• One Direction vriendinnen zussen?

    Vriendin van Louis, een zusje van Liam. Liam vindt het maar goed, maar heeft wel één voorwaarde: Geen seks. Maar wat als Liam uitvindt dat ze zwanger is? Hoe gaat hij reageren? Vriendin Liam, een zusje van Zayn. Zayn vindt alles goed, kom op, Liam is schattig en beschermend. Maar wat als Liam vreemdgaat met Danielle? Gaat Zayn voor zijn zusje of toch voor zijn beste vriend? Zayn's vriendin, een zusje van Harry. Harry is heel beschermend en houdt haar van de wereld van jongen. Harry wilt zelfs niet dat een jongen nog naar haar kijkt, laat staan met Zayn daten. Wat gaat hij doen als hij er achterkomt? Harry's vriendin, de tweelingzus van Niall. Niall vond het eerst wel oké dat zijn zusje met hem uitging, maar als Harry compleet dronken wordt en dan vreemdgaat, wilt Niall absoluut niet dat ze nog met hem omgaat. Maar toch gaat ze nog met Harry, zonder dat Niall het weet. Niall's vriendin, een zusje van Louis. Louis vindt het maar niks dat ze samen zijn en doet er alles voor om ze uit elkaar te halen. Toch luistert ze niet naar Louis en gaat gewoon met Niall om.


    Rollen:
    meisjes:

    - Liam's vriendin - Marie-Anne Malik Lavigna
    - Zayn's vriendin - Chayenne Rose Styles Malino
    - Vriendin Harry - Megan Horan Moringa
    - Vriendin Niall gereserveerd voor Arriver
    - Vriendin Louis - Ophelia Annabelle Payne Phrases

    De jongens:
    - Zayn Javadd Malik - Depay
    - Harry Edward Styles - DamnBieber
    - Louis William Tomlinson - xMerlex
    - Niall James Horan - quin98
    - Liam James Payne Sylvesti


    - Reservering blijven 24 uur.
    - Geen perfecte personages.
    - Minimaal 3 á 4 regels
    - Melden als je langer weg bent.
    - OOC tussen haakjes of spoiler
    - Geen ruzie OOC wel IC
    - Niemand buitensluiten.
    - Alleen ik, Lavigna maak de topics aan, tenzij ik er iemand anders voor wijs.


    Rollentopic


    Begin:
    De jongens zijn tijdelijk thuis, voor hoe lang weten ze niet.

    Tinychat^^

    [ bericht aangepast op 25 maart 2013 - 19:08 ]


    I don't want you to die, I want you to suffer.

    [Mijn topics]


    Bowties were never Cooler

    [Mijn topics.]


    “My thoughts are stars I cannot fathom into constellations.”

    [Mijn topics]


    That is a perfect copy of reality.

    [My topics]


    El Diablo.

    ( Mag ik meedoen?(H)(H)(H) Dankjee!!! (hoera)(yeah)(K) )

    [ bericht aangepast op 24 maart 2013 - 19:59 ]


    Gotta get, gotta get out of my head <3

    [Hoe bginnen we?]


    El Diablo.

    [Dat de jongens thuiskomen, tijdelijk, maar ze weten niet voor hoe lang ^^]


    I don't want you to die, I want you to suffer.

    | Mon topics. ^-^ |


    Feel the fire, but do not succumb to it.

    Chayenne Rose Styles

    Ik gooi nog een hand popcorn in mijn mond en kijk dan naar Jamie. Jamie was mijn gay best friend, en overigens ook de enige jongen die Harry accepteerde in mijn buurt... Hmh, hij moest eens weten wat er speelde tussen mij en Zayn... 'Weetje, Mike en Lorena zijn het beste stel, in heel GTST.' zegt Jamie opeens en ik kijk grijnzend op. Gtst was een van onze fav series, het kwam uit Nederland. Maar wij kijken het lekker met Engelse ondertiteling. 'Ik weet het, ze zijn beide zo awesome, en gemeen en sluw, en leuk.' grijns ik en ik zucht kort. 'Perfectie.' mompel ik. Op zondag was het altijd seriedag hier met Jamie. Heel de dag lekker series kijken, met veel dekens en kussens op de bank. Een bak popcorn in het midden, Katara op mijn schoot en mijn beste vriend naast me. Ik rek me uit, vandaag zouden de jongens terug komen... Een grijns speelt even rond mijn lippen en ik neem nog een slok van mijn cola....


    El Diablo.

    Ophelia Annabelle Payne

    Met opgetrokken benen zat ik voor de televisie. Claire - een goede vriendin van mij - en ik waren een tijdje geleden naar een concert van de jongens geweest. Daar had ze alles gefilmd, inclusief de meest gênante dingen die ik naar hen had geschreeuwd. Een glimlach krulde mijn lippen omhoog toen ik de video terug keek, en vanuit mijn ooghoeken toezag hoe Claire bijna spastische bewegingen maken - iedere keer dat Liam of één van de anderen onze kant op keken.
    'Je weet hopelijk dat er nog meer krijsende meisjes naast ons stonden, Claire?' Probeerde ik onschuldig terwijl ik van mijn thee nipte. Het was iets waar ik geen genoeg van kon krijgen: thee, ice tea. En er was niemand die dat tegen kon spreken nu ik op mezelf in hartje Londen woonde.
    'Dat weet ik.. maar toch.' Ze stompte me op mijn arm terwijl ze haar ogen wederom op het beeld focuste. Ik schudde mijn hoofd kort terwijl ik mijn kopje over de salontafel schoof en overeind kwam om mijn joggingbroek glad te strijken. 'Wees jij maar fijn verliefd op mijn tv, ik ga even douchen.' Claire knikte half terwijl ze zich languit op de bank settelde en ik moeite nam om kleding uit mijn slaapkamer te verzamelen en vervolgens binnen de veilige haven van de badkamer te verdwijnen. Het werd een snelle douche omdat ik Claire niet te lang alleen wilde laten, en in eveneens record tijd droogde ik mijn lokken en verzorgde ik mijn gezicht.
    'Hmm, miss. Fancy.' Claire klakte met haar tong toen ik opnieuw naast haar op de bank ging zitten. Ik stak mijn tong naar haar uit terwijl ik nieuwsgierig naar het beeld keek. Claire had de video teruggespoeld naar het moment waarop we onze spandoeken maakten, een paar uur voor het concert, en leek wederom helemaal op te gaan in het moment.

    [ bericht aangepast op 24 maart 2013 - 11:06 ]


    Feel the fire, but do not succumb to it.

    [Zullen we doen dat ze al vriend/vriendin zijn of moet het gewoon eerst opbloeien?^^]


    I don't want you to die, I want you to suffer.

    | Dat ze het al zijn lijkt me in Ophelia's situatie wel handig. :') |


    Feel the fire, but do not succumb to it.

    [Dat ze al vriend/vriendin zijn.]


    El Diablo.

    [Dan weet ik genoeg :') ]


    I don't want you to die, I want you to suffer.

    [mijn topics]


    Sometimes your plans don't work out because God has better ones.