• 1951, Oost-London, Whitechapel. Er is iets groots gaande, iets waar elke Maffiosi in de omgeving deel van uit wil maken. Niet alleen uit de omgeving, ze komen van heinde en verre om mee te doen aan een project die twee Engelse broers begonnen zijn, een tweeling, de grootsten van Engeland. Ze noemen het The Firm, een bedrijf, een enorm netwerk van maffioso om de wereld over te nemen voordat de politie het door heeft. Hiervoor hebben ze hulp nodig en ruimen ze iedereen gruwelijk uit de weg die hen tegen wilt houden. Voor verraders is er geen genade en als je belangrijker genoeg bent en niet zonder pardon vermoord wordt, wordt je wel omgekocht.


    De regels:
    - Minimaal 5 regels per post, hier wordt ook op gelet.
    - Je schrijft de naam van je personage boven je post.
    - Geen onnodig gequote! Daarvan rekken de pagina’s uit en je hoeft echt niet een reactie te quoten als hij op de vorige pagina staat of als je een reactie op iemand schrijft, al is het al even geleden. Daarbij ga je ook niet constant off-topic. Je bespreekt dingen maar in iemands gastenboek of via een privé bericht. Kleine dingetjes mogen uiteraard wel. Als er behoefte aan is open ik een praattopic.
    - Geen Mary Sues, niemand houd ervan om met perfecte personages te spelen of mensen die zich overal uit weten te redden.
    - 16+ en al het bijbehorende is toegestaan.
    - Maximaal 3 rollen per persoon. (minimaal 1 man)
    - Speel alleen voor jezelf en bepaal niet zomaar of iemand doodgaat of niet.
    - Je spreekt van te voren bepaalde dingen gewoon niet af, niet hoe je het verloop met een andere user of twee doet want dit is niet leuk! Natuurlijk bespreek je wel bepaalde dingen af met familieleden, maar je laat de RPG op zijn beloop gaan.
    - Hou het realistisch. Het speelt zich af in de jaren '50, dus let op je dat je niet ergens een mobiele telefoon vandaan haalt.


    "Omertà" – is the oath or "code of silence", never talk to the authorities.
    "Family secrets" – members are not allowed to talk about family business to non-members.
    "Blood for blood" – if a family member is killed (by another member) no one can commit murder (in revenge) until the boss gives permission.
    "No fighting among members" – from fist fights to knife fights.
    "Tribute" – every month; members must pay the boss; also giving the boss a cut on any side deals.
    "Adultery" – members are not allowed to commit adultery with another family member’s wife.
    "No facial hair" – members were not allowed to grow mustaches; part of the Mustache Pete way


    Rollen:

    De tweeling:
    - Johnny Ward ~ Cas
    - Jacob Ward ~ Valentino

    Leden van The Firm:
    - Innencio Augusta Fransiscus Eduard Agnelli ~ Bloodyface - Italië (onderbaas Vendetta)
    - Sergey Dmitri Bogdanov ~ DarkSavior - Engeland, Londen (rechterhand tweeling)
    - Aiden Matthew Jase ~ ZiamStorason - Amerika, Chicago (zoon baas Bellatorem)
    - Christian Johnson ~ Llamarmy Engeland (afhandelaar The Firm)
    - Gioia Moore ~ Valentino - Amerika, Detroit (dochter baas The Combination)
    - Celestia Alyssandra Loire ~ Bloodyface - Frankrijk (dochter baas Immortale)

    Verraders: (Let wel op, deze gaan op een punt dood)
    - Gereserveerd door Kwijt
    - Morgana Cadwalader ~ Llamarmy Engeland (hoer)

    Invullen:
    Rol:
    Naam:
    Leeftijd: (geen tieners)
    Geslacht:
    Land: (de bazen komen zelf niet, ze sturen een vertegenwoordiger, een familielid of onderbaas)
    Innerlijk:
    Uiterlijk:
    Extra:


    [ topic verplaatst door een moderator ]

    [ bericht aangepast op 4 mei 2013 - 17:05 ]


    Your make-up is terrible

    Ik weet het nog niet zeker of ik mee ga doen, maar zou ik wel een vrouwelijk lid van The Firm mogen reserveren, aangezien ik vanaf morgen 3 dagen naar Londen ben en als ik terug kom zit het denk ik vol.


