• "Dit is Tom. Voluit Tomas Gabriel Brown. Tom heeft alles. Een goedlopende carrière, grote vriendengroep, lieve familie en een droomhuis midden in de heuvels van Hollywood. Eigenlijk is er maar één ding wat deze knappe man niet heeft, en dat is een vrouw aan zijn zijde. En daar wilt hij nu verandering in brengen! Brengt deze leuke man jouw hoofd op hol? Denk jij dat jij geschikt bent, om het hart van deze man sneller te laten kloppen? Geef je dan nu op voor (naam programma) en wie weet wat er met jou gaat gebeuren, in de naam der liefde."

    Duizende Amerikaanse, single vrouwen hebben op deze advertentie gereageerd. Nu heeft Tom zijn favorieten uitgekozen en uitgenodigd, om naar hem toe te komen, in California. Dit alles, om hopelijk, zijn toekomstige vrouw te vinden. Zijn zoektocht naar de ware liefde zal op de voet gevolgd worden door de camera's en zal uitgezonden worden als datingprogramma op het veel bekeken televisiekanaal HBO. Aan de hand van een rozenceremonie zal er elke week één vrouw het programma moeten verlaten. Uiteindelijk zal er in de finale nog maar één roos overblijven en hopelijk is die voor de vrouw van Toms dromen.


    Dit is even een snelgemaakte samenvatting, maar ik heb dus zin om een nieuwe story te schrijven. Nu heb ik dus alleen nog heel wat rollen nodig, namelijk voor de vrouwen die meedoen aan het programma.

    A.u.b. dit lijstje in te vullen :
    Naam:
    Leeftijd: Tussen de 20 en 40
    Woonplaats + woonsituatie: een plaats in Amerika dus en het liefst niet alleen standaard plaatsen als New York, Los Angeles, Miami etc.
    Uiterlijk: Bekend persoon + beschrijving
    Opleiding/beroep:
    Liefdesverleden:
    Reden van reageren:
    Extra:
    Eventuele titel voor het programma:
    Waarschuwen?:

    [ bericht aangepast op 29 mei 2012 - 21:42 ]


    Tell me about it, stud.

    IK GA INVULLEN OMG JA


    all I want is the taste that your lips allow

    Deze is even voor mijzelf ghehe.

    Naam: Ashley Denice Robertson.
    Leeftijd: Ashley is 28 jaar jong.
    Woonplaats + woonsituatie: Ashley is geboren en getogen in Springfield, Ohio. Daar woont ze nog steeds, in een appartementje samen met haar katje Purr. Het appartementje is niet groot en al helemaal niet luxe, maar het is goed genoeg voor haar alleen.
    Uiterlijk:



    Jessica Simpson
    Ashley heeft mooie, blonde haren die altijd perfect zitten en een natuurlijke slag hebben. Haar ogen zijn hazelnootbruin en geven haar een onschuldige uitstraling. Ashley is zo'n 175 cm, waardoor ze dus zeker niet kort, maar ook niet superlang is. Daarbij weegt ze heel de tijd tussen de 60 en 65 kilo. Ze schommelt nogal, omdat ze makkelijk aankomt. Ashley heeft wulpse vormen, die ze maar al te graag accentueert met haar kleding.
    Opleiding/beroep: Ashley deed nooit haar best op school en was meer geïnteresseerd in andere dingen. Uiteindelijk heeft ze op haar 16e toch met moeite haar diploma gehad en is ze een kappersopleiding gaan doen. Vanaf haar 18e werkt ze nu al als kapster, in Springsfield.
    Liefdesverleden: Ashley heeft een behoorlijk turbulent liefdesleven achter de rug, tot nu toe. Ashley was al op jonge leeftijd bezig met jongens. Ze was makkelijk te versieren en makkelijk te krijgen. Uiteindelijk stond ze ook zo bekend, wat voor problemen zorgde. Ashley sloeg de ene, na de andere verkeerde jongen aan de haak. Op haar 18e heeft ze een tijdje gedate met een drugsgebruiker. Gelukkig is ze daar op tijd mee gestopt en is ze zelf nooit aan drugs begonnen. Ze is namelijk op tijd gered door een andere jongen. Maar ook deze bleek de goede niet te zijn, omdat die nogal last had van losse handjes. Vervolgens is Ashley een jaar single geweest, om op haar 20e weer voorzichtig te gaan daten. Na nog zo'n 5 kapotgelopen relaties, was Ashley er helemaal klaar mee en nu heeft ze zich dus opgegeven voor dit programma.
    Reden van reageren: Ashley is het beu om steeds de verkeerde mannen te treffen. In Tom ziet ze een nette, verantwoordelijke man en dat is precies waar ze op zit te wachten.
    Extra: Ashley staat een beetje bekend als een dom blondje, maar toch kan ze meer dan je zou denken. Ze hoopt dan ook die kant te laten zien in het programma, zodat mensen en dan vooral Tom, haar anders zullen zien.


