• Hoi iedereen !
    ik heb een vraagje, over iets wat vandaag wat zich in de les en erna heeft afgespeeld.

    We hebben onze oude aardrijkskunde docente weg gepest :$, na weken lang uitval hebben we een nieuwe docent gekregen. een man van rond de 50.
    vandaag kwam ik dus de les in lopen, zette mijn tas neer en pakte mijn boeken. daarna begon ik te praten met het meisje achter me.
    Hij klapte in zijn handen en ik draaide me om, ik wou hem graag een eerste kans geven.
    ik keek hem waarschijnlijk verkeerd aan want hij stuurde me op de gang met de rede dat ik een lelijk hoofd heb. nou bedankt....
    na een half uur mocht ik terug in de les. toen heeft hij er nog twee andere meisjes uitgestuurd die zich moesten melden.
    hiervan werd het erg onrustig in de klas, toen begon hij ons opeens uit te schelden. we waren een kut klas en kut kinderen.
    hij heeft ons een soort van bedreigt, hij zei dat als we iets verkeerd deden dat het dan niet goed met ons zou aflopen.....

    we zijn na de les gelijk naar onze mentor gestapt.
    heeft iemand nog tips wat ik tegen dit probleem kan doen ?
    xoxo


    ~ I prefer the Irishmen ~

    Leraren die opeens gaan schelden? Alrighty, always fun.
    No, but seriously, was er niemand uit je klas die het uitgelokt heeft? Ik vind het namelijk lastig te geloven.


    Wij hebben als klas ook eens een docent weggepest. De nieuwe docent die we daarna kregen voor dat vak was ook niet al te aardig en soepel. Het verhaal dat een klas een docent wegpest, gaat de school door en geeft je geen goede naam. De nieuwe docent zal dus extra voorzichtig zijn en proberen de klas onder controle te houden. Deze heeft dat blijkbaar wat verkeerd aangepakt, maar geef hem gewoon nog een kans. Het was de eerste les en hij wist waarschijnlijk niet goed wat hij moest verwachten. Als jullie je als klas goed gedragen, zal die man zien dat het allemaal wel meevalt en zal hij wel normaal gaan doen.


    “I'd rather laugh with the sinners than cry with the saints. The sinners are much more fun.” - Billy Joel

    Karma's a bitch.


    everything, in time

    Die man heeft waarschijnlijk gehoord dat jullie je vorige docente hebben weggepest en was misschien nu extra streng. Daarbij: bedoelde hij niet dat als jullie altijd zo doen tijdens de lessen, dat je je toekomst verprutst en het dan niet goed met je afloopt?


    From these ashes, I will rise

    jaa inderdaad dat ie ons iets zou doen ofzo.
    beetje raar..
    ik hoor net van mijn vriendin dat ze contact heeft gehad met onze schoolleider en dat ie het gaat onderzoeken .


    ~ I prefer the Irishmen ~

    Loool, mocht dat bij ons gebeuren, waren we gewoon weg gegaan met de klas. That's just how we roll. Maar serieus, ik had dat echt niet gepikt en was naar de afdelingsleider gegaan.
    Wij hebben ook een hele eigenaardige aardrijkskunde leraar, maar zo is hij gewoon x'D. Toen een vriendin van me haar veters los zaten, stond hij op en schreeuwde 'STRIK JE VETERS, ANDERS VAL JE OP JE GORILLAKOP!', waarna hij dood serieus weer ging zitten.


    i put the fun in funeral

    Anguish schreef:
    Karma's a bitch.
    precies dit.


    Shoganai i ne~

    Anguish schreef:
    Karma's a bitch.


    Jup. Hij noemde jullie (volgens jou) kutkinderen, en als jullie leraren gaan wegpesten vind ik dat eigenlijk geen verkeerde benaming


    quidquid excusatio prandium pro

    Ik vind leraren wegpesten het laagste wat je kunt doen. Je ontneemt iemand het plezier in zijn vak, zijn dagelijks leven en geeft hem of haar een ongelofelijke hoeveelheid stress. Mensen kunnen hier een burn-out van krijgen en jaren overspannen raken en thuis zitten. Waarom begrijpen kinderen dat verdomme nooit? Dus waarschijnlijk hebben ze jullie nieuwe leraar goed ingelicht en sorry, ik vind het jullie verdiende loon.


    ars moriendi

    Nou, dan voelen jullie je nu zoals jullie lerares zich voelde toen jullie haar pesten.