    To the stars who listen — and the dreams that are answered

    Ik zou graag twee rollen willen. Een vrouwelijk lid van The Firm, en een mannelijke verrader, als het kan.


    Tijd voor koffie.

    Staan erbij.


    Your make-up is terrible


    Rol: Één van de broers.
    Naam: Jacob Ward (Jake)
    Leeftijd: (geen tieners) 29
    Geslacht: Man
    Land: (de bazen komen zelf niet, ze sturen een vertegenwoordiger, een familielid of onderbaas) Engeland, Londen
    Innerlijk: Jacob is een man van weinig woorden. Hij observeert, en is extreem berekenend. Hoewel hij niet veel zegt staat hij toch stevig in zijn schoenen, en zal nooit over zich heen laten lopen. Hij zal er niet van terug deinzen om iemand te vermoorden. Jacob is een kalme man, zolang hij niet kwaad wordt. Als hij kwaad is kan hij onvoorspelbaar en sterk uit de hoek komen, en misschien maakt dat hem nog wel het meest gevaarlijk. Jacob wil altijd alles weten, hij houdt er niet van om in het donker te tasten, zeker niet als het om zijn broer gaat.
    Uiterlijk: Jacob is ongeveer 1.84 lang, heeft een slanke bouw, en een smal gezicht. Hij heeft bruin haar en bruine ogen. Hij heeft altijd zijn korte bruine haar netjes in model, zodat hij toch een redelijk gezag uitstraalt. Zijn strakke kaaklijn zorgt ervoor dat hij een strenge uitstraling heeft die enigszins angstaanjagend kan zijn voor de verkeerde mensen.
    Extra: Jacob heeft een hekel aan viezigheid, hij is erg gesteld op zijn persoonlijke hygiëne en kan er absoluut niet tegen als iemand om hem heen er onverzorgd uit ziet. Ondanks zijn broer die van vlugge, strakke auto's, verzamelt Jacob oldtimers, zo heeft hij er een aantal uit de 20's. Jacob is heel close met zijn broer en ze weten alles van elkaar, ook als ze ergens heen gaan wil Jacob het weten, en hij zal het ook altijd tegen zijn broer zeggen als hij ergens heen gaat. Jacob zal nooit onbeveiligd ergens naartoe gaan, hij heeft altijd iemand bij zich om hem te schaduwen in het geval dat er iets mis gaat. Ook heeft hij altijd een revolver in de band van zijn broek.


    Rol: Een lid van The Firm
    Naam: Gioia Moore
    Leeftijd: (geen tieners) 24
    Geslacht: Vrouw
    Land: (de bazen komen zelf niet, ze sturen een vertegenwoordiger, een familielid of onderbaas) Amerika, Detroit (Haar groep heet The Combination)
    Innerlijk: Sinds haar moeder werd vermoord toen Gioia 17 jaar was door een Drugskartel, begon ze zich bezig te houden met haar vaders zaken. Omdat Gioia zo vasthoudend is besloot hij haar op te leiden tot zijn waardige opvolgster. Gioia is achterbaks en gemeen als het om zaken gaat. Haar persoonlijkheid naar vrienden, familie en vertrouwelingen toe is ze een spontaan en vrolijk persoon. Ze is erg open en kan soms wat sarcastisch en cynisch uit de hoek komen.
    Uiterlijk: Gioia is 1.72 lang en heeft een slanke, haast magere, bouw. Ze heeft blond haar en bruine ogen, en een ontzettende mooie lach. Dankzij haar magere bouw heeft Gioia haast geen vrouwelijke vormen, enkel een smalle taille en een klein beetje heupen. Door haar Italiaanse afkomst heeft ze wel een gebruinde huid wat tegen haar blonde haar mooi afsteekt. Ze heeft altijd haar make-up hetzelfde, omdat ze weet dat door mascara en eyeliner haar reebruine ogen groter lijken. Door haar smalle gezicht lijkt ze af en toe net een klein meisje wat zowel een voor- als een nadeel kan zijn.
    Extra: Gioia is de dochter van Maffiabaas Frank Moore, een half Italiaanse, half Amerikaanse man die zijn dochter vertrouwd met zijn leven. Gioia is een echt pappa's kindje, en dat is ze altijd al geweest. Het enige aan Gioia wat een beetje vrouwelijk is, zijn haar hobby's. Gioia kan uren tutten en shoppen met de weinige vriendinnen die ze heeft. En dit doet ze goed, dankzij haar en haar vaders werk hebben ze een royaal inkomen, en loopt Gioia er altijd in de laatste mode bij.