    Tell me about it, stud.

    Arid schreef:
    IK GA INVULLEN OMG JA


    Thankyou! =D


    Tell me about it, stud.

    Naam: Meghan Rose
    Leeftijd: Meghan is net 27 geworden, maar voor haar mag het ouder worden stoppen. Ze wil absoluut geen dertig worden, laat staan nog ouder.
    Woonplaats + woonsituatie: Meghan woont op een luxeuse loft in New York. Aangezien ze niet veel thuis is, hecht ze niet veel belang aan waar ze woont want met wat ze verdiend kan ze gemakkelijk een heel grote villa betalen, maar wat heb je eraan als je niet thuis bent.
    Uiterlijk:


    Candice Swanepoel
    Meghan ziet er heel verzorgd uit. Ze heeft een gave huid steeds bedekt met een laagje fond de teint en felblauwe ogen. Ze draagt een klein beetje, mascara maar niet veel. Haar kenmerk zijn haar overvolle lichtroze lippen en haar perfecte, rechte en witte tanden. – Die zijn natuurlijk gebleacht. Meghan heeft prachtige natuurlijke blonde krullen die niet veel nodig hebben om mooi te liggen. Van kledij draagt ze heel vaak nette, merkkledij maar ook heel fleurig en een tikkeltje sexy.
    Opleiding/beroep: Meghan heeft een eigen schoonheidsschool met verschillende mensen die onder haar werken met andere woorden is ze een echte zakenvrouw. Ze doet de boekhouding, het managment en ze behandelt zelf ook nog klanten. Meghan is dus hoogopgeleid in boekhouden, managment en heeft ook nog verschillende cursussen beauty en schoonheid gedaan.
    Liefdesverleden: Meghan heeft één grote relatie achter de rug en dat was met de zakenman James Parker. Hij had een succesvol bedrijf, zij had een succesvol bedrijg en dat werkte gewoon niet. Ze waren drie jaar samen waarvan ze 1,5 jaar hebben samen gewoond, maar ze zagen elkaar ’s morgens heel vroeg een halfuurtje en ’s avonds laat waren ze beiden doodmoe. Na drie jaar was de passie en liefde tussen de twee volledig weg en beslisten te twee als vrienden uit elkaar te gaan. De twee zijn nog steeds vrienden en gaan vaak samen lunchen. Na James heeft Meghan enkel nog een relatie van 6 maanden gehad met Simon Bell, maar dat liep volledig fout wanneer uitkwam dat hij nog 2 andere vriendinnetjes had. Nu is Meghan al 4 maand single.
    Reden van reageren: Jennifer, Meghan’s beste vriendin, heeft haar eigenlijk gedwongen aangezien Jennifer al een tijdje “droog” loopt en er verschillende grappen om gemaakt werden. Jennifer vond Tom een hele goede en deftige man voor Meghan en heeft Meghan achter haar rug ingeschreven.
    Eventuele titel voor het programma: Ik ga nadenken. Hahahah the bachelor?
    Waarschuwen?: Ja!


    all I want is the taste that your lips allow

    Ik ga nog een vrouw invullen (:


    all I want is the taste that your lips allow

    Naam: Yentl Dakota Montgomery.
    Leeftijd: Yentl is nu eenendertig jaar oud en ze verjaart op 22 Augustus.
    Woonplaats + woonsituatie: Yentl is geboren en getogen in Baltimore. Ze woont in een rijtjeshuis in een vrij normale staat. Ze kan ook eigenlijk niet veel groters betalen.
    Uiterlijk:


    Yentl is een mooie vrouw die erg slank gebouwd is. Ze is ongeveer 1.80M lang en weegt al heel haar leven te weinig voor haar lengte. Ze eet echter wel genoeg, maar ze komt gewoon niet aan. Ze heeft toch nog vrij flinke borsten voor op haar dunne lichaam, waar ze zich nog steeds over verbaasd.
          Yentl heeft lange, donkerbruine haren die vaak met sierlijke krullen over haar schouders vallen. Ze draagt haar haren als ze aan het werken is meestal in een staart, omdat ze dan ouder en serieuzer lijkt. Ze heeft sinds kort een pony in haar haren laten knippen, omdat ze het altijd zo hetzelfde vond zitten.
          Yentl heeft opvallende, lichtblauwe ogen. Ze zijn omringd door een flink aantal wimpers. Haar ogen maakt ze meestal op met mascara, het geluk heeft ze dat haar wimpers als erg lang en gekruld zijn van nature, dus veel mascara hoeft ze er niet voor te gebruiken. Ze draagt eigenlijk geen oogschaduw, omdat ze dat té vindt voor een gewone werkdag.
          Yentl heeft een vrij spits gezicht en een egale, perzikkleurige huid. Haar lippen zijn van normale grote. Na bijna vier jaar beugelen heeft ze nu eindelijk een recht gebit. Al een tijdje heeft ze een bril en die draagt ze eigenlijk altijd, omdat ze zonder echt gewoon niks ziet.
          Haar kledingstijl is te omschrijven als vrouwelijk. Ze draagt graag jurkjes en zachte kleuren, of leuke prints met bloemetjes. Ze is niet zo into fashion en draagt daarom meestal iets basisachtigs. Ze houdt niet van korte rokjes of strakke broeken. En qua schoenen draagt ze meestal korte laarsjes of ballerina's.
    Zooey Deschanel.
    Opleiding/beroep: Yentl heeft rechten gestudeerd en is nu een advocate. Ze is redelijk goed, maar soms niet ijskoud genoeg om echt overtuigend over te komen. Hier werkt ze nog hard aan, maar ze vindt de baan echt super leuk.
    Liefdesverleden: Yentl is over het algemeen erg kieskeurig op het gebied van mannen. Ze heeft vroeger bijna nooit een relatie gehad en vindt nu dat het wel tijd is om echt daaraan te beginnen, omdat ze nu dus al dertig is en de jaren voorbij vliegen. Haar laatste relatie was nu ongeveer drie jaar geleden met de politieagent Chester Jones. Dit werkte gewoon niet omdat ze gewoon niet voor elkaar gemaakt waren en ze zijn dus met vriendschap uit elkaar gegaan.
    Reden van reageren: Yentl is een erg kieskeurig type, maar ze vond Tom eruit zien als een leuke man met wie ze vast veel gemeen zou hebben. Ze heeft zich gewoon zelf opgegeven en hoewel ze ietwat onzeker erover is, is ze er toch blij mee. Ze hoopt dat het wat kan worden, maar zou er ook vrede mee hebben als dat niet zo is.

    [ bericht aangepast op 6 juni 2012 - 21:28 ]


    Big girls cry when their hearts are breaking


    Naam: Céline Cole.
    Leeftijd: Céline is drieëntwintig jaar oud en verjaart op 23 oktober.
    Woonplaats + woonsituatie: Céline is 23, maar woont nog steeds bij haar ouders in de rijkere buurten van LA in een grote Villa. Daar woont ze samen met haar Moeder. Die een ex-model is voor verschillende bekende merken en haar Vader die beroepsacteur is. Ze heeft ook nog één zus van negentien, Laure.
    Uiterlijk:


    Kim Kardashian
    Ondanks dat Céline100% amerikaans is, denken vaak mensen dat ze een zuid-amerikaans tintje heeft. Niemand weet hoe dat komt, zij ook niet maar ze vindt het geweldig om er een beetje bruiner te zijn. Céline heeft sterk uitgelijnde kaken en mooie, volroze lippen. Na het dragen van een beugel toen ze jonger was, heeft ze nu de perfecte tanden. Ze zijn mooi wit en staan kaarsrecht. Céline heeft chocoladebruine ogen, maar haar ogen zijn altijd fel geschminkt met veel te veel lagen mascara en eyeliner. Ze vindt dat mooi, zegt ze.
    Céline is altijd mooi vrouwelijk en sexy gekleed, maar het is niet té. Het blijft nog steeds smaakvol.
    Opleiding/beroep: Céline is van een heel rijke thuis en is na haar secundaire middelbaar gewoon gestopt met school. Ze werkt nu als model voor verschillende bedrijven, natuurlijk met wat hulp van haar moeder geraakte ze makkelijk binnen in het wereldje net zoals haar zus. Céline haar droom is om uiteindelijk een victoria secret angel te worden, maar dat is natuurlijk niet van zelfssprekend. Ze doet liever het poseerwerk dan op de catwalk lopen, maar ze doet het allebei.
    Liefdesverleden: Céline is niet het persoon voor flirts, maar toch heeft ze altijd wel een relatie. Die relaties duren dan ook redelijk lang. Haar laatste relatie was met Tim Smith. De twee zijn vijf maanden samengeweest, maar hij heeft het uitgemaakt omdat hij voor een filmopdracht naar het buitenland moest verhuizen. Dat is nu een maand geleden. Voor Tim was Céline even samen met Kevin Dep, maar hij had haar bedrogen.
    Reden van reageren: Céline zag in Tom wel iets en aangezien het met Tim al een maand geleden was en ze zich er volledig over gezet heeft, staat ze perfect open voor een relatie.
    Extra: Céline is een typische LA girl. Een tikkeltje arrogant, maar een klein hartje.


    all I want is the taste that your lips allow

    Ik vul ook in!

    Naam: Jolene Annie Pieterse.
    Leeftijd: Jolene is 25 jaar oud.
    Woonplaats + woonsituatie: Jolene woont in New Jersey. In de buurt van New York. Hoewel dat 1 uur en 40 minuten van haar vandaan is. Jolene wilde altijd al in de buurt van New York wonen, maar kon het niet veroorloven, daarom vond de New Jersey ook een geschikte plaats.
    Uiterlijk:


    Antonia Iacobescu
    Jolene heeft ondanks dat ze niet zo heel erg opvalt, toch een mooie uitstraling. Jolene heeft blauw/groene ogen.
    Jolene is dat soort persoon die er zo perfect mogelijk uit wilt zien. Ze kan er niet tegen als haar haar niet goed zit, of haar wenkbrauwen te slecht geëpileerd zijn.
    Jolene gebruikt daarom ook veel cosmeticaproducten. Wat erg zonde is, ze ziet er zonder make-up namelijk ook mooi uit.
    Jolene heeft niet echt een eigen stijl. Ze draagt wat ze mooi vindt, dat kan alles zijn. Toch loopt Jolene het liefst op hoge hakken, hoe hoger hoe beter.
    Jolene draagt het liefst jurkjes of sexy topjes. Ze houdt er wel van om op te vallen, daarom probeert ze zo creatief mogelijk te zijn met haar kledingstijl.
    Opleiding/beroep: Jolene heeft veel gestudeerd. Ze is nou nog bezig. Op haar 29e is Jolene pas klaar. Jolene wilt namelijk plastische chirurgie doen. Ze heeft is 6 jaar geneeskunde gestudeerd tot haar 23e. Nu is Jolene net klaar met Algemene Chirurgie en is nu nog 4 jaar bezig met Plastische Chirurgie. Deze opleiding duurt maar liefst bij elkaar 12 jaar. Je kan dus wel zeggen dat Jolene erg slim is.
    Liefdesverleden: Jolene heeft een beroerd liefdesleven. Vorig jaar ging het uit met haar nu ex-vriend. Ze had hem leren kennen toen ze stage liep in een ziekenhuis. Hij was al een stuk ouder, en het liep niet goed. Ze hadden 3 jaar een relatie. Nu is Jolene er overheen en is opzoek naar een nieuwe stap en een nieuw begin. Hoe kan dat beter dan met het programma?
    Reden van reageren: Jolene is klaar voor een nieuwe stap in haar leven. Ze haat het op vrijgezel te zijn. Ook vond ze de knappe man wel erg leuk van het programma.
    Extra: Jolene is op haar 16e zwanger geraakt van een dochter. Het was een ongelukje. Ze wist dat ze het kind niet kon opvoeden en heeft het ter adoptie aan een lief gezin gegeven. Na een paar jaar was Jolene er kapot van en had ze veel spijt. Ze wilde er alles aan doen om haar kindje terug te krijgen, zonder geluk.
    Ook is Jolene gek op zingen, ze kan het ook erg mooi en zingt het liefst achter een piano. Ze zou graag een liedje willen zingen om de man te veroveren.
    Eventuele titel voor het programma:'I'm such a fool for you'? 'The Single man'? God, wat ben ik hier slecht in haha.
    Waarschuwen?: Jaaaaaa!

