• Jumpers

    Anywhere.
    Anything.
    Instantly.



    Eeuwenlang hebben Jumpers onder ons geleefd - speciale personen met de mogelijkheid om te teleporteren of 'jumpen' naar bijna overal in de wereld. Voor bijna net zo lang, hebben de Paladins, een geheime en machtige orde, ons beschermd tegen deze gevaarlijke en onvoorspelbare individuen, en offeren ze alles om de mensheid veilig te houden.

    Jumpers
    Jumpers zijn eigenlijk gewoon mensen zoals jij en ik, die 'speciaal' zijn door de ene kracht die ze hebben. De kracht om te teleporteren of Jumpen zoals dat word genoemd, Jumpers leven vaak niet meer thuis bij hun ouders en de verstandige Jumpers houden zich gedeisd en proberen zo weinig mogelijk aandacht te trekken.

    Paladins
    Paladins hebben er alles voor over om de Jumpers uit te roeien en zijn dan ook constant bezig met het vinden van Jumpers. Domme Jumpers zijn in het algemeen makkelijk te vinden, hierbij kun je kijken naar rare gebeurtenissen zoals een bankoverval zonder dat er ook maar een deur geopend is. Maar de wat slimmere Jumpers die ook al van het bestaan van de Paladins af weten zijn wat moeilijker te pakken te krijgen, ze verweren zichzelf en zoeken andere Jumpers op.



    Regels
    - Minimaal 4 regels.
    Het liefst meer
    - Houd rekening met elkaar
    Wanneer iemand bijvoorbeeld te druk is met school of een tijdje weg is of iets dergelijks
    - Iedereen speelt met zijn eigen karakter, tenzij je toestemming hebt van de ander.
    - Maak je personage geen Gary Stu of Mary Sue
    Dit betekent dat je personage niet mag leiden aan het Superman-syndroom. Je personage ziet er geweldig uit, iedereen valt voor hem of haar enzovoort.
    - Niet godmoden
    Dit betekent dat je alleen je eigen personage bestuurt, en niet die van een ander tenzij je hier toestemming voor hebt.


    Invullen als je mee wilt doen:
    Naam:
    Soort: Mens, Paladin of Jumper
    Uiterlijk: foto+korte uitleg
    Leeftijd:
    Innerlijk:
    Geschiedenis:
    *Paladin, hoe is je personage een paladin geworden? Wat is er met hem of haar gebeurt enzovoort.
    *Jumper, leeft je personage nog thuis? Is deze al eens in confrontatie geweest met een paladin of weet hij of zij niets van hun bestaan enzovoort.

    Extra:




    Jumpers
    - Lily Anderson - Macabre
    - Vanity Sky Lowland - Jaimes
    - Gereserveerd voor Graymark
    - Nicklous 'Nick' Holt WillNotLearn
    - Mike Evans - OhMyZiam
    - JJared Bruce O'shea - IanOshea


    Paladins
    - Rosean 'Rose' Lilith Delacroix -Macabre
    - Athene Clarisse Valentin Bonacieux
    - Nog vrij.
    - Matthew Anderson Jolene
    - James Jason Kirk LostMagic
    - Jace Alexander Herondale - Graymark

    Mensen
    - hayley Melody Lilian LostMagic
    - Isabelle “Belle” McCloud Glucio
    - Esmee Hayden Jessiiicaa
    - Chase Morgan Michaelson - WillNotLearn
    - Oliver Drew Dalton - Jolene
    - Gereserveerd voor Bonacieux


    # Gebaseerd op de film Jumper


    [ topic verplaatst door een moderator ]

    [ bericht aangepast op 21 feb 2013 - 19:28 ]


    Don't be like the rest of them, darling

    Ik vul mijn rol vanavond in of anders morgen ^^


    I'm Ellie's & Mitshy's little secret. Rawr.

    Juhhhhhhhhhh. *O*
    En ik vul mijn rol ook zo snel mogelijk in :3


    "When all of your wishes are granted, many of your dreams will be destroyed.''