    [ bericht aangepast op 21 april 2013 - 23:48 ]


    We'll still love each other, forever and always. <3

    ik reserveer ook wel een persoontje, mannelijk dan maar s;


    The woods are lovely, dark and deep. But I have promises to keep, and miles to go before I sleep.

    Ik reserveer een mannelijk personage als rechterhand van de tweeling.


    I hope you drown in all the cum you fucking swallow, to get yourself to the top.

    Rol: Tweelingbroer
    Naam: Johnny Ward (John)
    Leeftijd: 29
    Geslacht: Mannelijk
    Land: Engeland, Londen
    Innerlijk: John is de degene die veel praat, hoewel hij het vaak niet voor de gezelligheid doet. Hij maakt vaak veel beslissing snel en is altijd druk bezig. Hij heeft er een hekel aan om stil te zitten en raakt snel geagiteerd van zijn broer als hij zo rustig kan blijven. Toch is hij niet makkelijk af te leiden als hij ergens mee bezig is en heeft hij altijd een flinke concentratie. Als hij kwaad raakt kan hij zichzelf wel meer inhouden dan zijn broer dat kan. Johnny is altijd recht voor zijn raap en houd er niet van om om dingen heen te draaien. Hij is vaak eerlijk en zegt je meteen waar het op staat, waardoor hij het ook niet zo op sarcasme heeft. Hij beoordeelt je nogal snel op hoe je eruit ziet. In bijzijn van vrouwen kan hij heel charmant doen.
    Uiterlijk:


    John is 1,85 lang, redelijk smal en pezig gebouwd. Zijn gezicht is ook redelijk smal, alles past goed bij elkaar. Zijn haar is bruin en altijd kort geknipt. Zijn ogen zijn ook bruin, omringt door bruine wimpers. Hij scheert zichzelf elke dag omdat hij een hekel heeft aan gezichtsbeharing. Hij zit altijd strak in pak, wat altijd een maatpak is. Volgens hem is je uiterlijk je visitekaartje.
    Extra: Johnny houd van mooie, dure auto's. Hij bezit er dan ook een paar, maar rijd zelf nooit. Hij laat zich altijd brengen en halen door een chauffeur. Ook verlaat hij de deur nooit zonder aan zijn broer te vertellen waar hij is, als hij al alleen gaat, zodat hij altijd zal weten waar hij is. Hij neemt altijd minstens één verborgen vuurwapen en mes mee die netjes in zijn kous of pak verwerkt zitten.


    Your make-up is terrible

    Rol: Lid van The Firm
    Naam: Innencio Augusta Fransiscus Eduard Agnelli
    Leeftijd: (geen tieners) : 26
    Geslacht: Man
    Land: (de bazen komen zelf niet, ze sturen een vertegenwoordiger, een familielid of onderbaas) Italie - onderbaas ( zijn groep heet ' Vendetta)
    Innerlijk: Innencio is een persoon dat graag op zichzelf is, hij is in zichzelf gekeerd en kijkt altijd nors. Soms lijkt het alsof hij gewoon de hele tijd aan het doodgaan is. Het heeft te maken met een moeillijk verleden waarin hij veel gebruikt is door mensen. Zijn vrienden kennen hem goed en snappen het wel als hij zich iets meer terug trekt. In hun buurt is hij meer zichzelf dan hij ooit bij een ander is geweest. Al zijn er soms nog wel complicaties die ervoor zorgen dat hij in zijn schulp terug kruipt.
    Inncy is een verstandige jongeman. Als er iets gebeurt houdt hij zijn hoofd koel. Hij is van nature een realist. Hij gelooft niet in het leven na de dood, laat staan dat zulke wezens terug keren naar aarde om daar weer rond te spoken.
    Van deze jongen kan je vaak een sarcastische of droge opmerking verwachten. Over het algemeen is hij erg stil, maar als hij iets zegt dan komt hij ook gelijk goed uit de hoek. Hij heeft een hekel aan mensen kwetsen maar de manier waarop hij doet zou soms nog wel kwetsend kunnen worden opgevat.
    Natuurlijk schuilt er achter dat harde gezicht een klein jongetje. Het jongetje dat bang is dat hij weer wordt pijn gedaan. Niet veel mensen kennen daarom zijn 'zachte' kant, maar hij bezit het zeker wel. Het is niet humaan als je altijd maar chagrijnig bent. Hij wil het liefst gewoon zichzelf kunnen zijn, een aardige toch ietwat stille jongen. Maar hij heeft een muur om zijn hart heen gebouwd en denkt zelf steeds dat hij nooit meer de oude kan worden, wat natuurlijk helemaal niet waar is. Zolang hij maar iemand zou hebben waar hij zijn vertrouwen en vriendschap in kon leggen. Zijn vrienden komen daarvoor wel in aanmerking maar toch moet het een persoon specifiek zijn en die heeft hij tot dusver nog niet gevonden.
    Uiterlijk: (foto+beschrijving)