    [ bericht aangepast op 30 mei 2012 - 15:36 ]


    'The best way to not get your heart broken is to pretend you don't have one.' - Effy Stonem.

    Embraced schreef:
    Ik vul ook in!


    Dankje! En de anderen ook!


    Tell me about it, stud.

    Ik ga zo ook een rol invullen!
    Eerst even bij een ander topic


    You can’t force love,but when you let it find you, it’s phenomenal. - Khloe Kardashian

    Naam: Amy Thirlwall
    Leeftijd: Amy is 26 jaar en word op 19 december 27.
    Woonplaats + woonsituatie: Amy komt uit het Noorden van de Verenigde Staten. Ze woont op de grens van de Verenigde Staten en Canada. Ze komt uit de staat Minnesota en woont in het koude plaatsje International Falls. Ze hebben er altijd koude winters en koele zomers, dus de hitte van California is Amy helemaal niet gewend.
    Uiterlijk:Lauren Conrad


    Amy heeft donkerblonde haren, die best lang zijn. Haar ogen zijn blauw, maar niet heel opvallend blauw. Eigenlijk zit er ook nog een beetje groen/grijs doorheen. Haar kledingstijl is heel meisjesachtig. Ze draagt veel lieve jurkjes, gekleurde broeken, bloemetjesprintjes en versiersels. Een beetje braaf dus. Ordinaire kleren zul je niet in Amy's klerenkast tegenkomen.
    Opleiding/beroep: Amy woont nog geen 5 minuten van Canada vandaan en daar werkt ze dan ook. In het plaatsje Fort Frances geeft Amy les op de basisschool. Jarenlang deed ze groep 4, maar nu heeft ze voor het eerst groep 8. Haar leerlingen vinden het heel leuk dat ze zich heeft opgegeven voor het programma.
    Liefdesverleden: Amy heeft nog maar 2 vriendjes gehad. De eerste was Christian Roche. Ze was 16 jaar toen ze iets met hem kreegt en ze hebben wat met elkaar gehad, totdat ze allebei examen deden en Christian naar Yale ging, om daar te studeren.
    Tijdens haar studententijd had Amy wel een paar flings, maar geen vaste relaties. Pas toen ze afgestudeerd was en ging werken, kreeg ze weer een relatie. Dit keer met Georg Flinstone. Georg liep stage op de school waar Amy ging werken. Ook toen hij alweer wegging van de school, waren ze nog samen. Maar uiteindelijk kreeg Georg een baan aangeboden op Curaçao en is ook hij vertrokken. Ze is nog wel vrienden met allebei haar exen.
    Reden van reageren: Haar leerlingen wezen haar erop. Maar eerst weigerde Amy het. Ondanks dat de leerlingen allemaal nog maar rond de 12 zijn, zijn ze toch slim, want ze hebben Amy toen stiekem opgegeven. Inmiddels heeft Amy er nog eens goed over nagedacht en nu wilt ze het wel doen.
    Extra: Amy is heel verlegen. Het gaat Tom nog heel wat moeite kosten om alles uit Amy te trekken. Ze praat namelijk niet graag met mensen die ze net kent.
    Eventuele titel voor het programma: -
    Waarschuwen?: Ja