    [Paladin]
    Naam: Rosean 'Rose' Lilith Delacroix
    Uiterlijk:




    Rose heeft een mooie lengte van 1.76. Ze heeft gemiddelde rondingen waar ze meer dan tevreden mee is. Hetgeen waar ze vooral trots op is, zijn haar lange, golvende haren. Ze hebben een honingbruine kleur, en reiken tot ongeveer halverwege haar rug. Rose laat haar haren altijd los hangen.
    Ze heeft een onschuldig uiterlijk dankzij haar grote, blauwe ogen, omringd met donkere wimpers. Ze heeft volle lippen en jukbeenderen die mooi uitkomen in haar gezicht.
    Ze heeft van nature een zachtroze blos op haar wangen, en als je goed kijkt zie je sproetjes; iets waar ze een enorme hekel aan heeft, van jongs af aan al. Haar onschuldige uiterlijk is misleidend; ze gebruikt het vaak in haar voordeel.
    Qua kleding zul je Rose vooral in jurkjes en hoge hakken zien. Sneakers en spijkerbroeken draagt ze bijna nooit; laat staan een normale joggingbroek met t-shirt. Ze laat graag haar lange benen zien en schaamt zich absoluut niet voor haar lichaam.
    Rose is enorm ijdel en spendeert dan ook veel tijd aan haar uiterlijk. Make up en verzorgingsproducten zullen bij haar niet ontbreken, al gebruikt ze er niet heel veel van. Mascara, oogpotlood en lipgloss is bijna het enige, aangezien haar huid al redelijk egaal is.
    Leeftijd: 19
    Innerlijk: Al zul je dat op het eerste gezicht niet zien of merken; Rose is ontzettend arrogant. Ze weet dat ze er mag wezen en heeft een gave voor verleiden en manipuleren. Ze is enorm vol van zichzelf en complimentjes neemt ze dan ook maar al te graag in ontvangst.
    Ze schaamt zich niet snel, maar als je haar voor schut zet, zal ze de eerste zijn die weg is. Kwetsbaar is ze zeker; ze heeft haar gevoelens alleen diep weggestopt. Vroeger was ze het pispaaltje van de klas en hierdoor is ze tegen buitenstaanders afstandelijk en kleinerend.
    Van jongens krijgt ze niet genoeg. Vanaf ongeveer haar zestiende begonnen ze achter haar aan te lopen; ze genoot van het aandacht en ging er op in. In dat opzicht is Rose niet verandert; haar vrouwelijke charmes gooit ze graag in de strijd.
    Als Rose iets wilt, zal ze het krijgen; ze rust niet voordat ze haar doel heeft bereikt. Dit kan in haar voordeel werken, want discipline heeft ze zeker; maar een het kan ook een groot nadeel zijn. Rose stelt vaak hoge eisen aan zichzelf en dankzij haar perfectionisme kan dit haar behoorlijk uitputten. Ze legt de lat te hoog en het komt dan ook regelmatig voor dat ze enorm chagrijnig is.
