• De 20-jarige Mary zit in haar derde jaar op Harvard als de mysterieuze Niall Horan op school verschijnt. Niall is ongeveer de arrogantste jongen op aarde en al vanaf hun eerste ontmoeting heeft Mary een hardgrondige hekel aan de jongen. Maar als Mary erachter komt dat haar beste vriendin niet zo stiekem een oogje op Niall heeft begint Mary steeds meer in te zien dat ze misschien toch niet zo’n hekel heeft aan Niall.
    Een verhaal over liefde, vriendschap en verraad! One Direction is niet bekend.

    Wat ik nodig heb:
    # Beste vriendin Mary
    # Goede vriend van Niall en Mary
    # 2 huisgenootjes van Mary
    # Vriendinnen/beginnende relaties van de andere jongens. (Harry, Liam, Zayn, Louis)


    Wat je moet invullen:
    Rol:
    Volledige naam:
    Leeftijd: Het liefst de leeftijd van een student.
    Nationaliteit:
    Karakter: Zo uitgebreid mogelijk graag, niet alleen goede kanten natuurlijk!
    Uiterlijk: Uitgebreide omschrijving + foto. Een bekend persoon graag. Selena Gomez is bezet.
    Hobby's:
    Extra: Studie, familie, geschiedenis.
    Titel?
    Waarschuwing?

    [ bericht aangepast op 27 nov 2012 - 18:00 ]


    “A reader lives a thousand lives before he dies. The man who never reads lives only one.” - George R.R. Martin

    Rol: Beste vriendin Mary
    Volledige naam: Mabel Isabel Brandt
    Leeftijd: Mabel is 19 jaar jong.
    Nationaliteit: Mabel is van Iers/Amerikaanse afkomst. Haar moeder is een Ierse, terwijl haar vader Amerikaans is. Voordat Mabel aangenomen werd op Harvard, woonde ze haar hele leven in New York City.
    Karakter: Mabel is heel gemakkelijk in de omgang. Ze is altijd zichzelf en heeft geen muur om zich heen o.i.d. Ze is een lief meisje, die altijd aardig is tegen wie dan ook. Ze gehoorzaamt altijd iedereen en als iemand een probleem heeft, dan is Mabel nooit te moeilijk om diegene te helpen. Ze is eigenlijk nog een beetje een klein meisje, omdat ze nog zo weinig heeft meegemaakt. Ze heeft een ideaalbeeld van de wereld en denkt dat dit de juiste is. Ze is erg naïef en laat zich gauw overhalen door anderen. Ze kan niet goed voor zichzelf opkomen, maar voor anderen des te beter
    Mabel is altijd vrolijk. Ook al gebeurt er allerlei rottigheid om haar heen, Mabel blijft vrolijk. Ze staat heel positief in het leven en probeert altijd het goede in alles en iedereen te zien. Ze is een beetje een moedertype, want wanneer iedereen in de stress zit, is Mabel degene die kalm blijft en iedereen geruststelt. Ze is niet populair, maar heeft wel genoeg vrienden.
    Wel is heel erg intelligent en een ontzettende perfectionist. Misschien is ze wel iets te perfectionistisch. Ze ziet alles als een wedstrijdje en is nooit tevreden. Wanneer ze een goed cijfer heeft voor een test, dan wilt ze het nóg hoger. Of als ze niet het hoogste cijfer heeft van haar college, dan is dat ook meteen een probleem voor haar. Ze heeft hierdoor ook nogal last van faalangst opgebouwd, omdat ze altijd bang is het niet goed genoeg te doen op school. En dat terwijl Mabel een van de beste studente op Harvard is. Haar streberige gedrag is iets waar anderen zich aan kunnen ergeren.
    Uiterlijk:



    Hilary Duff
    Mabel is een mooi, fris meisje. Ze heeft blonde haren met een slag erin, die niet te lang en niet te kort zijn. Haar ogen zijn olijfgroen en kijken heel onschuldig. Mabel ziet er heel lieflijk uit en haar lengte van 162 cm helpt daar ook niet echt bij. Mabel draagt dan ook altijd hakken om er langer uit te zien. Ze is tevreden met zichzelf, maar zou wel graag wat dunnere benen willen. De kledingstijl van Mabel is vrouwelijk, maar wel altijd comfortabel en stoer. Je zult Mabel niet zo snel in een strak jurkje betrappen, want daar voelt Mabel zich niet lekker in. Mabel is meer het type meisje dat graag simpele, comfortabele jeans, blouses en jasjes draagt en die dan leuk afstijlt.
    Hobby's: Mabel is ontzettend geïnteresseerd in geschiedenis. Ze gaat bijvoorbeeld vrijwillig onderzoeken hoe het fascisme is ontstaan of leert voor de lol alle koningen die Engeland gekend heeft uit haar hoofd.
    Verder is Mabel een echt meisje-meisje, die er van houdt om te dromen, shoppen, terrasjes te pakken of gewoon lekker een filmpje te kijken.
    Mabel is niet echt een uitgaanstype. Ze houdt liever een filmavondje met haar vriendinnen, dan dat ze naar een dansclub gaat.
    Extra: Mabel studeert net als Mary aan Harvard University. Mabel doet de specialisatie economie gemixt met geschiedenis. Later hoopt Mabel een goede baan de vinden in een topbedrijf en een wereldberoemd econoom te worden. Het gaat haar tot nu toe in ieder geval goed af. Door haar zicht op zaken hoeft Mabel niet eens uren te leren, om toch goede punten te halen.
    Tot voor kort had Mabel nog een relatie met Jesse Stephenson. Jesse is ook een student op Harvard en een beetje een nerderig en onhandig type. Dat klunzige vond Mabel juist aantrekkelijk aan Jesse, maar de laatste tijd is hij verandert. Mabel herkende de Jesse waarop ze verliefd was geworden niet meer en besloot uiteindelijk om het uit te maken. Al gauw had Jesse een nieuwe vriendin, wat Mabel toch wel pijn doet, ook al wilt ze Jesse niet meer terug. Het enige dat Mabel nu wilt, is een leuke jongen vinden, die haar Jesse laat vergeten.
    Jesse = Penn Badgley
    Titel? Geen idee? Iets met Harvard erin verwerkt?
    Waarschuwing? Ja!

    [ bericht aangepast op 27 nov 2012 - 18:36 ]


    Tell me about it, stud.

    mmmh
    ik wil de vriendin van harry doen (:
    wordt zij ook bevriend met de hoofdpersoon?


    Miep

    Rol: Vriendin/ beginnende relatie Harry of Liam (miss. ook goede/ beste vriendin?)
    Volledige naam: Roselynn "Rose" Elizabeth Devaughn
    Leeftijd: Rose is geboren op 17 maart 1993 wat haar 19 jaar maakt.
    Nationaliteit: Rose' moeder is van oorsprong een Franse die op haar twintigste verhuisde naar Amerika, waar ze Rose' vader, de rasechte New Yorker tegenkwam. De twee werden onmiddelijk verliefd en trouwden. Poppy spreekt zowel Engels als Frans.
    Karakter: Rose is enorm enthousiast en is absoluut niet bang om op te vallen. Sterker nog, ze is zichzelf en is een enorme flapuit. Ze is gezellig, vrolijk en af en toe nogal roekeloos, niet denken maar doen is haar motto. Door haar enorme enthousiasme en haar blijheid straalt ze dit ook af op haar omgeving, die op hun beurt ook weer blij worden van haar. Als ze iets doet denkt ze er nooit overna, nee, dát doet ze meestal pas naderhand. Ze is absoluut niet bang om risico's te nemen en heeft haar hart op haar tong liggen. Ze zal altijd zeggen waar iets op staat en dat maakt haar ook zo'n fantastische vriendin. Ze laat mensen zich op zijn of haar gemak voelen, laat ze hun verhaal doen. Ze kan enorm goed luisteren en geheimen bewaren, wat haar niet aan te zien is omdat ze zoveel praat. Ze praat zó ontzettend veel. Rose is wel enorm hardwerkend en loyaal aan haar vrienden.
    Wat je zou denken is dat ze niet zo slim is, maar het tegengestelde is waar. Ze heeft haar vwo diploma met álle beta vakken (scheikunde, natuurkunde, biologie, wiskunde.) plus economie, frans en engels.. Ze is enorm goed in de natuurtechnische vakken.
    Het volgende wat er verteld moet worden is dat ze heel erg koppig is. Als ze eenmaal een idee in haar hoofd heeft is ze er niet meer van af te brengen. Koppigheid kan goed zijn, maar als je niet toe wilt geven aan andere mensen kunnen ze je beschouwen als arrogant. Dat ondervinden de mensen die Rosenog niet zo goed kennen. Gelukkig, als mensen haar beter leren kennen weten ze echter wel dat ze alle goede bedoelingen van de wereld heeft. Rose is ook heel erg nieuwsgierig. Ze wil álles weten. Dit zal haar technische kant wel zijn, maar ook als het draait om gevoelens kan ze het niet nalaten om net zo lang door te drammen tot mensen haar hun levensverhaal verteld hebben.
    Ze wordt ookwel door haar vrienden een emotioneel wrak genoemd. Ze huilt enorm snel om de kleinste dingen. ze leeft erg met mensen mee, en achter al haar vrolijkheid zit soms ook heel veel onzekerheid. Rose is enorm schattig als ze huilt en zelf weet ze dat ook, dus als ze haar zin niet kan krijgen gooit ze altijd haar laatste troefkaart in de strijd. Ook is ze niet snel boos. Je kwetst haar wel snel, maar ze vergeeft mensen dat soort kleine dingen snel. Alleen als je haar echt tot op het bot beledigd zal ze het je niet, of voorlopig niet vergeven...
    Rose kan ook absoluut niet tegen ruzies. Ze probeert hier altijd een oplossing voor te vinden, wat haar vaak lukt omdat niemand dit lieve "schattige" meisje verdrietig wil zien.
    Ze is echter, qua netheid geen meisje. Ze is rommelig en ongeörganiseerd. Wel is ze altijd stipt op tijd, of zelfs veel te vroeg. Ze is wel een echt meisje als het gaat om kleren of make- up. Ze draagt het liefste romantische kleding, denk dus aan jurkjes, rokjes, hakken of flatjes. Natuurlijk heeft ze ook broeken en shirts, maar je zal haar nooit betrappen op slobberkleren. Ze loopt bijna altijd op hakken. Haar hele kast is gevuld met schoenen, van flatjes, tot hakken, tot gympen. Ze draagt niet al te veel make up. Alleen oogschaduw óf eyelijner of oogpotloot. Soms in felle kleuren wat haar ogen beter laten uitkomen. Wat mascara, af en toe wat blush maar wel altijd lippenglos of lippenstift. Een soort tic, want ze loopt altijd te stiften of glossen, wat kan leiden tot grappige situaties.
    Uiterlijk:


    Miranda Kerr
    Rose is met haar 1 meter 65 niet erg groot, sterker nog, ze is aan de kleine kant. Daarom loopt ze bijna altijd op hakken rond die minimaal 10 cm zijn, om zo wat extra lengte aan haar 1 meter 65 toe te voegen. Ze is qua kleding dus een echt meisje. Het liefste romantische kleuren, pastelkleurtjes, wit, beige en ga zo maar door. Natuurlijk draagt ze ook zwart maar je zal haar nooit betrappen op kleding die helemaal donker is. Het liefst draagt ze strakkere kleding die haar figuur goed laat zien, afgezonderd van wat weide topjes en shirtjes natuurlijk.
    Roselynn is een enorm knap meisje om te zien. Haar bruine haar valt in natuurlijke golven tot op halverwege haar rug en haar ogen zijn blauw. Omlijst met een enorme rand donkere wimpers, lief en onschuldig als een jong poesje. Rose heeft kuiltjes in haar wangen, een kleine, goedgevormde neus en een kleine maar volle roze mond, gevuld met kleine witte, rechte tanden.
    Als Rose zich door een kamer beweegt trekt ze alle blikken naar zich toe, ze loopt enorm soepel en licht, alsof ze een balletvoorstelling aan het geven is.
    Hobby's: Rose is enorm sportief. Voetbal, hardlopen, Fitness, Hockey kanoën. Al deze sporten kunnen worden toegevoegd aan het lijstje van Rose. Tegenwoordig beperkt ze zich tot het voetballen en hardlopen, tenzij het te koud word. dan vertrekt ze naar binnen om te gaan fitnissen.
    Rose is een goede kok. Met het grootste plezier maakt ze de lekkerste en moeilijkste dingen klaar.
    Rose' grootste liefde is muziek. Haar iPod is haar grootste liefde en haar douche haar grootste fan. Rose heeft een warme stem die niet te hoog en ook niet te laag is. Een prettige warme stem dus.
    Zoals ieder "normaal" meisje is Rose weg van shoppen, nagels lakken, filmavondjes of gewoon uit gaan.
    Extra: Studie, familie, geschiedenis. Rose is een tweedejaars student geneeskunde op Harvard. Ze kan hem gemakkelijk aan en haalt hoge punten in de vakken die worden gegeven. Deze studie volgt ze met heel veel plezier en als ze klaar is met de studie wil ze opgeleid gaan worden tot gynecealoog. Niet echt een voor de hand liggende richting, maar al vanaf jons af aan, wist ze dat ze dit wilde gaan doen. De baby's, het lichaam van de vrouw. iets wat haar altijd al interesseerde.
    Rose is thuis enig kind. Ze woont op de campus en gaat in de vakanties meestal naar haar ouders in New York. John Devaughn is eigenaar van een enorme winkelketen en zijn vrouw Francoise is zijn rots in de branding. Samen zijn ze enorm gelukkig en vormen dan ook het perfecte gezinnetje. Rose heeft voor de rest geen familie meer. Haar grootouders zijn overleden en ook ooms en tantes zijn er niet meer...
    Rose heeft nog nooit eerder zo'n hechte band gehad als met Liam/ Harry, ze vind het heerlijk om iemand te hebben die zo van haar houdt en geniet ook met volle teugen van de romantische dingen die ze samen doen.
    Pierce Brosnan, Gwyneth Paltrow
    Titel? Harvard's sweethearts
    Ehrm, ik ben hier verschrikkelijk in.
    Waarschuwing? jup (:

    [ bericht aangepast op 27 nov 2012 - 19:32 ]


    Miep

    Rol: Vriendin/beginnende relatie van Harry of Louis.
    Volledige naam: Jessica Bethany Louise Ward, hoewel haar naam meestal afgekort wordt tot ''Jess'', ze wordt haast niet meer met Jessica aangesproken. Aangesproken bij haar volledige naam wordt ze meestal alleen voor de grap of als haar ouders serieus kwaad op haar zijn, zoals de ene keer dat ze van haar middelbare school werd afgetrapt.
    Leeftijd: Jess is eenentwintig jaar oud, iets ouder dan Harry zelf dus, hoewel ze krullenbol daar niet echt moeite mee lijkt te hebben. Jess is echter wel pas naar de volwassen leeftijd overgegaan, aangezien ze verjaart op 23 oktober.
    Nationaliteit: Jess in een volle Britse, geboren en getogen in het prachtige Brighton - waar haast haar hele familie vandaan stamt. Ze wilde echter graag naar Harvard, dus vertrok ze naar Amerika om daar te gaan studeren.
    Karakter: Zo uitgebreid mogelijk graag, niet alleen goede kanten natuurlijk!
    Uiterlijk:



    Aurora Mohn
    Uitgebreide omschrijving + foto. Een bekend persoon graag. Selena Gomez is bezet.
    Hobby's:
    Extra: Studie, familie, geschiedenis.
    Titel?
    Waarschuwing?

    I will finish :Y)

    [ bericht aangepast op 27 nov 2012 - 18:23 ]


    Just keep your head up. Stick on the ice.

    Rol: Huisgenootje
    Volledige naam: Amy Hilary Smith
    Leeftijd: Amy is 19 jaar en jarig op 25 mei.
    Nationaliteit: Amy is een geboren Amerikaan en is hier best wel trots op.
    Karakter: Amy is een eigenzinnige en onafhankelijke jonge vrouw. Omdat woede en verdriet nooit de overhand krijgen bij haar. Ze is lief voor de meeste en is op geen enkele manier afgebeeld als naïef of kinderachtig. Ze is erg volwassen en heeft laten zien dat ze haar obstakels te overwinnen zijn. Amy is een best sarcastisch meisje dat overal haar mening over klaar heeft. Ze weet drommels goed wat ze van iets vindt en dat laat ze merken ook. Soms praat ze hierover op een forum waar ze erg actief is. Amy is het levende bewijs dat een mislukte opvoeding niet gelijk zorgt voor een mislukt kind. Dit kwam doordat Amy erg verwaarloosd is na en net voor de echtscheiding van haar ouders. Ze mist haar vader nog elke dag, omdat ze hem nooit ze. Ze woont namelijk bij haar moeder, waar ze niet super blij mee is. Dit is namelijk besloten toen Amy nog te jong was om te kiezen bij wie ze wilde wonen. Door de echtscheiding van haar ouders moest ze ook erg snel volwassen worden en opgroeien. Ze moest de zorg van haar kleine broertje op zich laden en zelfs haar eigen moeder omdat die depressief was en niets meer deed in huis. Het werd zelfs zo erg dat de moeder bijna een einde wilde maken aan haar leven, maar daar net niet in slaagde. Hier is Amy een jaar lang in de war over geweest. Ook is ze een erg vindingrijk meisje dat creatief is met materialen of spullen die ze krijgt. Ze heeft ze van een oude jurk van haar moeder een modern en hip jurkje gemaakt dat ze zelf kon dragen naar een feestje. Ook is Amy erg kalm en geduldig. Ze kan lang wachten en wordt daar ook niet snel boos om. Al ligt dit wel aan haar humeur, want als dat eenmaal slecht is wordt haar geduld ook minder. Door de klap van alles wat ze heeft meegemaakt is ze ook erg wantrouwig geworden. Ze vertrouwd mensen niet snel en is bang gepest te worden. Ze heeft het idee dat haar eigen familie haar niet begrijpt en voelt zich vaak eenzaam. Hierdoor zoekt ze veel contact met haar vrienden en vriendinnen om de leegte te vullen. Verder is het een erg lief meisje dat een luisterend oor is voor iedereen die het nodig heeft.
    Uiterlijk:


    Demi Lovato
    Amy is een erg knap meisje dat gebruik maakt van haar figuur, mooie haar en schattige ogen. Ze heeft mooie kuiltjes in haar wangen en mooie amandelvormige ogen. Ze heeft een piercing in haar neus, haar neusvleugel om precies te zijn, en heeft die gezet toen ze net 16 jaar werd. Als verjaardagscadeau. Ze is er nog steeds heel erg trots op en is blij dat ze het ooit heeft laten doen. Verder draagt Amy vrij simpele kleding die goed matcht met haar ogen. Dingen die niet matchen verafschuwt ze. Zonder make-up gaat ze niet de deur uit. Ze moet altijd een klein beetje mascara op hebben, een beetje eye-liner en wat lipgloss. Dit komt deels door haar onzekerheid en angst om gepest te worden vanwege haar onvolmaakte uiterlijk.
    Hobby's: Amy deed jarenlang aan zwemmen, dit was een soort van traditie van de familie, maar hier stopte ze mee doordat ze weggepest werd uit het groepje waarin ze zwom. Hierna heeft ze jarenlang aan voetbal gedaan, maar dit vond ze op een gegeven moment niet leuk meer en nu doet ze fitness. Het bevalt haar beter dan de sporten die ze eerder deed.
    Extra: Amy studeert mode, puur omdat ze dit interessant en leuk vindt. En omdat ze creatief ingesteld is. Haar creativiteit komt heel erg van pas in deze studie. Ze heeft al regelmatig tienen gehaald op eigen creaties. Dit was jaren geleden anders toen haalde ze bijna alleen maar onvoldoendes. Ze was geen ster in wiskunde, maar ook niet in de talen. Ze is blij dat ze het nu zo ver geschopt heeft.
    Titel? Hate turned to love. Big Switch. You turned my life upside down.
    Waarschuwing? Ja!

    [ bericht aangepast op 27 nov 2012 - 19:46 ]


    26 - 02 - '16

    Rol: Beste vriendin Mary + beginnende relatie met Zayn?
    Volledige naam: Destiny Savannah Rose Montoya, ze word meestal Des genoemd.
    Leeftijd: Destiny is 19 jaar, en geboren op 21 December.
    Nationaliteit: Destiny is een halfbloed. Haar vader is Italiaans, terwijl haar moeder Spaans is.
    Karakter: Destiny is een meisje waarvan veel mensen denken dat ze heel lief is. Niet heel gek, ze heeft een best lief gezicht en bijna altijd een lach op haar gezicht. Tegen vrienden is ze dan ook echt een schatje, maar tegen mensen die ze niet mag kan dat compleet veranderen. Zo kan ze gemakkelijk van lief en schattig, naar bitchy en sluw veranderen. Destiny is een meisje die je mag of niet mag. Het ligt er maar net aan hoe jij bent. Als je bijvoorbeeld heel netjes en braaf bent zal je haar niet snel mogen. Destiny overtreed soms maar al te graag de regels, maar ze weet wanneer het genoeg is. Een van Destiny's bekendste karaktereigenschappen is toch wel haar ijdelheid. Ze haat het als ze er niet goed uitziet, en is echt een perfectionist op dat gebied. Ze heeft ook een paar dingen die ze altijd doet. Een schoonheidsslaapje, elke vrijdag de stad doorzoeken of er nieuwe beauty spulletjes zijn en haar beauty zondag. Waarbij ze een gezichtsmaskertje enzo neemt.
    Ook is Destiny erg sportief, ze gaat vaak naar de sportschool. Niet alleen om haar lichaam slank te houden, maar ook omdat ze het erg leuk vind. Je zal haar vaak zien op de loopband waar ze meer op rent dan op loopt..
    Een van de dingen die bij Destiny ook erg opvalt is dat ze best slim is, maar de meest domme opmerkingen kan maken. Gelukkig kunnen de meeste mensen erom lachen en Destiny zelf ook.
    Destiny heeft een duidelijke eigen mening en is niet bang om het te zeggen. Hierdoor kwetst ze soms nog wel is mensen, wat ze eigenlijk niet zo bedoelt. Want ze bedoelt het meestal wel goed.
    Als ze bij mensen is die ze niet kent en geen van haar vrienden is erbij is ze meestal erg stil. Maar met vrienden erbij, ook al is het er maar een. Dan kan ze erg druk zijn zonder dat ze het zelf door heeft.
    Destiny houd van gevaarlijke dingen, van bungee jumpen tot motorcrossen. Dit zorgt ervoor dat ze een stoer kantje heeft, waardoor ze veel jongensvrienden heeft. Maar vergis je niet, ze kan ook een echt meisje-meisje zijn. Ze houd van mode, make-up.. Noem maar op.
    Tot slot heeft Destiny een erg goed gevoel voor mode, daarom geeft ze ook vaak modeadvies aan anderen. Niet alleen modeadvies, maar ook andere dingen kan je aan haar vragen. Jongens, dates, noem maar op en ze kan je advies geven.
    Uiterlijk:



    Melanie Iglesias
    Destiny is een erg mooi meisje. Ze heeft lang, golvend haar. Het verschilt bijna elke week van kleur, want ze verft het vaak. De ene keer is het zwart, de andere keer donkerbruin en weer een andere keer lichtbruin. Ze wil nog is een keer blond proberen en donkerrood. Met sommige feesten krult ze het, maar je ziet het bijna altijd stijl. Minder vaak zie je golvend, maar je ziet het soms wel. Destiny heeft karamelbruine ogen met wat blauwe stipjes erin. Ze heeft een slank lichaam met de goede rondingen. Een volle cup c, waar helemaal niks aan gedaan is. Een van de dingen die ze aan zichzelf haat is dat ze veel kleiner is dan de meeste studenten, maar 1.67, gelukkig kan ze dit een beetje verbergen door hakken te dragen. Destiny draagt meestal hakken, behalve als ze thuis is of als ze echt moe is. ( Als ze echt moe is en ze draagt hakken, wankelt ze zowat om de meter en kan je verwachten dat ze een aantal keer valt.). Verder draagt ze vaak short of skinny jeans. Een haltertopje draagt ze bijna ook altijd, of een shirtje waar groot het merk op de voorkant staat. Ze heeft een navelpiercing, en lippiercing. De lippiercing draagt ze alleen bijna nooit, maar ze kan het gaatje onder haar lip goed verbergen met make up. Ook heeft ze een paar tattoo's. Een achter haar oor, een op haar enkel met de naam van haar overleden broertje (Jayson) en een kruis met een slang eromheen. Destiny heeft met haar Nationaliteit best geluk, hierdoor heeft ze een getinte huid. Dus ze hoeft nooit te zonnen ofzo.
    Hobby's: Destiny houd erg van muziek, zelf kan ze ook best veel instrumenten bespelen. Gitaar, keyboard, piano en viool. Ook houd ze erg van tekenen en kan ze dit ook best goed. Maar haar grootste hobby blijft toch make up. Ze houd van opmaken, van simpele looks voor school tot complete kunstwerken voor halloween. Niet heel gek dat ze de studie visagie heeft gekozen. Ook houd ze erg van sporten. Ze is heel goed in Basketbal, maar atletiek kan ze ook goed.
    Extra: Ze studeert visagie, en hoopt ooit met beroemde mensen te kunnen werken. Destiny komt uit een groot gezin, maar het is wel altijd gezellig. Het gezin bestaat uit de 39-jarige, Italiaanse Angelo Montoya. Destiny's moeder is de 38-jarige, Spaanse Bella Montoya-Montez. Ze waren jong toen ze hun eerste kind kregen en gingen trouwen. 16 en 17 toen ze hun eerste kind kregen en 18 en 19 toen ze gingen trouwen. Hun eerste kind was trouwens Destiny's oudere broer, Tyler van 20. De andere leden van het gezin zijn: Sasha van 16, Deena en Jerlynn van 15 en Noah Jay van 2. Jayson was ook nog deel van het gezin, maar die overleed toen hij 13 was. Aan de gevolgen van een aanrijding. Destiny heeft een goede jeugd gehad. Ze heeft tot haar 2e in Italië gewoond. Daarna verhuisde het gezin naar Spanje, Madrid om precies te zijn. Daar is ze ook opgegroeid. Ze wilde altijd al studeren aan Harvard, dus zodra ze de kans kreeg verhuisde ze naar Amerika om daar te studeren. De familie woont nog steeds in Spanje, en in de grote vakanties gaat ze altijd voor meer dan de helft van de tijd daarheen. Qua school haalde ze niet veel voldoendes, behalve voor Economie, Wiskunde en Talen. Vooral de talen viel op bij de leraren, dus Destiny kreeg een speciaal rooster. De andere lessen zaten er nog steeds (Min de drie slechtste vakken), maar ze kreeg vooral talen. Engels, Frans, Portugees, Turks enz, ze spreekt het allemaal vloeiend. Haar relatie met Zayn is ook goed. Ze had al een crush op hem sinds het begin van haar studie, en het zijn goede vrienden. En het word steeds meer...
    Titel? Geen idee..
    Waarschuwing? Yes please!