    [ bericht aangepast op 30 mei 2012 - 20:52 ]


    You can’t force love,but when you let it find you, it’s phenomenal. - Khloe Kardashian

    Naam: Nicki Holloway
    Leeftijd: Nicki is op 25 maart 33 jaar geworden.
    Woonplaats + woonsituatie: Nicki woont in Baton Rouge, de hoofdstad van de staat Louisiana. Het ligt in het Zuiden van de Verenigde Staten en is er eigenlijk het hele jaar door lekker warm. Wel is er veel orkaangevaar, door de hitte. Nicki heeft nog nooit sneeuw gezien. Ze woont daar in een flat. http://weheartit.com/entry/19742662
    Uiterlijk: Marisa Miller


    Nicki heeft blond haar en een zongebruinde huid. Haar lichaam is supergespierd. Ze heeft echt een sixpack. Nicki is er zelf heel blij mee, maar soms vinden mensen het te mannelijk. Je moet het maar mooi vinden. Door haar baan als lingeriemodel moet Nicki wel dun blijven en dit is ze dan ook. Nicki heeft absoluut geen pondje te veel. Ze lijd eerder aan ondergewicht.
    Opleiding/beroep: Nicki is dus lingeriemodel. Ook is ze een veelgevraagd bikinimodel. Nicki heeft er helemaal geen problemen mee om uit de kleren te gaan, want ze is trots op haar afgetrainde lichaam.
    Liefdesverleden: Nicki is nogal een wildebras. Als tiener ging ze al veel uit en experimenteerde ze al met van alles op liefdesgebied. Op haar 16e had ze zowat alles al gedaan. In de jaren erop werkte Nicki in het nachtleven en had ze dus iedere nacht iemand anders. Toen werd Nicki ondekt als model en had ze een tijdje een relatie met haar agent Philip Cook. Of eigenlijk was het meer een affaire, want Philip was gewoon getrouwd en dus moesten de twee het geheim houden. Toen Philip betrapt werd en moest kiezen tussen zijn vrouw en Nicki, koos hij voor zijn vrouw. Daarna had Nicki een relatie met Trey Samuels . Uiteindelijk is dat overgegaan, omdat Trey er niet tegenkon dat Nicki veel aandacht van andere mannen kreeg. Daarop had ze weer een paar maanden een relatie met haar Spaanse collega Fernando Floréz, een geliefd onderbroekenmodel.
    Met hem heeft Nicki een dochtertje gekregen : Hailey. Eerst wist ze niet zeker of ze wel van hem was, maar een dna-test wees uit dat Fernando toch echt de vader was. Hailey is nu 5 jaar, maar ziet haar vader maar amper meer. Nicki houd met heel haar hart van Hailey en zorgt goed voor haar. Het is moeilijk als single moeder, maar ze red het wel.
    Reden van reageren: Nicki is nu zo'n 3 jaar de 30 gepasseerd en ze vindt het tijd om het serieuzer aan te doen. Ook voor haar dochtertje vindt ze dat beter, want ze wilt niet dat haar dochter met allerlei verschillende mannen word opgescheept, maar dat ze gewoon een goede thuisbasis krijgt. Dus haar dochter is de hoofdreden dat ze gereageerd heeft, maar ook omdat ze het zat is om van man naar man te gaan.
    Extra: Zoals je ziet is Nicki nogal een wildebras geweest als het op haar liefdesleven aankwam. Oké, het aantal exen is niet heel schokkend, maar het aantal mannen dat ze in bed heeft gehad - wat er zeker meer dan 100 zijn - is dat wellicht wel. Maar Nicki was niet alleen een losbol als het op dat gebied aankwam, ook drank en drugs zijn Nicki niet vreemd. Ze leefde echt als een partyanimal en deed niets anders.


    You can’t force love,but when you let it find you, it’s phenomenal. - Khloe Kardashian

    Is het goed als ik er morgenochtend eentje invul? (:


    Her heart was a secret garden and the walls were very high.

    Meade schreef:
    Is het goed als ik er morgenochtend eentje invul? (:


    Dat is goed, dankje!


    Tell me about it, stud.

    Jij moet heel dringend, beginnen (:


    all I want is the taste that your lips allow