    Je zult het niet denken, maar Rose heeft diep van binnen een klein, ijzig hartje. Ze gaf veel om haar dierbaren, die ze nu bijna niet meer heeft. Als ze van je houdt gaat ze door het vuur.
    Rose neemt je echter niet snel in vertrouwen. De enige die ze op het moment vertrouwt is zijzelf. Ze weet dat, als men haar gevoelens uit haar hebben weten te trekken, er gemakkelijk mee gespeeld wordt. Hierdoor stelt ze zich kil op, om pijn en verdriet te voorkomen.
    Geschiedenis: Rose haar vader was een Paladin. Hij was bijna dag en nacht bezig met zijn werk en Rose ergerde zich er dood aan; ze snapte niet waarom haar vader zo veel tijd er in stopte. Haar gezin leed er onder toen haar moeder een echtscheiding aan vroeg; sinds dien heeft Rose nooit meer wat van haar gehoord. Ze kon overigens nooit echt goed opschieten met haar moeder.
    Zijn baan werd haar vader pas fataal toen hij een confrontatie kreeg met een Jumper. Rose heeft altijd al een hekel gehad aan 'dat waar haar vader mee bezig was', maar toen de Jumper hem vermoordde, besloot ze zijn werk door te zetten. Rose en haar vader hadden een redelijk goede band, dus tot op dag van vandaag heeft Rose nog steeds verdriet om zijn gruwelijke overlijden. In de tussentijd is ze een haat gaan ontwikkelen tegenover de Jumpers en is er op gemunt om wraak te nemen; het maakt haar niet uit hoe, als het maar zo snel mogelijk gebeurt. Het punt is dat haar vader voor haar neus werd vermoord door een Jumper, die samen was met een andere, Nick. Ze heeft een confrontatie gehad met Nick, gezien haar doel is om hen beiden te vermoorden; het enige dat ze hem heeft bezorgd zijn een hoop littekens. Het feit dat het haar niet is gelukt om hem om het leven te brengen zorgde voor frustratie en woede, en na al die jaren is ze nog steeds bezig met haar specifieke zoektocht. De ene Jumper, die haar vader om het leven bracht, heeft Rose al vermoord; langzaam en pijnlijk, precies zoals ze het wilt hebben.
    Extra: Rose leefde in een gezin met haar vader, moeder en jongere zusje, Kaylee. Ze was twee jaar jonger en Rose heeft altijd al een hekel aan haar gehad. Kaylee eiste altijd alle aandacht op van haar moeder, waardoor Rose en haar moeder steeds verder uit elkaar dreven. Er was bijna dagelijks ruzie en op een dag scheidde haar ouders; haar moeder nam, zoals altijd, de voorkeur aan Kaylee, en vertrok met haar. Het laatste dat ze tegen Rose heeft gezegd was dat ze ondankbaar was en tot op heden enkel in de weg liep; Rose bleef in tranen achter, samen met haar hard werkende vader.
    Hij was de enige waar ze écht van hield, tot hij overleed. Vrienden heeft Rose nooit echt gehad; geen echte, ten minste.