    [ bericht aangepast op 28 nov 2012 - 18:36 ]


    El Diablo.

    Rol: Vriendin van Louis of Zayn
    Naam: Elayzia Von Glitz
    Nationaliteit: Ze is Half Iers en half Deens, haar vader is Deens, en haar moeder is Iers, ze is geboren in Ierland en later naar Engeland verhuist
    leeftijd: 19
    uiterlijk + foto: Middellang/Lang zwart haar, Ice blauw ogen, ze is hooguit net 1.70, ze heeft een lichte huid, lichtroze lippen die soms roder worden van de kou, en ze heeft een tattoo op haar onderarm van een vlinder

    Lindsey Pearce
    innerlijk(duidelijk beschreven): Elayzia is vriendelijk, ze is altijd beleeft heeft nooit een slecht humeur. Ze glimlacht altijd ookal is ze verdrietig ze laat dit nooit merken. Maar als ze echt verdrietig is sluit ze alles buiten en dan is ze meestal alleen te vinden. Ze is er altijd voor anderen en zet haarzelf altijd op de laatste plek want wil nooit iemand teleur stellen. Ze gaat altijd de volle 100% voor haar dromen. Ook is ze er altijd voor anderen dus iedereen heeft veel aan haar. Alleen heeft ze soms altijd moeite met nieuwe situaties maar voor zover bij haar iedereen gelukkig is dan komt haarzelf. Zelfs als ze ziek is gaat ze nog door en probeerd ze zelfs voor anderen te zorgen. Ze houd van dagdromen maar is juist heel slim en kan realiteit van dromen onderscheiden. Ze is een beetje een zacht typtje totdat je haar echt kapot maakt en dan veranderd ze compleet.hobbies: Elayzia speelt de piano en tekent veel in haar vrije tijd, daarnaast is ze een dierenliefhebber en werkt in de dierentuin
    likes:Muziek, horror, ijsbeertjes, liefde, jongens, tekenen, snoep. vrienden en familie, ze is een musical fan.
    dislikes: Haat, geweld, mensen die nooit verder kijken dan hun ogen.
    talent:Elayzia haar talent heeft niks met zingen of dansen te maken. Elayzia haar talent is echt aan de computer kant
    extra's: Ze werkt in de dierentuin bij de ijsbeeren en zorgt voor een baby ijsbeertje genaamd "Nibby", daar is ze zo gehecht aan geraakt dat ze daar ook meestal blijft slapen in het weekend. Familie:Ze heeft geen contact met de kant van de familie bij haar vaders kant sinds hij is overleden, de kant met haar moeders familie gaat wel goed

    Waarschuwen: yes

    [ bericht aangepast op 27 nov 2012 - 19:33 ]

    Ik doe daarlijk de vriendin van Liam wel x


    Firm believer of all that is magic

    Rol: Vriendin/ Beginnende relatie Liam.
    Volledige naam: Emmely Frederique Brown.
    Leeftijd: Emmely word volgende zomer negentien jaren jong. Om precies te zijn op 30 Augustus!
    Nationaliteit: Emmely is Brits.
    Karakter: Emmely heeft zo'n leventje waarvan iedereen denkt dat het perfect is, mooi huis, mooie kleren, lief vriendje en een leuk karakter. Emmely lijkt echt heel erg op haar ouders, ze houd ervan om mensen te helpen en is zeer leergierig. Soms iets te.. vinden mensen in haar klas. Emmely ziet zichzelf niet anders dan een enkel persoon in deze wereld en daarom gaat ze gewoon naar school. Één groot probleem, Emmely is niet echt in voor uitdagingen en houd al helemaal niet van balsporten, ze houd enkel van zwemmen en fietsen. Emmely is niet zo'n meisje met veel vriendinnen, maar degene die ze heeft die blijven haar wel echt trouw en die hebben ook wel iets weg van haar karaktereigenschappen.
    Uiterlijk:

    Emmely heeft lange bruine haren, die met een golfslag over haar rug gaan. Haar groene ogen spatten uit en met haar klassieke style maakt ze het af. Ze is rond 1.68 en ze word getreiterd door haar lange broer met haar kleinte.
    Georgie henley!
    Hobby's: Zoals bij haar karakter houd Emmely van zwemmen en fietsen, maar dat doet ze gewoon voor plezier enzo en ze moet toch naar school. Emmely doet al sinds haar 5e aan acteren en al zegt ze het zelf, ze is er niet al te slecht in. Ze heeft al vele grote rollen gehad.
    Extra: Emmely haar opleiding start in Januari, mede danks haar grote productie die ze nu speelt. Ze gaat naar Harvard, omdat het gewoon een goede school is en een van haar vriendinnen zit er ook op. Emmely heeft best wel een goed verleden, op haar opa die is overleden en de gebroken harten na. Ze heeft niet zo'n grote familie, een oudere broer Louis van 23 en een jonger zusje van 14 met de naam Iris. Dat is eigenlijk haar pleegzusje! Dan haar moeder Lilly van 43 en haar vader Lucas van 50.
    Titel? Stuck in my brains.
    Waarschuwing? Jaaaaaaaaaaa <3

    [ bericht aangepast op 7 dec 2012 - 9:19 ]


    Firm believer of all that is magic

    Rol: maakt niet uit, waar jij haar het beste bij vindt passen (:
    Volledige naam: Kyara Lynn Evans
    Leeftijd: Het liefst de leeftijd van een student. 18, ze is jarig op 24 Mei
    Nationaliteit: Drie kwart Iers, een héél klein beetje Belgisch en de rest Nederlands.
    Karakter: Kyara is een vrolijke meid, erg spontaan en staat graag open voor andere. Maar soms kan Kyara ook wat sluw zijn. Als er iets niet is wat ze wil dan gooit ze dat er gelijk brutaal uit. Kyara heeft net een lange relatie achter de rug van een jaar met een jongen genaamd Daniël. En kan daar diep in haar hart is nog steeds een beetje verliefd op hem. Maar het lukt haar al steeds beter om hem te vergeten. De eerst dagen heeft ze alleen maar op haar kamer liggen huilen. Ze had toen bijna niks gegeten. Ze is daardoor 3 kilo afgevallen. Vaak denken mensen, als ze haar voor de eerste keer zien, dat ze heel lief is. Maar dat is schijn. Eigenlijk is Kyara heel bitchy, sluw en gemeen. Tenminste, als ze niet zo'n goed gevoel bij diegene heeft. Je moet veel moeite doen om Kyara's vertrouwen te winnen. Kyara kan soms ook iemands spiegelbeeld zijn. Als jij aardig bent tegen haar is zijn ook aardig tegen jou. Als jij onaardig tegen haar doet doet zijn dat ook tegen jou.
    Uiterlijk:


    -Acacia Clark-
    Kyara heeft lang licht bruin haar, blauw/grijze ogen en is ongeveer 1.65 lang. Kyara draagt vaak iets wat ze leuk vindt maar ook wel in de mode is. Het liefst draagt ze gymen: Vans of all Stars, dat maakt niet uit. Hakken vindt Kyara niet echt fijn want ze struikelt ze er de hele tijd over. Ze heeft een beetje een skaters look. Ze draagt ook niet graag jurkjes. En als ze er ooit één draagt moeten er ook gewoon nog gympen onder.
    Hobby's: Kyara houdt heel erg van tekenen, dat is al jaren haar hobby. Kyara houdt ook heel erg van gitaar spelen, koken en paardrijden.
    Extra: Kyara's ouders zijn gescheiden toen Kyara 5 jaar oud was. Haar moeder (Annabel) is nu lesbische geworden. Kyara kan het erg goed vinden met de nieuwe vriendin (Rosalynn) van haar moeder. Haar vader (Anthonio) heeft ook een nieuwe vriendin (Dominique) daar kan Kyara het niet zo goed mee vinden. Ze heeft eerder een hekel aan haar. Omdat ze alles over haar beslist. Haar verleden was niet echt bijzonder. Al haar opa's en oma's leven ook nog.
    Titel? sorry, geen idee
    Waarschuwing? JAAAAA, ookal kies je mijn rol niet (;


    Do what people say you can't.