    Innencio heeft goudblond haar, wat van achter kort is geknipt maar van voren langer is. Zijn ogen zijn violet met een zachtpaars randje en zijn wenkbrauwen zijn ietwat borstelig. Door zijn Italiaanse afkomst is hij breed gebouwd. Hij is erg lang en breed. Hij heeft genoeg spiermassa maar niet zo veel dat het lelijk wordt.
    Extra: Inncy heeft een ontsierend litteken op zijn rug zitten, wat hij heeft opgelopen tijdens een middag jagen met zijn vader. Hij is aangevallen door een wilde kat die een deel van zijn rug heeft open gehaald. Het is nooit weer helemaal perfect hersteld.

    Rol: Lid van The Firm
    Naam:Celestia Alyssandra Loire
    Leeftijd: (geen tieners) : 24
    Geslacht: Vrouw
    Land: (de bazen komen zelf niet, ze sturen een vertegenwoordiger, een familielid of onderbaas) Frankrijk - Dochter van de baas (Haar groep heet 'Immortale' )
    Innerlijk: Celestia is van zichzelf nogal mysterieus. Ze is een typisch voorbeeld van een persoon dat weinig over zichzelf bloot geeft, maar tegelijkertijd wel probeert om op subtiele wijze alles over een ander te weten te komen. Al sinds ze kan praten en lopen, manipuleert ze mensen. ze zet ze naar haar hand, wind ze om haar vinger en alleen maar zodat ze zelf kan krijgen wat ze hebben wil.
    Ze kan heel erg gemeen zijn, ze laat niets over haar kant gaan, want daar vind ze zichzelf misschien iets te goed voor. Uitdagend en speels typeren haar karakter ergens wel, soms neemt ze het leven niet al te serieus, maar over het algemeen is ze wel bezig met de zaken die haar vader voor haar heeft geregeld. Werk is werk, en dat moet je altijd goed doen.
    Als het op mannen aan komt is ze nog redelijk vrijpostig, ze vind het geen schande om met iemand te flirten ook al is hij getrouwd. Soms geniet ze zelfs van de reacties die de bewuste vrouwen dan geven.
    Een van haar zwakke punten is dat ze een uitdaging niet uit de weg kan gaan, geen weddenschap of andere wedstrijd die haar wordt aangeboden. Ze is erg competitief ingesteld en kan er niet goed tegen als ze verliest.
    Al met al heeft ze wel haar goeie kanten, maar daar moet je nog erg diep naar graven. Wat in het verleden was, is nu niet meer dus wil ze het er ook niet over hebben. Maar in dat verleden kan je wel een lief meisje terug vinden.
    Uiterlijk: [foto + beschrijving]
    klik&klik&klik&klik

    Celestia heeft lichtbruin, krullend haar wat net tot over haar schouders reikt. Ze heeft een smal gezichtje, met grote sprekende ogen die blauw/groen zijn van kleur. Celestia heeft een getinte huid, wat zeer ongewoon is aangezien ze oorspronkelijk uit Frankrijk komt. Ze heeft aardig volle lippen en smalle wenkbrauwen. Tevens heeft ze een wat rank postuur, fijne handjes, kleine voetjes en lange benen.
    Extra: Door haar Franse afkomst spreekt Celestia met een accent, daardoor worden sommige woorden iets vervormd, maar het klinkt wel alsof ze de hele tijd op een zwoele toon praat, zelfs als ze boos is. Voor haar kan dat heel erg vervelend zijn, maar ook wel heel erg voordelig, althans, in sommige situatie's.