    ______________________________________________________________

    [Jumper]
    Naam: Lily Anderson
    Uiterlijk:



    Het eerste dat je opvalt aan Lily, zijn haar grote, bruine ogen. Ze zorgen er voor dat ze een soort poppengezichtje heeft, maar toch straalt ze het onverschillige uit.
    Lily is zo'n meisje die maar net vijf minuutjes voor de spiegel staat. Ze geeft niks om verzorgingsproducten; ze gebruikt alleen datgene wat nodig is.
    Aan haar haar doet ze ook niet veel. Ze haalt slechts een borstel er door en loopt dan ook met gemak met een rommelige knot over straat. Ze heeft zelf een gruwelijke hekel aan meisjes die ijdel zijn en/of te veel make up dragen, dus vermijd ze het zelf ook zo goed mogelijk.
    Lily zul je het vaakst in jeans tegen komen. Aan rokken en jurkjes heeft ze in de loop van de tijd een grote haat ontwikkeld; van jongs af aan was ze al zo. Ze speelde niet met barbies, maar met speelgoedauto's.
    Boven haar jeans draagt ze het liefst een simpel hemdje met een leren jasje. In hakken zul je haar nog wel zien, maar sneakers vindt ze fijner.
    Het enige puntje aan haar uiterlijk wat Lily onzeker maakt is haar lengte. Ze is slechts 1.65, iets wat ze verschrikkelijk vindt.
    Leeftijd: 18
    Innerlijk: Lily is zo onverschillig als wat, en dat is altijd al zo geweest. Ze is altijd het buitenbeentje geweest, maar ongelukkig was ze niet. Ze had zichzelf geaccepteerd hoe ze was; anders.
    Als iemand links ging, ging Lily rechts. Als iemand wit koos, koos Lily zwart. Ze luisterde nooit naar wat anderen van haar vroegen maar deed vaak het tegenovergestelde. Ze gaat haar eigen weg en deelt maar al te graag haar mening met iedereen.
    Als ze iets over je te zeggen heeft, of het nu positief of negatief is, zegt ze dat recht in je gezicht.
    Ze heeft ook een agressieve kant, iets wat haar vaak in de weg staat. Lily wordt niet heel snel boos, maar áls ze boos is kan je beter afstand nemen. Ze is niet vies van een vechtpartijtje en schuldgevoelens heeft ze bijna nooit.
    Ondanks dat haar innerlijk dat niet snel zegt, is Lily zeker wel vrouwelijk. Ze flirt er op los en experimenteert maar al te graag; er is niets dat zij nog niet heeft geprobeerd. Ze neemt graag risico en gevaar is haar drug; het komt zelden voor dat Lily bang is.
    Lily zul je nooit zien huilen. Natuurlijk heeft zij ook wel eens haar momenten dat ze een schouder nodig heeft waar ze op kan leunen, maar ze wilt zich niet kwetsbaar opstellen. Ze deelt haar problemen met niemand en kropt ze alleen maar op, al is zij de eerste die er voor je is als je haar nodig hebt. Een kwetsbaar punt is dat Lily naïef is. Ze vertrouwt mensen snel en hierdoor blijft ze vaak met een gebroken hart achter.
    Ze gedraagt zich nonchalant maar stiekem hunkert ze naar liefde, die ze nooit echt heeft gehad. Lily is nog nooit verliefd geweest en gelooft dan ook niet echt in de liefde, al wilt ze het graag meemaken, onbewust.
    Geschiedenis: Lily heeft wel eens te maken gehad met een Paladin en hierdoor is ze dan ook continu op de vlucht, aangezien dit bijna haar dood is geweest. Ze blijft nooit langer dan een half jaar op dezelfde plek, bang om weer een Paladin tegen te komen.
    Extra: Lily heeft geen familie meer, buiten haar oom die ze niet vaak spreekt. Ze geeft veel om hem, maar doordat ze zo vaak rondreist spreekt of ziet ze hem bijna nooit.
    Lily rookt regelmatig en heeft twee tattoo's: één op haar onderrug en één op haar bovenbeen.

    Lily breid ik later nog uit, Rose is klaar (:

    [ bericht aangepast op 19 feb 2013 - 11:29 ]


    "When all of your wishes are granted, many of your dreams will be destroyed.''

    Je staat erin Mitshy (:


    Don't be like the rest of them, darling

    Ennnnnn...... ik dacht dat dit over jumpstyle ging *awesome face*


    No growth of the heart is ever a waste

    Hashirama schreef:
    Ennnnnn...... ik dacht dat dit over jumpstyle ging *awesome face*


    Nop.. Sorry :Y)


    Don't be like the rest of them, darling

    Ik heb er ook mensen aan toe gevoegd (:


    Don't be like the rest of them, darling

    (ben op school nu maar zal straks eens lezen xd)


    'Doubt kills more dreams then failure ever will'

    graag een paladin en een mens ;3

    [ bericht aangepast op 18 feb 2013 - 15:23 ]

    Kan ik een jongen-jumper reserveren, ik vul m straks in xx


    Het orakel van Delphi.

    Jolene schreef:
    graag een paladin en een mens ;3


    Meisje of jongen?


    Don't be like the rest of them, darling

    OhMyZiam schreef:
    Kan ik een jongen-jumper reserveren, ik vul m straks in xx


    Staat er tussen (:


    Don't be like the rest of them, darling

    WillNotLearn schreef:
    (...)

    Meisje of jongen?


    twee jongens

    [ bericht aangepast op 18 feb 2013 - 16:10 ]

    Mag ik een meisjes Jumper reserveren? (:


    Beauty begins the moment you decide to be yourself - Coco Chanel

    [een jongen paladin en een mensen meisje? :)]


    'Doubt kills more dreams then failure ever will'