arend.
    Voorkeur positie en rugnummer: Sari is opgesteld als jager, net zoals haar moeder vroeger deed. Haar rugnummer is drie.
    Bezem: Welke bezem heeft jou personage? Een vuurflits, of een nimbus 2000? Je mag er natuurlijk ook zelf één verzinnen, maar geef dan wel een korte uitleg.
    Extra: Alles wat jij nog belangrijk vind.

    [ bericht aangepast op 29 mei 2012 - 15:00 ]


    Big girls cry when their hearts are breaking

    Santos vult ze wel allemaal in voor je, dus ik ga er toch geen maken.


    “Moonlight drowns out all but the brightest stars.” - Tolkien