    Physics is awesome

    Zo hebben wij er ook een gehad. Als inval voor Biologie, onze docent werd geopereerd aan zijn heupen. Zei dat hij ontzettend christelijk was opgevoed en wil de daarom niet de theorie van Darwin lesgeven. Maar ondertussen wel de hele klas uitschelden om niets. Lekkere christen ben je dan...

    But then again, als hij weet dat jullie de vorige leraar hebben weggepest... Logisch dat hij even extra streng is, maar doe het dan wel met een rede en niet zomaar.


    #WWED - What Would Emma Do?

    Eyes schreef:
    Nou, dan voelen jullie je nu zoals jullie lerares zich voelde toen jullie haar pesten.


    This. Wauw, maar ik heb echt geen greintje medelijden met jullie. Jullie pesten een leraar weg, en dan doodleuk een lieve, aardige leraar verwachten? Verdiende loon. Seriously.

    [ bericht aangepast op 11 jan 2013 - 21:37 ]


    Tijd voor koffie.

    Boontje komt om zijn loontje.

    Wij hebben ook een docent die wij niet respecteren, maar dat heeft hij compleet zelf kapot gemaakt met zijn gedrag tegenover ons. Als je een groep VWO6 als kleine kinderen behandeld, de antwoorden niet doorneemt met de klas terwijl wij wel de stof moeten kennen en nooit iemand eruit stuurt maar alleen maar roept "als je wilt praten, doe je dat maar lekker op de gang. niet tijdens mijn les.", tja, dan heb je heb je het zelf verpest. Respect moet je verdienen. Dat doe je niet zo.

    Wat dat van jullie betreft, zoals ik al zei, boontje komt om zijn loontje. Zoals je zelf zegt, hebben jullie de vorige docent weggepest. Die leraar heeft dat natuurlijk gehoord en probeerde zeker wat respect af te dwingen. Ik snap zijn reactie volkomen. Hij is misschien iets té geweest, maar dan weten jullie ook eens hoe dat is, om kut behandeld te worden.
    Daarnaast is die leraar al een stukje ouder dan de rest. Als hij al sinds rond z'n 25ste lesgeeft, dan heeft hij al behoorlijk wat ervaring met pubers en vast ook met lastige pubers en heeft hij gewoon deze manier gevonden om dingen af te handelen.
    En misschien was ie wel bevriend met die docent en wilde hij het jullie betaald zetten?

    Alles draait uit op Karma :Y)


    Don't fashion me into a maiden that needs saving from a dragon. I am the dragon, and I will eat you whole.

    Als je geen kinderen ken hendelen, moet je niet voor de klas gaan staan. Je kunt niet van een overvolle klas met hyperactieve, met identiteitsproblemen worstelende, aan hun imago gehechte pubers verwachten dat ze iedereen die hen vertelt wat ze moeten doen maar respecteren. 't Is gewoon niet makkelijk, lesgeven, maar de meeste kinderen kan het echt niets boeien of een leraar psychische problemen opdoet bij het lesgeven aan een 'kutklas'. Het is middelbare school, de plek waar dagelijks honderden kinderzielen in stukken worden verscheurd. Een mentaal slachtveld waar echt geen rekening wordt gehouden met docenten die geen les kunnen geven. Het zijn geen slechte leerlingen, maar gewoon slechte leraren.
    Een leraar die in zijn eerste les al kinderen onrechtvaardig behandelt en deze zelfs (onnodig?) uitscheldt, kan geen respect verwachten. To be honest, ik zou echt zijn weggelopen.


    i put the fun in funeral

    Anguish schreef:
    Karma's a bitch.


    I'll lick the poison from right off your kiss