    [bij lak aan inspiratie heb ik maar twee personages gepakt die ik heb gemaakt en mij het meest aanspreken]

    [ bericht aangepast op 21 april 2013 - 23:03 ]


    The woods are lovely, dark and deep. But I have promises to keep, and miles to go before I sleep.

    Bella Maria Talbot is niet erg Frans, zeker niet met de foto's van Lauren Cohan erbij haha. Misschien handig om haar een iets andere naam te geven?


    Your make-up is terrible

    there you make a good point x3
    die foto's zijn wel heel cool oke

    ik was stiekem al even opzoek naar een wat meer.. fransere naam, geef me een momentje en het is veranderd ^-^


    The woods are lovely, dark and deep. But I have promises to keep, and miles to go before I sleep.

    Haha zijn ze ook. :3


    Your make-up is terrible

    Yeah ^-^

    Zo aangepast !


    The woods are lovely, dark and deep. But I have promises to keep, and miles to go before I sleep.

    Rol: Rechterhand van De Tweeling.
    Naam: Sergey Dmitri Bogdanov (Bogdanov is afgeleid van Bogdan wat 'Given by god' betekent)
    Leeftijd: 24
    Geslacht: Mannelijk
    Land: Oorspronkelijk uit Rusland, woont al 22 jaar in Engeland.

    Innerlijk:
    Sergey is koudbloedig, een echte "Mobster" als je het zo wilt zeggen. Hij kent geen genade en zijn gevoelens onderdrukt hij het grootste gedeelte van de tijd. Hij doet wat de Tweeling hem opdraagt en is bovendien een dodelijk strenge baas over de mensen die onder zijn verantwoordelijkheid werken. Sergey is al een lange tijd in dienst van De Tweeling en weet dus hoe alles in elkaar steekt. Vooral wat hij wel en niet moet doen. Zo heeft hij zich tot de positie als rechterhand kunnen opwerken. Hij is hardhandig en geeft afgrijselijke straffen als je hem tegenspreekt of in een opdracht faalt.
    Sergey kent het woord liefde niet. Hij kent wel seks, maar daar blijft het dan ook. Meer is het niet voor hem. Hij doet niet aan al die gevoelsonzin en niemand zal hem daar ooit vanaf brengen. Verwacht dan ook niet dat hij van je zal houden of ook maar iets voor je kan voelen. Er is verder niet veel over hem te vertellen, omdat hij niet graag over zijn verleden praat en en nu eenmaal weinig te bepraten valt.

    Uiterlijk:




    Sergey is zeker twee meter hoog en torent zo boven bijna iedereen uit. Zijn lichaam is getraind en stevig gespierd. Verder heeft hij grijze ogen en opgeschoren haar. Sergey draagt meestal een pak, behalve als hij missie heeft.

    Extra: Hoewel Sergey op de eerste blik een Rus lijkt, is hij alles behalve dat. Hij heeft misschien Russisch bloed in zich stromen, maar qua cultuur en opvoeding is hij een echte Engelse. Hij zou zelfs een kopje thee drinken rond thee time, als hij dat geen vreselijke onzin zou vinden.
    Sergey rookt en drinkt, het liefste tegelijkertijd. Ondanks dat hij een echte Engelse is, heeft hij nog wel steeds de voorkeur aan Vodka, iets wat elke Rus in hun bloed heeft zitten. Verder is Sergey erg goed in het stil uitschakelen van "Targets" dit door op een afstand de persoon uit te schakelen of het van dichtbij te doen met een paar gerichte klappen.


    I hope you drown in all the cum you fucking swallow, to get yourself to the top.

    Allemaal koudbloedige personages
    Dat gaat nog.interessant worden :Y)


    The woods are lovely, dark and deep. But I have promises to keep, and miles to go before I sleep.

    BloodyFace schreef:
    Allemaal koudbloedige personages
    Dat gaat nog.interessant worden :Y)


    Hehe, moet ook.


    Your make-up is terrible